Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Bir erkek için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.

REKLAM ALANI
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Esimde motor kullanir arada. Buraya da üyedir. 2 yil olmustur belki foruma girmeyeli, belki daha fazla. Nedenlerini siralamaya kalksam, hepiniz beni topa tutarsiniz. Cunki hic biriniz o nedenlerin sebebi degilsinizdir size gore. Bu bayan arkadasin da uzun sure forumun takipcisi olacagini sanmiyorum, hatta yerinde olsam coktan terk bile etmistim donmemek uzere.
    eray_uluyazı bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Esimde motor kullanir arada. Buraya da üyedir. 2 yil olmustur belki foruma girmeyeli, belki daha fazla. Nedenlerini siralamaya kalksam, hepiniz beni topa tutarsiniz. Cunki hic biriniz o nedenlerin sebebi degilsinizdir size gore. Bu bayan arkadasin da uzun sure forumun takipcisi olacagini sanmiyorum, hatta yerinde olsam coktan terk bile etmistim donmemek uzere.
    erdemim çokopirensim seni şu an öyle iyi anlıyorumki bende sebepleri yazmayacağım lakin çocuk değiliz vesselam sahip çıkmamız, saygı duymamız icabet eder ,ki böyle arkadaş, kardeşlerimizi kaybetmeyelim ,

kaybetmek yapmak zor yıkmak kolaydır ,
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    one minute,one minute.konu israile bağlanmamış daha.

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya haklı olabilirsin iyi anlıyorum ama tek yönlü bakmamak lazım. o kadarda sınırlamamak lazım insanın kendisini, hayatta nelerle karşılaşıyoruz ki burada karşılaşınca şaşırmayalım ve ona görede sınıflandırmayalım. sen kendini biliyorsan başkasının senin hakkında kötü düşünceleri bir noktadan sonra seni ilgilendirmemeli... seviyesizlik kişinin kendisine aittir. bu her yerde oluyor iş hayatında özel hayatta sosyal hayatta maalesef kadınlarımız 4 duvarda saklanmak zorunda kalıyor yada zorlanıyorlar. bense nefes alamam, sınırlar beni gerdi. ama bu demek değil ki aptalca işler yapacağım. mantıksız hareket etmedikten sonra kendini bildikten sonra olan karşındakinin suçudur senin değil. her hatayı büyütürsen hayatının odak noktası yaparsan takılıp kalırsın geçip gideceksin ki öğrenmeye devam edesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

hayat bu konu heryere bağlanabilir bizi etkileyen milyonlarca olay var.... İsraile gelince... Aman allahımmmm benide benzettiniz kendinize

Motosikleti
    Alıntı ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YA niye öle diyon bilgimizi sınıyoruz nihayetinde değil mi piston segman silindir kapak öğrenmiştik ok ama dedim ya sistemler değişti diye... NEYSEEE kardeşim amaç kendimizi sınamak bilgi almak, ayrıca iş hayatında maalesef kadınlarımız pis yağlı işlere bulaştı hamurdanda anlamıyorum üstelik. ne yapayım öğreten olmadı... konudan kaçtım
    sen şimdi ekmek yapmasınıda bilmiyorsundur aaaa aaaaa ne kadar ayıp hiç yakışmadı şimdi onuda anlatayımmı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

ya haklı olabilirsin iyi anlıyorum ama tek yönlü bakmamak lazım. o kadarda sınırlamamak lazım insanın kendisini, hayatta nelerle karşılaşıyoruz ki burada karşılaşınca şaşırmayalım ve ona görede sınıflandırmayalım. sen kendini biliyorsan başkasının senin hakkında kötü düşünceleri bir noktadan sonra seni ilgilendirmemeli... seviyesizlik kişinin kendisine aittir. bu her yerde oluyor iş hayatında özel hayatta sosyal hayatta maalesef kadınlarımız 4 duvarda saklanmak zorunda kalıyor yada zorlanıyorlar. bense nefes alamam, sınırlar beni gerdi. ama bu demek değil ki aptalca işler yapacağım. mantıksız hareket etmedikten sonra kendini bildikten sonra olan karşındakinin suçudur senin değil. her hatayı büyütürsen hayatının odak noktası yaparsan takılıp kalırsın geçip gideceksin ki öğrenmeye devam edesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

hayat bu konu heryere bağlanabilir bizi etkileyen milyonlarca olay var.... İsraile gelince... Aman allahımmmm benide benzettiniz kendinize

amman siyasete girme !!!!! hoş geldin aramıza

Motosikleti
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen şimdi ekmek yapmasınıda bilmiyorsundur aaaa aaaaa ne kadar ayıp hiç yakışmadı şimdi onuda anlatayımmı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

amman siyasete girme !!!!! hoş geldin aramıza

açıkçası becerikli ablalarıma sesleniyorum hamur işi yemek ev işi acil öğretmen lasımmm. siyaset yapabilecek yorumda dahil kapasitem yok çünkü nefret ediyorum seyretmiyorum bile. insanı halkımızı vatanımızı dünyamızı seviyorum ve yapılanlar.... neyseee

Motosikleti
    açıkçası becerikli ablalarıma sesleniyorum hamur işi yemek ev işi acil öğretmen lasımmm. siyaset yapabilecek yorumda dahil kapasitem yok çünkü nefret ediyorum seyretmiyorum bile. insanı halkımızı vatanımızı dünyamızı seviyorum ve yapılanlar.... neyseee
    son olarak şu profilinede yakışıklı bir avatar bulursan bu iş tamamdır bana müsade ben kaçar

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Bendemi,cvp almak icn 2. hesapmi alsam?Bide esitlik var drler.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Ne kadar erkek olduğu belirtmemişsin.

Şoyle delikanlıyım boyle adamım , yada ciğerim 3 para etmez gibi doneleri vereydin ona göre tavsiyeler verilirdi.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dh cilik varmı dostum?
    Akıl Adama Sermaye...

Remember remember the fifth of november

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    110 cevap yazıldı daha ne istiyorsun
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    kardeşim burası irkek forumu

Motosikleti
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer öyle ise o zaman belirtilseydi resmen şartları okuduk orada bayanlar foruma üye olamaz diye bir şart yoktu hatta bu konuyla alakalı hiçbir şey yoktu.

Motosikleti
    eğer öyle ise o zaman belirtilseydi resmen şartları okuduk orada bayanlar foruma üye olamaz diye bir şart yoktu hatta bu konuyla alakalı hiçbir şey yoktu.
    Sakin olalım.Sadece şaka yapıyoruz.Kaç yıldan sonra bir bayan üye konu açtığı için arkadaşlar heyecanlandılar galiba.

Motosikleti
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakin olalım.Sadece şaka yapıyoruz.Forumda fazla bayan arkadaş olmayınca arkadaşlar heyecanlandılar galiba.Kaç yıldan sonra
    hım peki öyle olsun da ben zaten sakinim

Motosikleti
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrkek forumu diyeceğine biraz forumu öv.. Kız terkediyordu forumu allahtan son anda engelledim

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    :-) okurken eglendim aga :-)

Erkek adamin motoru ses cikartir aga..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    Birde diyordun bende ilgi istiyorum.Sana 116 tane mesaj yazılmış.Kıza 86 tane mesaj yazılmış Al sana ilgiii..

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrkek forumu diyeceğine biraz forumu öv.. Kız terkediyordu forumu allahtan son anda engelledim
    biz burda gızları sevmeyiz evlat...

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    ahahahha ))))

mt üyelerinin canı sıkılırsa diye bi başlık açıp bu topikleri sergilemek lazım
    alem siteyiz vallahi.
    What goes around, Comes back arround...

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)