Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Bir erkek için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.

Motovento
    REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    irkek motoru dediğinin sesi gür olacak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet doğru gözlemlemeler lakin kadın ve erkeğin doğası bir değil bazı konularda erkekler iyidir bazı konularda kadınlar iyidir , ama bir bayan motosiklette kullnır ,kamyonda kullanır yüzdeye vurursak 100 bayandan sadece bir kaçı

ama onlarında iyi olduğu konular yokmu tabiki var burada kadın erkek savaşı yapmıyoruz topiğe renk gelsin dedik ve bayan erkek tartışması dendiğinde üzerimize yoktur

bak şu anda topiği okuyanlara , ben dedim abi bu topik patlar

piyanist_irf,
    cihan54,
    nedenamaya,
    ozrace,
    Tequ,
    ramizan83+,
    SonpoL,
    ÖzLeMKaYrA,
    bpk+,
    yasin_942+,
    tosbağa+,
    hercul3367,
    pistolpitt,
    soneryılmaz,
    okican,
    dreamkiller,
    trgy,
    vlknsyrn,
    vespone,
    tombo,
    eray_uluyazı+,
    canerol
    İRFAN kardeş yeni bir toplanma etkinliğimi bu valla ben gelemem uzağım sizlere beni yazmayın sakın ha ben köfdede sevmem hem
    piyanist_irf ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İşte erkek dayanışması, diğer konu tarihe gömüldü
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    demekki erkeklerde kadınlara karşı dayanışmaya girme ihtiyacı hissediyorlar, demekki o kadar güçlü değilmişsiniz... kardeşim alınma :D

Motosikleti
    dahada yazmam bu sayfaya adam öteki sayfanın rekorunu egale etti birde begenme sayısına bak nirden çıktı bu kadar beğenme yahu forumda amma irkek varmış hababam sınıfı gibi oldu motosiklet nette yahu birine atılan tokat tüm hepsine atılmış gibi geliyor adam korkar bu camiadan hemen cegez dayanışıverdiler

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni yeni netcafeler açıldığında deliler gibi yazışırdık kavga ederdik sanki gerçekten karşımızdaymış gibi.. bu anlayana kadar devam etti. bir süre sonrada sıkıcı gelmeye başladı. insan hakikati nette arar oldu. netten evlenenler netten ayrılanlar sırf netteki haberler göre magazine göre yaşayan tipler... ne kadar hakikat ki bu? konumuz dışında oldu ama şunu demek istiyorum, hakiki arkadaş eş dost bulmak o kadar zorlaştıki insanlar farklı yollara başvurmaya başladı.. insanlar özellikle bayanlar ilgiyi severler. bu sevgili yada aile olması gerekmiyor. yada erkeklerin düşündüğü tarzda. o kadar açlık varki bu konuda ipin ucunu kaçıranlar aklımıza etiğimize uymayan şeyler yapıyorlar. bu sırf duygusal eksiklikten kaynaklanıyor. ister kadın olalım ister erkek hepimiz insanız ve yalnızlık allaha mahsus herkezin bir şekilde birbirine ihtiyacı vardır... neden erkekler dövüştükten sonra birbirine sarılıp gülüşürler, çünkü negatif düşüncelerini attıkları için. psikolog değilim ama ilk önce ben büyüdüm şimdi sıra evladımda evlatlarımızda... hayata biraz renk biraz daha ortak nokta... bayanların anlayamadığı erkeksi bir konu olan motordan azda olsa anlıyor ve seviyorum. bazen gırgır bazen şamata bazende ciddi öğreneceğiz...
    güzel ablacım , delikanlı kızları burada herkez sever emin ol buna hele bir de ortama ayak uydurduğunda , bayan olmuş olmanın hiç bir ehemiyeti bile kalmayacak, emin ol

lakin arada , sulananlar olacak , yılışanlar olacak , burada türünün tek örneği olmadığınıda bilmeni isterim yani sende bu alakadan sıkılıpta havalara girmeyesin

yok hani ben peşin peşin söyleyeyim sora papaz olmayalım mt olarak

ama öte yandan hakkaten motosiklet sürücüsü hanım kardeşlerimizinde aramızda oluyor olması , doğru sohbet ve paylaşımlar olduğu sürece dadından yenmeyeceği düşüncesindeyim

en basitinden bayanlar hakkında yapılan espiriler dahi olsa tek taraflı olmayacak tabi buda senin buradaki sürekliliğinle alakalı bir durum

umarım kalıcı ve daimi olursun, burada saçma gördüğün yada göreceğin konu ve insandan çok mantıklı, bilgili adam gibi adam var bunun altını çizmek isterim

bu arada aramız hoş geldin özlem kardeşimiz ne yer , ne içer, ne işle meşguldür ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İRFAN kardeş yeni bir toplanma etkinliğimi bu valla ben gelemem uzağım sizlere beni yazmayın sakın ha ben köfdede sevmem hem
    yok komiserim kadın eli değince böle oluyo sanırım subhanekeyi boşuna tersten okumadık
    ramizan83 ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    bu çok zor bir itiraf ama edeceğim ÖzLeMKaYrA aslında benim ehhehhehe sabah ögle akşam rızkıma göre ne bulursam yerim yanındada su içerim şu anda iki teker sürmekle meşğulum ;)))

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    tamam sen kazandın.. 1. ve 2. belirlendi ödüller verildi.. şimdi!! biri konuyu kapatabilir mi ?
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    farkındayım bende çok çeşit insan var kınamamak lazım demiştim. bende o çeşitlerden biriyim. sıkıcı bir işim muhasebe... üzerinde ilerliyoruz mali müşavirlik falan... dolayısıyla monoton bir hayatımız var ve çabuk geçiyor yaş gidiveriyor. bilgili ve ciddi ilgili arkadaşların her daim bilgisine yardımına ihtiyacımız olduğunu söylemiştim lakin milletin ağzı torba değil ki büzen yazan yazıyo yazacakda ne etcen her söylenene kafa takarsak ohoo ölelim gitsin. çocuk olan geçcek dalgasını hiç mi biz yapmadık lisede okulda dalga yeri geliyo hala daha yapıyoruz. her daim ciddiyet kasar insanı... yeri gelecek ciddi konuşacağız yeri gelecek dalga geçeceğiz kavga edeceğiz. değiştirmeye çalıştırmaktansa gerektiği kadar ayak uydurmalı gerektiği yerdede alakayı kesmeyi bilebilirsem fazla zarar görmeyiz. kimse kimseyi değiştiremez ne kadar kaale alacağımız yada alacağınız kişinin şahsına kalmış... kısacası buralardayım... kimseyle derdim yok olmazda

Motosikleti
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu çok zor bir itiraf ama edeceğim ÖzLeMKaYrA aslında benim ehhehhehe sabah ögle akşam rızkıma göre ne bulursam yerim yanındada su içerim şu anda iki teker sürmekle meşğulum ;)))
    yok yok ramizanım labratuarımda yazılanları analiz ediyorum sahte gerçek olmayan yalan yanlış bir profil değil bence çok mantıklı yazıyor aga baksana bize benzemeye başladı daha 2 ci konuda ,

hem cevaplara da yetişiyor şu ana kadar iyi gidiyor bu gün soğumaz ise aramızda kendimiz gibi düşünen bir ablamız var demektir ulen tc numarasını isteyip araştırsakmı kine
    ramizan83 bunu beğendi.

Motosikleti
    yok tc veremem. sıkıldığım zaman bırakırım ama şimdilik iyi sataşmalar dozunda abartılmadı fazla verilen bilgilerde iyiydi de taaaaa önce sormuş idim rodaj bilgisi verir misinizzzzzz

Motosikleti
    irfan kardeşim motorsiklet konusunda uzman biridir az buçuk rodaj konusunu size açıklar diye tahmin etmekteyim ben artık kaçar geyik fazla büyüdü o nu vurmaya gidecem;)

Motosikleti
    hayırlı avlar!

Motosikleti
    yok tc veremem. sıkıldığım zaman bırakırım ama şimdilik iyi sataşmalar dozunda abartılmadı fazla verilen bilgilerde iyiydi de taaaaa önce sormuş idim rodaj bilgisi verir misinizzzzzz
    kardeşim , öncelikle kardeşim diyorum , öyle farzediyorum bir arkadaşımızın yorumuna istinaden yorum yazmak istediğinde yazılan mesajın sağ alt köşesinde alıntı kısmına tıklayarak yazmak istediğin yoruma düşünceni beyan edersen kime ne söylemek istediğini daha iyi anlarız bu kıyağıda unutma

ramizan kurnazı topu hemencecik bana attıysada ben motor ustası değilim ama bildiğim kadar açıklayayım tabiki

sıfır alınmış motosikletlerde birbirine sürtünme , dönme , ve tüm hareketli parçaları fabrikada üretildiğinde , bazen gözle göremediğimiz mm hatta mikroskobik çıkıntılar, çapaklar olur bu çapaklar sfıfır km bir motorda yüksek performansta kullanılması tavsiye edilmez , çünki hareketli parçalar tam olarak birbirine uyum sağlamamıştır , onun için servis bize belirli bir km verir, motorumuzu fazla sıkıştırmamamız tavsiye edilir , yaklaşık olarak tavsiye edilen km den sonra motorun hareket elemanlarının birbirine tam anlamıyla uyum sağladığı sabittir ,

hatta bu dönemde motorun yağı ilk önceleri daha düşük km lerde değiştirilir buda bu sürtünmeden kaynaklı motorun yıpranmasını en asgari düzeye indirgemektir bunada rodaj süresi denir

bu süre her motorda farklılıklar gösterebilir

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Biri bizi,oyuna getirio.Bu arada rekor ne teldn gozukmuyor.

FreeSoul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200i Evo
    Bence Cruiser.

Motosikleti
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biri bizi,oyuna getirio.Bu arada rekor ne teldn gozukmuyor.
    oyuna getiriyorsa bu onun ayıbı olur izzetçim canını sıkma , biri bizi oyuna getiriyor diye cevap yazmayalımmı kim ne yaparsa kendisine yapar , rekor filan yok ama konu amacına ulaşmıştır , konu sahibi arkadaş arazi oldu akşama yatarken okur artık

bende tüyecem birazdan

Motosikleti
    kardeşim , öncelikle kardeşim diyorum , öyle farzediyorum bir arkadaşımızın yorumuna istinaden yorum yazmak istediğinde yazılan mesajın sağ alt köşesinde alıntı kısmına tıklayarak yazmak istediğin yoruma düşünceni beyan edersen kime ne söylemek istediğini daha iyi anlarız bu kıyağıda unutma

ramizan kurnazı topu hemencecik bana attıysada ben motor ustası değilim ama bildiğim kadar açıklayayım tabiki

sıfır alınmış motosikletlerde birbirine sürtünme , dönme , ve tüm hareketli parçaları fabrikada üretildiğinde , bazen gözle göremediğimiz mm hatta mikroskobik çıkıntılar, çapaklar olur bu çapaklar sfıfır km bir motorda yüksek performansta kullanılması tavsiye edilmez , çünki hareketli parçalar tam olarak birbirine uyum sağlamamıştır , onun için servis bize belirli bir km verir, motorumuzu fazla sıkıştırmamamız tavsiye edilir , yaklaşık olarak tavsiye edilen km den sonra motorun hareket elemanlarının birbirine tam anlamıyla uyum sağladığı sabittir ,

hatta bu dönemde motorun yağı ilk önceleri daha düşük km lerde değiştirilir buda bu sürtünmeden kaynaklı motorun yıpranmasını en asgari düzeye indirgemektir bunada rodaj süresi denir

bu süre her motorda farklılıklar gösterebilir

açıklama için teşekkür ederim ama hiçbirşey anlamadım..... dermişim şaka şaka motor sınavından 100 çekmiştim çünkü biraz olsun anlıyordum ve ezbere dayanarak yapmadım... babam sağolsun tek faydası bu oldu bana bu konuda. daha kolay anlamamı sağladı. ama aslında sınav için öğrendiklerimizde fi tarihinden kalan bilgiler şimdiki araçlar ve sistemler çok değişti... çok çalışmam lazım çokkkk

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

oyuna getiriyorsa bu onun ayıbı olur izzetçim canını sıkma , biri bizi oyuna getiriyor diye cevap yazmayalımmı kim ne yaparsa kendisine yapar , rekor filan yok ama konu amacına ulaşmıştır , konu sahibi arkadaş arazi oldu akşama yatarken okur artık

bende tüyecem birazdan
    yok oyun o küçükkendi anlattık ya net yeni yeni gelmişti.... uzun ya anlatıpta baymayalım arkadaşları... neyse yalan yok bayanım ve discovery sahibi oluyorum... öğreniyorum... yardımcı olanda var dalga geçende.... şaka yaparım ama k..alaştırmam bana yakışmaz ok...

Motosikleti
    açıklama için teşekkür ederim ama hiçbirşey anlamadım..... dermişim şaka şaka motor sınavından 100 çekmiştim çünkü biraz olsun anlıyordum ve ezbere dayanarak yapmadım... babam sağolsun tek faydası bu oldu bana bu konuda. daha kolay anlamamı sağladı. ama aslında sınav için öğrendiklerimizde fi tarihinden kalan bilgiler şimdiki araçlar ve sistemler çok değişti... çok çalışmam lazım çokkkk
    biliyorsunda bizi niye yoruyorsun bak bu kredini ihtiyacın olduğu anlara sakla bir gün motorunun ateşlemesi kesildiğinde buraya acı acı çaresiz bir şekilde konu açarsın, servise gitmişsindir serviz bile çeresini bulamamıştır , kaş yaparken göz çıkarmıştır, seni manen ve madden yıktıklarında ağlaya ağlaya yanımıza gelirsin ve mt de çözüm bulursun ki buna sen bile şaşarsın ,tabi o zamanda kimse bakmaz dermişim

aslında motor çalışma mantığında fiii tarihi diye bir şey bilmiyorum ama bildiğim fiii tarihinden beridir hep bunları öğrendiğim motor çalışma pirensiplerinin aynı olduğu , yani elektirikliler hariç hepsinde bir piston ,segman, silindir vs. var onun için bilgi bilgidir ekmek istemez su istemez sen yinede koy kenarıya , bir gün lazım olur

bu arada çok çalışmam lazım derken motorcu mu olacaksın yoksa boş ver ver gazı yürü git tamirciler taşmı yiyecek , benim gibi elinin hamuruyla bulaşma yağlı paslı işlere

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

yok oyun o küçükkendi anlattık ya net yeni yeni gelmişti.... uzun ya anlatıpta baymayalım arkadaşları... neyse yalan yok bayanım ve discovery sahibi oluyorum... öğreniyorum... yardımcı olanda var dalga geçende.... şaka yaparım ama k..alaştırmam bana yakışmaz ok...
    evet yavaş yavaş kanaat getireceğiz inşallah , maşallah kızım sana söylüyorum gelinim sen anla sözler yerini buluyor
    eray_uluyazı bunu beğendi.

Motosikleti
    biliyorsunda bizi niye yoruyorsun bak bu kredini ihtiyacın olduğu anlara sakla bir gün motorunun ateşlemesi kesildiğinde buraya acı acı çaresiz bir şekilde konu açarsın, servise gitmişsindir serviz bile çeresini bulamamıştır , kaş yaparken göz çıkarmıştır, seni manen ve madden yıktıklarında ağlaya ağlaya yanımıza gelirsin ve mt de çözüm bulursun ki buna sen bile şaşarsın ,tabi o zamanda kimse bakmaz dermişim

aslında motor çalışma mantığında fiii tarihi diye bir şey bilmiyorum ama bildiğim fiii tarihinden beridir hep bunları öğrendiğim motor çalışma pirensiplerinin aynı olduğu , yani elektirikliler hariç hepsinde bir piston ,segman, silindir vs. var onun için bilgi bilgidir ekmek istemez su istemez sen yinede koy kenarıya , bir gün lazım olur

bu arada çok çalışmam lazım derken motorcu mu olacaksın yoksa boş ver ver gazı yürü git tamirciler taşmı yiyecek , benim gibi elinin hamuruyla bulaşma yağlı paslı işlere

YA niye öle diyon bilgimizi sınıyoruz nihayetinde değil mi piston segman silindir kapak öğrenmiştik ok ama dedim ya sistemler değişti diye... NEYSEEE kardeşim amaç kendimizi sınamak bilgi almak, ayrıca iş hayatında maalesef kadınlarımız pis yağlı işlere bulaştı hamurdanda anlamıyorum üstelik. ne yapayım öğreten olmadı... konudan kaçtım
    piyanist_irf bunu beğendi.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)