Bir erkek için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.
-
Reklamlar
-
-
oo kardeşim yanlış motor almışsın sana bi pembe vespa yakışır
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
O sakat iş. cunku 3 cocuk sozumuz var
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
Harikasın tebrik ederi seni...Yerinde bi konu
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
10 Temmuz 2012, 09:38
bende bu sabah gördüm 60 küsür olmuş şimdi konuya yazanlara bişe demek istemiyorum ama ne abazan memleketiz.aynen erkek açsa ehliyetin varmı koruman var 1 2 sayfa okudum kimse sormamış ondan sonra ona bak buna bak direk bayanın yazdığı motoru herkes beğenmiş...
-
10 Temmuz 2012, 09:44
jojukluk sorunlu geçince böyle oluyormuş galiba
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
10 Temmuz 2012, 10:00
Bunu Burdan Alın
-
10 Temmuz 2012, 10:05
canerol adlı üyeden alıntı
bende bu sabah gördüm 60 küsür olmuş şimdi konuya yazanlara bişe demek istemiyorum
ama ne abazan memleketiz.
aynen erkek açsa ehliyetin varmı koruman var 1 2 sayfa okudum kimse sormamış ondan sonra ona bak buna bak direk bayanın yazdığı motoru herkes beğenmiş...
Zannedersem sormamalarının sebebi bir bayanın ehliyet almadan ve korunmak için neler yapması gerektiğini öğrenmeden böyle bir işe kalkışmayacağı içindir. Sonuç olarak ehliyetim var. Her şeyi sırasıyla ve olması gereken şekilde yapıyoruz.
-
10 Temmuz 2012, 10:14
konuya bende cevap yazdım ama erkek olsaydı yine aynı cevabı yazardım.evet bayan'a sormam ehliyeti çünkü burada asıl sizin gibi abazan lar gibi ve 15-16 yaşında motor almaya kalkmayacağından,apaçilik yapmayacağındandır...burda ehliyet konusunu açan arkadaşım neden zahmet edip'te kendisi sormamış acaba?çok şükür sizin gibi aklımız şeyimizde değil,evli ve çocuk babasıyım,bu benzetmeyi yapan arkadaşlara kulaklarını çınlatıyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
Zannedersem sormamalarının sebebi bir bayanın ehliyet almadan ve korunmak için neler yapması gerektiğini öğrenmeden böyle bir işe kalkışmayacağı içindir. Sonuç olarak ehliyetim var. Her şeyi sırasıyla ve olması gereken şekilde yapıyoruz.
buda size kapak olsun....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
10 Temmuz 2012, 10:20
ozrace adlı üyeden alıntı
konuya bende cevap yazdım ama erkek olsaydı yine aynı cevabı yazardım.evet bayan'a sormam ehliyeti çünkü burada asıl sizin gibi abazan lar gibi ve 15-16 yaşında motor almaya kalkmayacağından,apaçilik yapmayacağındandır...burda ehliyet konusunu açan arkadaşım neden zahmet edip'te kendisi sormamış acaba?çok şükür sizin gibi aklımız şeyimizde değil,evli ve çocuk babasıyım,bu benzetmeyi yapan arkadaşlara kulaklarını çınlatıyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------
buda size kapak olsun....
Hayırdır bu ne asabiyet?
o dediklerine karsılık verecegim cevapla banlanabilirim ama ya sabır diyelim
---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:18 ----------
c90 adlı üyeden alıntı
jojukluk sorunlu geçince böyle oluyormuş galiba
Jojuk muu jojuk ne arkadaş
-
10 Temmuz 2012, 10:24
Bakın arkadaşlar nihayetinde bir kadın bir erkekten farklıdır fiziksel ve duygusal olarak ama bizlerinde sizler gibi hissedemeyeceği manaya gelmez. Bende racing bir motorum olsun onunla virajları yanlayarak alayım bilmem kaç km hız yapayım isterim kısacası adrenalin ama biz böyle bir toplum değiliz sakın yanlış anlaşılmasın kınama değil. Hazır değiliz. ama bu benim isteğimi merakımı yok edemiyor. biraz özgüven meselesi bu. ben böyle bir işe kalkıştım. Emin olun her yorum aracı sürerken nelerle karşılaşabileceğimi gösteriyor bana...
-
10 Temmuz 2012, 10:26
-
10 Temmuz 2012, 10:27
-
10 Temmuz 2012, 10:30
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yaaaa beyler acayip acayip konular açılıyor bu günlerde çözemediğim
ben birşeylerimi kaçırıyorum ?
havalar sıcak irfan abi
-
10 Temmuz 2012, 10:31
nedenamaya adlı üyeden alıntı
Hayırdır bu ne asabiyet?
o dediklerine karsılık verecegim cevapla banlanabilirim ama ya sabır diyelim
---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:18 ----------
Jojuk muu
jojuk ne arkadaş
söylediklerinize dikkat edin o zaman...söylediklerime ne cevap vereceksin merak ettim doğrusu özel'den at görelim....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)