Bir erkek için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 13:52
Moderatör
Esimde motor kullanir arada. Buraya da üyedir. 2 yil olmustur belki foruma girmeyeli, belki daha fazla. Nedenlerini siralamaya kalksam, hepiniz beni topa tutarsiniz. Cunki hic biriniz o nedenlerin sebebi degilsinizdir size gore. Bu bayan arkadasin da uzun sure forumun takipcisi olacagini sanmiyorum, hatta yerinde olsam coktan terk bile etmistim donmemek uzere.
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 13:57
Kocaeli İl Temsilcisi
Lucas adlı üyeden alıntı
Esimde motor kullanir arada. Buraya da üyedir. 2 yil olmustur belki foruma girmeyeli, belki daha fazla. Nedenlerini siralamaya kalksam, hepiniz beni topa tutarsiniz. Cunki hic biriniz o nedenlerin sebebi degilsinizdir size gore. Bu bayan arkadasin da uzun sure forumun takipcisi olacagini sanmiyorum, hatta yerinde olsam coktan terk bile etmistim donmemek uzere.
erdemim çokopirensim seni şu an öyle iyi anlıyorumki bende sebepleri yazmayacağım lakin çocuk değiliz vesselam sahip çıkmamız, saygı duymamız icabet eder ,ki böyle arkadaş, kardeşlerimizi kaybetmeyelim ,
kaybetmek yapmak zor yıkmak kolaydır ,
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
10 Temmuz 2012, 14:00
one minute,one minute.konu israile bağlanmamış daha.
-
10 Temmuz 2012, 14:03
Lucas adlı üyeden alıntı
ya haklı olabilirsin iyi anlıyorum ama tek yönlü bakmamak lazım. o kadarda sınırlamamak lazım insanın kendisini, hayatta nelerle karşılaşıyoruz ki burada karşılaşınca şaşırmayalım ve ona görede sınıflandırmayalım. sen kendini biliyorsan başkasının senin hakkında kötü düşünceleri bir noktadan sonra seni ilgilendirmemeli... seviyesizlik kişinin kendisine aittir. bu her yerde oluyor iş hayatında özel hayatta sosyal hayatta maalesef kadınlarımız 4 duvarda saklanmak zorunda kalıyor yada zorlanıyorlar. bense nefes alamam, sınırlar beni gerdi. ama bu demek değil ki aptalca işler yapacağım. mantıksız hareket etmedikten sonra kendini bildikten sonra olan karşındakinin suçudur senin değil. her hatayı büyütürsen hayatının odak noktası yaparsan takılıp kalırsın geçip gideceksin ki öğrenmeye devam edesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
hayat bu konu heryere bağlanabilir bizi etkileyen milyonlarca olay var.... İsraile gelince... Aman allahımmmm benide benzettiniz kendinize
-
10 Temmuz 2012, 14:06
Kocaeli İl Temsilcisi
-
10 Temmuz 2012, 14:09
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
açıkçası becerikli ablalarıma sesleniyorum hamur işi yemek ev işi acil öğretmen lasımmm. siyaset yapabilecek yorumda dahil kapasitem yok çünkü nefret ediyorum seyretmiyorum bile. insanı halkımızı vatanımızı dünyamızı seviyorum ve yapılanlar.... neyseee
-
10 Temmuz 2012, 14:21
Kocaeli İl Temsilcisi
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
açıkçası becerikli ablalarıma sesleniyorum hamur işi yemek ev işi acil öğretmen lasımmm. siyaset yapabilecek yorumda dahil kapasitem yok çünkü nefret ediyorum seyretmiyorum bile. insanı halkımızı vatanımızı dünyamızı seviyorum ve yapılanlar.... neyseee
son olarak şu profilinede yakışıklı bir avatar bulursan bu iş tamamdır bana müsade ben kaçar
-
10 Temmuz 2012, 14:25
Bendemi,cvp almak icn 2. hesapmi alsam?Bide esitlik var drler.
-
10 Temmuz 2012, 14:42
Ne kadar erkek olduğu belirtmemişsin.
Şoyle delikanlıyım boyle adamım , yada ciğerim 3 para etmez gibi doneleri vereydin ona göre tavsiyeler verilirdi.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
10 Temmuz 2012, 15:23
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
-
10 Temmuz 2012, 15:37
110 cevap yazıldı daha ne istiyorsun
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
10 Temmuz 2012, 15:38
kardeşim burası irkek forumu
-
10 Temmuz 2012, 15:46
tigermbz adlı üyeden alıntı
kardeşim burası irkek forumu
eğer öyle ise o zaman belirtilseydi resmen şartları okuduk orada bayanlar foruma üye olamaz diye bir şart yoktu hatta bu konuyla alakalı hiçbir şey yoktu.
-
10 Temmuz 2012, 15:59
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
eğer öyle ise o zaman belirtilseydi resmen şartları okuduk orada bayanlar foruma üye olamaz diye bir şart yoktu hatta bu konuyla alakalı hiçbir şey yoktu.
Sakin olalım.Sadece şaka yapıyoruz.Kaç yıldan sonra bir bayan üye konu açtığı için arkadaşlar heyecanlandılar galiba.
-
10 Temmuz 2012, 16:01
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Sakin olalım.Sadece şaka yapıyoruz.Forumda fazla bayan arkadaş olmayınca arkadaşlar heyecanlandılar galiba.Kaç yıldan sonra
hım peki öyle olsun da ben zaten sakinim
-
10 Temmuz 2012, 16:03
-
10 Temmuz 2012, 16:06
:-) okurken eglendim aga :-)
Erkek adamin motoru ses cikartir aga..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
10 Temmuz 2012, 16:07
Birde diyordun bende ilgi istiyorum.Sana 116 tane mesaj yazılmış.Kıza 86 tane mesaj yazılmış Al sana ilgiii..
-
10 Temmuz 2012, 16:11
sercan2667 adlı üyeden alıntı
biz burda gızları sevmeyiz evlat...
-
10 Temmuz 2012, 16:15
ahahahha ))))
mt üyelerinin canı sıkılırsa diye bi başlık açıp bu topikleri sergilemek lazım
alem siteyiz vallahi.
What goes around, Comes back arround...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)