Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Bir erkek için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.

Motovento
    REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi hep beraber daha fazla geyik cevap verelim vede öteki arkadaşın konusunu gecerek bu arkadaşımızında dileğini yerine getirip tatlıya baglayalım kamqanyasıyla bir birimize olan sayğı vede güveni tazeleyim dört çeker tarife hepinize tavsiye ;))9
    bu konu patlar abi kim ne derse desin şu andan itibaren olayı çözdüm
    eray_uluyazı bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    motosiklet net erkek daşanışması bu olsa gerek irfan (bak hemen mesaj sayısının geyiğini yaparak konunda içine edebildik)
    piyanist_irf bunu beğendi.
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    bir bayanın ilgi çekmesi ya da ilgi çekmek istemesi son derece normal bir durum
    asıl sorun bir erkeğin bir bayan kadar ilgi çekmek istemesi
    harley is making love with davidson

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Konu nerelere varacak kim bilir?
    Aykut009 bunu beğendi.

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahaaahaa lafı azımdan alıverdin şimdi

http://img857.imageshack.us/img857/6...63693067sj.jpg
    Fotoğraf iyimiş gerçekten .

Geçtiğimiz günler de Alsancak maydan da ışıklara geldiğim de, kırmızı ışıkta bekleyen bir aracın sağ aynasının kapalı olduğunu gördüm. Hemen yanına sürerek aynasını açtım. O sırada içeri bakarken telefonla görüşen bir bayan olduğunu gördüm. Kendisi bana aynayı açtığım da el sallayarak teşekkür etti. Ben de ok işareti yaparak karşılık verdim ve o esnada yeşil yandı ve yoluma devam ettim.

Şimdi kendisi veya etrafım da bu olayı gören kişiler sanmıştır ki, bayan olduğu için ona bu konu da yardımcı oldum. Fakat alakası yoktur. Üstelik yanına gittiğim de gördüm bayan olduğunu. Amacım sağa dönüşler de birisine zarar vermemesidir. Gerçi kullanma ihtiyacı yokmuş ki, aynayı açma ihtiyacı bile hissetmemiş.

Genel olarak bayan sürücüler büyük tehlike. Hele bir de telefonla konuşuyor veya resimdeki gibi abuk, subuk işlerle meşgul oluyorlarsa. Trafikte bayan gördüğünüz de, yanından geçmeden evvel iyice tartın öyle geçin.

Özlem hanım dediklerimi yanlış anlamasın. Ben genel olarak konuşuyorum. Çevrem de çok iyi araç kullanan bayan arkadaşlarım da var.
    Önce emniyet, sonra hareket...

nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konuda sizinle hemfikirim
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

Motosikleti
    -
    Alıntı ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz bence yazılanları çok dert etmeyin. Forum altın da her türlü paylaşımlar da bulunulabilir. Bu sizin şahsına yapılan bir şey değildir. Motorunuz hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız kullanmanız dileklerimi de iletmek isterim.

Motosikleti
    kardeş aynayı kendisine çevirip makyaj tazelemek için çevirmiş olmasın neden düzelttin aynasını belkide sana kızdı ama belli etmedi;))

Motosikleti
    Alıntı jackonbir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru tespit veyselcim lakin konunun açılış sebebi burada bir bayanın ilgi çekmeye çalışması değil anladığım kadarıyla haddinden fazla ilgi görüyor olmasının sebepleri nasııı doğru anlatabildimmi ?

Motosikleti
    kardeş aynayı kendisine çevirip makyaj tazelemek için çevirmiş olmasın neden düzelttin aynasını belkide sana kızdı ama belli etmedi;))

böyle bir motor bulup modifiye ederseniz çokda güzel olur

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    İşte buna çok güldüm hatta gülmekden yıkıldım
    Sado

Motosikleti
    -

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...8pgUC8mGzrEFcZ böyle bir motor bulup modifiye ederseniz çokda güzel olur
    ) Yok kardeşim. Makyaj tazelemek isteyen güneşliği indirir.

nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...8pgUC8mGzrEFcZ böyle bir motor bulup modifiye ederseniz çokda güzel olur
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

Motosikleti
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fotoğraf iyimiş gerçekten .

Geçtiğimiz günler de Alsancak maydan da ışıklara geldiğim de, kırmızı ışıkta bekleyen bir aracın sağ aynasının kapalı olduğunu gördüm. Hemen yanına sürerek aynasını açtım. O sırada içeri bakarken telefonla görüşen bir bayan olduğunu gördüm. Kendisi bana aynayı açtığım da el sallayarak teşekkür etti. Ben de ok işareti yaparak karşılık verdim ve o esnada yeşil yandı ve yoluma devam ettim.

Şimdi kendisi veya etrafım da bu olayı gören kişiler sanmıştır ki, bayan olduğu için ona bu konu da yardımcı oldum. Fakat alakası yoktur. Üstelik yanına gittiğim de gördüm bayan olduğunu. Amacım sağa dönüşler de birisine zarar vermemesidir. Gerçi kullanma ihtiyacı yokmuş ki, aynayı açma ihtiyacı bile hissetmemiş.

Genel olarak bayan sürücüler büyük tehlike. Hele bir de telefonla konuşuyor veya resimdeki gibi abuk, subuk işlerle meşgul oluyorlarsa. Trafikte bayan gördüğünüz de, yanından geçmeden evvel iyice tartın öyle geçin.

Özlem hanım dediklerimi yanlış anlamasın. Ben genel olarak konuşuyorum. Çevrem de çok iyi araç kullanan bayan arkadaşlarım da var.
    evet doğru gözlemlemeler lakin kadın ve erkeğin doğası bir değil bazı konularda erkekler iyidir bazı konularda kadınlar iyidir , ama bir bayan motosiklette kullnır ,kamyonda kullanır yüzdeye vurursak 100 bayandan sadece bir kaçı

ama onlarında iyi olduğu konular yokmu tabiki var burada kadın erkek savaşı yapmıyoruz topiğe renk gelsin dedik ve bayan erkek tartışması dendiğinde üzerimize yoktur

bak şu anda topiği okuyanlara , ben dedim abi bu topik patlar

piyanist_irf,
    cihan54,
    nedenamaya,
    ozrace,
    Tequ,
    ramizan83+,
    SonpoL,
    ÖzLeMKaYrA,
    bpk+,
    yasin_942+,
    tosbağa+,
    hercul3367,
    pistolpitt,
    soneryılmaz,
    okican,
    dreamkiller,
    trgy,
    vlknsyrn,
    vespone,
    tombo,
    eray_uluyazı+,
    canerol

Motosikleti
    kesinlikle şahsıma alınmıyorum çünkü ne ben sizi nede siz beni tanımıyorsunuz, herkez kendini bilir kendine göre konuşur. eğer yaram olsaydı gocunurdum şükür yaram yok. sadece ne kadra bilsemde görsemde duysamda tekrar erkeklerimizin çeşitli tepkilerini merak ettim. bu kadar ilgi görmek güzel ama oturduğum yerde şişinip durmuyorum çünkü ne sevgilim ne babam ne kardeşim ne dayım nede yeğenimsiniz... burda ilgiyle kendini şişiren kendini kandırmış olur. ama günlük hayatımız gerçekleri ve sıkıntıları içinde bazen didişmek laf atışmak aslında iyi geliyor. yemek arası atıştırma gibi kafanızı dağıtıyorsunuz, en azından bana iyi geliyor çünkü hem gülüyor hemde kafamı dağıtmış oluyorum. ve dediğim gibi alınmıyorum. her kişi ayrıdır hem kişilik hem maddi manevi hemde eğitim yönünden... herkezi bir kefeye koymak cahillik olur. herkeze kızmakta...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

Alıntı nedenamaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok o çok pembiş gençlere göre bizim yaş var az... :D deneyim kazanalım öle yollara atlamayalım dedik

Markopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Gts 250İ Evo
    Alıntı jackonbir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Veysel Kardeşim görüşemiyoruz. Nerelerdesin.

Alıntı nedenamaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi çok güldüm buna ya. Allah iyiliğinizi versin nasıl bir konu bu sabah sabah çok güldüm
    Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
    GARAJ Müdavimi

besikcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    raptor 650i
    günaydın beyler bayanlar boyle bir toik acılacak diye bekledim o yüzden yorum yapmadım. hem erkek kadın eşittir deniyo bir bayan sitede bişeler arastırıyo sonrada bidaha siteye girmemesi icin arkadaşlar elinden geleni yapıyo.kızcagız armıza girebilmek icin birşeyler ögrenmek ıstemiş abilerinden. ama girdigine kesin pişman olmuştur. olaya dişi yonünden bakanlar olmuş. biz böyle yaptıkca biraz zor buluruz bayanları yanımızda. ne kadar bayan motor surucusu olursa biz okadar saygı goruruz trafikte bunu böyle düşünen kac kişiyiz acaba? dünyadaki bazı örnekleri alalım ki saygınlıgımız artsın.
    Okurt ve piyanist_irf bunu beğendiler.

Markopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Gts 250İ Evo
    evet doğru gözlemlemeler lakin kadın ve erkeğin doğası bir değil bazı konularda erkekler iyidir bazı konularda kadınlar iyidir , ama bir bayan motosiklette kullnır ,kamyonda kullanır yüzdeye vurursak 100 bayandan sadece bir kaçı

ama onlarında iyi olduğu konular yokmu tabiki var burada kadın erkek savaşı yapmıyoruz topiğe renk gelsin dedik ve bayan erkek tartışması dendiğinde üzerimize yoktur

piyanist_irf,
    cihan54,
    nedenamaya,
    ozrace,
    Tequ,
    ramizan83+,
    SonpoL,
    ÖzLeMKaYrA,
    bpk+,
    yasin_942+,
    tosbağa+,
    hercul3367,
    pistolpitt,
    soneryılmaz,
    okican,
    dreamkiller,
    trgy,
    vlknsyrn,
    vespone,
    tombo,
    eray_uluyazı+,
    canerol
    Abi beni yazmamışsın
    Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
    GARAJ Müdavimi

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L

piyanist_irf,
    cihan54,
    nedenamaya,
    ozrace,
    Tequ,
    ramizan83+,
    SonpoL,
    ÖzLeMKaYrA,
    bpk+,
    yasin_942+,
    tosbağa+,
    hercul3367,
    pistolpitt,
    soneryılmaz,
    okican,
    dreamkiller,
    trgy,
    vlknsyrn,
    vespone,
    tombo,
    eray_uluyazı+,
    canerol
    melabaa

Motosikleti
    yeni yeni netcafeler açıldığında deliler gibi yazışırdık kavga ederdik sanki gerçekten karşımızdaymış gibi.. bu anlayana kadar devam etti. bir süre sonrada sıkıcı gelmeye başladı. insan hakikati nette arar oldu. netten evlenenler netten ayrılanlar sırf netteki haberler göre magazine göre yaşayan tipler... ne kadar hakikat ki bu? konumuz dışında oldu ama şunu demek istiyorum, hakiki arkadaş eş dost bulmak o kadar zorlaştıki insanlar farklı yollara başvurmaya başladı.. insanlar özellikle bayanlar ilgiyi severler. bu sevgili yada aile olması gerekmiyor. yada erkeklerin düşündüğü tarzda. o kadar açlık varki bu konuda ipin ucunu kaçıranlar aklımıza etiğimize uymayan şeyler yapıyorlar. bu sırf duygusal eksiklikten kaynaklanıyor. ister kadın olalım ister erkek hepimiz insanız ve yalnızlık allaha mahsus herkezin bir şekilde birbirine ihtiyacı vardır... neden erkekler dövüştükten sonra birbirine sarılıp gülüşürler, çünkü negatif düşüncelerini attıkları için. psikolog değilim ama ilk önce ben büyüdüm şimdi sıra evladımda evlatlarımızda... hayata biraz renk biraz daha ortak nokta... bayanların anlayamadığı erkeksi bir konu olan motordan azda olsa anlıyor ve seviyorum. bazen gırgır bazen şamata bazende ciddi öğreneceğiz...
    Okurt, eray_uluyazı ve hercul3367 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)