Bir erkek için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.
-
10 Temmuz 2012, 10:32
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yaaaa beyler acayip acayip konular açılıyor bu günlerde çözemediğim
ben birşeylerimi kaçırıyorum ?
İrfan abi sana saygım sonsuz.
konuyu espri olsun diye acmıştım ama verilen yanıtlar beni gerdi.
yoksa bana ne kim kime ne yazmış kac mesaj atmış
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 10:33
Dünkü başlığı gayet normal karşıladım, soruyu ve cevapları az - çok tahmin ettim. Konu hakkında bir cevabım olmadığından yazmadım, olsaydı yazardım.
Ama bu başlık gerçek bile olsa çok saçma değil mi, doğru söyleyin. (Diğer konuya yazanlara sataşmadan) espri tadında gülümsetti o ayrı.
-
10 Temmuz 2012, 10:34
60 mesajı gecırelım . bayanlar neden bu konuya bızım kadar ılgı gostermıyorlar acaba ama yerınde bir konu bu aralar herkezde bır makara fukara gıdıyor anlamadım nedense sıcak beyınde tersmı etkı yapıyor acaba
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
10 Temmuz 2012, 10:34
ozrace adlı üyeden alıntı
konuya bende cevap yazdım ama erkek olsaydı yine aynı cevabı yazardım.evet bayan'a sormam ehliyeti çünkü burada asıl sizin gibi abazan lar gibi ve 15-16 yaşında motor almaya kalkmayacağından,apaçilik yapmayacağındandır...burda ehliyet konusunu açan arkadaşım neden zahmet edip'te kendisi sormamış acaba?çok şükür sizin gibi aklımız şeyimizde değil,evli ve çocuk babasıyım,bu benzetmeyi yapan arkadaşlara kulaklarını çınlatıyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------
buda size kapak olsun....
sakin ol şampuan biz ne bayan şöförler ne motor kullanıcıları gördük şöförleri saymıyorum zaten dünyayı ben yarattım diye yolu ortalamış geliyorlar
motor kullanıcıları ise koluna takmışlar kaskları geziyorlar bir tane istisna gördük diyede kaideyi değiştiremeyiz
-
10 Temmuz 2012, 10:38
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
10 Temmuz 2012, 10:40
-
10 Temmuz 2012, 10:41
canerol adlı üyeden alıntı
sakin ol şampuan biz ne bayan şöförler ne motor kullanıcıları gördük şöförleri saymıyorum zaten dünyayı ben yarattım diye yolu ortalamış geliyorlar
motor kullanıcıları ise koluna takmışlar kaskları geziyorlar bir tane istisna gördük diyede kaideyi değiştiremeyiz
Kask için birşey diyemem de yolu ortalayarak gelmesinin sebepleri şöyle olabilir. Ya tam hesaplayamayıp ne yapacağını kestiremeyip kendini sağlama almak için ortalayarak geliyordur. Yada erkek sürücülerin tacizine uğramamak için ben güçlüyüm çekilin bulaşmayın demek için ortalayarak geliyordur. yadaa biz bayanlar ilgiyi severiz bu bir gerçektir ilgi çekmek için öyle geliyordur. benim tahminlerim sizce ne olabilir?
-
10 Temmuz 2012, 10:44
dört tekerli bayanlara arada bır laf sokup dem vuranlar ıkı tekerlı bayanlara buyuk ılgı gösterıyorlar nedense
-
10 Temmuz 2012, 10:45
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
yaaaa millet neyin kafasını yaşıyosunuz yaa
konuyu açan arkadaş gırgır makara yapmış ne gerdiniz ortamı
ne kadar çok yaranız varmış ki bu kadar gocundunuz RELAX BİRAZ YAHU
EDİT: bu arada irfan abi uçmaya çalışmaktan konunun çooooook dışında kalmış
çok şükür ne yaramız var nede abazanlığımız,sadece saygısızlık var,dünkü çoluk cocuk çıkmış akıl veriyor...neyse konuyu uzatmayalım,herkes istediğini düşünsün,kimin ne olduğu belli zaten...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
10 Temmuz 2012, 10:45
ilgi gösterince ortalık karışıyor da ondan... ilgi gösteremiyoruz maalesef...
-
10 Temmuz 2012, 10:50
canerol adlı üyeden alıntı
önce cevap yazanlara bir bak,kimdir nedir diye...herkesi kendin gibi sanıyorsun sanırım,bizde biliyoruz neyin ne olduğunu,sen giderken biz dünüyorduk....(şampuancık)
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
10 Temmuz 2012, 10:50
ramizan83 adlı üyeden alıntı
dört tekerli bayanlara arada bır laf sokup dem vuranlar ıkı tekerlı bayanlara buyuk ılgı gösterıyorlar nedense
az olan herzaman ilgi gorur bilader
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
10 Temmuz 2012, 10:51
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
Kask için birşey diyemem de yolu ortalayarak gelmesinin sebepleri şöyle olabilir. Ya tam hesaplayamayıp ne yapacağını kestiremeyip kendini sağlama almak için ortalayarak geliyordur. Yada erkek sürücülerin tacizine uğramamak için ben güçlüyüm çekilin bulaşmayın demek için ortalayarak geliyordur. yadaa biz bayanlar ilgiyi severiz bu bir gerçektir ilgi çekmek için öyle geliyordur. benim tahminlerim sizce ne olabilir?
peki bir hafta önce boğaziçi köprüsünde sağ seritte giderken üstüme Jeep i ile direksiyon kıran abla ne sebebten yapmstır bunu? Cok ilgi beklediği icin motorla birlikte kucagına oturmam içinmi? yoksa ben ilerleyen zamanlarda kendisine tehdit olurum simdiden geberteyim gitsin diyemi? Yada BECEREMEDİGİNDEN mi!!!! bakın motor alıyormussunuz hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin benim kız arkadasımda motor kullanıyor saygım sonsuz ama beceremiyorsunuz.. en azından büyük cogunlugunuz beceremiyor!!!
Peki o ablaya ne oldu biliyormusun? Beni tam refüje yapıstırmak üzereyken sol camına gelen bir yumruk darbesi ile sola kaçtı.. cünkü hava sıcak klima acık camlar kapalı müzigin sesi dipte ve elinde ayfon mesaj yazıyordu!!! insan bir özür dilemezmi? yok söylene söylene bastı gitti bizde motorumla arkasından baka kaldık!!!
saygılar..
bu yüzden kimsenin canına vede kendi canınıza kastetmeyiniz ve öncelikle gidip adam gibi eğitimini alınız..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
10 Temmuz 2012, 10:54
Ya aslında 2 konuyada tarafsız kalmak istedim ama
Çok ciddiyim nedenamaya çok doğru bir başlık açmış
Neden
1.si Bayan olduğu için ehliyeti olduğunu kesinleştirmez belki ehliyeti yok , yada yaşı küçük
2.si Bir erkek olsa kimsin necisin önce kendini tanıt _?
3.sü evet bir erkek olsa alacağı cevap ya 2 tane yada 3 tane
4.sü Önce tüm ekipmanlarını al kask ,eldiven ,mont, dizlik gibi
5.si Çin malı alınırmı uzak dur
6.sı cüsü keşke üzerine az daha koyup başka motor alsaydın
BİR ERKEK OLSA BUNLARIN HEPSİ SORULURDU
Ama ÖzlemKayra adlı arkadaşın topiğinde bunların hiç birini göremedim neden acaba
nedenamaya arkadaşımızı yuhulamadan ,taşlamadan,laf atmadan önce bunları bi kendinize sorun
-
10 Temmuz 2012, 10:57
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yok be şekerim yavvv yanlış anlaman için yazmadım
sana yorum yazdıktan sonra bahsi geçen konuyu gördüm
jeton düştü haliyle
şimdi ben subhanekeyi tersten okuyacağım topik 70 sayfayı bulacak bak seyret
makara var dedinizde bizmi gelmedik
ben resim yükleme hakkımı kullanabilirmiyim
yok yanlış anlama olayı değil, az önce belirttiğim gibi espri olsun diye açtım konuyu ama işi farklı noktaya çekmeye çalışanlar var.
neyse buyur abi resim hakkını kullanabilirsin tabi
-
10 Temmuz 2012, 10:58
hadi hep beraber daha fazla geyik cevap verelim vede öteki arkadaşın konusunu gecerek bu arkadaşımızında dileğini yerine getirip tatlıya baglayalım kamqanyasıyla bir birimize olan sayğı vede güveni tazeleyim dört çeker tarife hepinize tavsiye ;))9
-
10 Temmuz 2012, 11:01
er KEK liğe göre değişir datlım.
dünkü konuyu erKEK basmıştı valla
onlar en iyiciğini biliii
bana göre shadow iyidir.
-
10 Temmuz 2012, 11:01
-
10 Temmuz 2012, 11:07
Böyle bir başlık açmak, şikayet edilen durumdan daha kötüsünü yapmanın tezahürüdür herhalde. Kadın arkadaşımız açısından bakınca durum hoş durmamış gibi. Zaten kadınlarımızı her ortamda bazen aşırı ilgi, bazen kısıtlama ve bazende onları görmemezlikten dolayı hayatını zehir eden bir toplumda yaşatıyoruz, birde üstüne bunu buraya taşıyoruz.
-
10 Temmuz 2012, 11:08
eren özer adlı üyeden alıntı
Ya aslında 2 konuyada tarafsız kalmak istedim ama
Çok ciddiyim nedenamaya çok doğru bir başlık açmış
Neden
1.si Bayan olduğu için ehliyeti olduğunu kesinleştirmez belki ehliyeti yok , yada yaşı küçük
2.si Bir erkek olsa kimsin necisin önce kendini tanıt _?
3.sü evet bir erkek olsa alacağı cevap ya 2 tane yada 3 tane
4.sü Önce tüm ekipmanlarını al kask ,eldiven ,mont, dizlik gibi
5.si Çin malı alınırmı uzak dur
6.sı cüsü keşke üzerine az daha koyup başka motor alsaydın
BİR ERKEK OLSA BUNLARIN HEPSİ SORULURDU
Ama ÖzlemKayra adlı arkadaşın topiğinde bunların hiç birini göremedim neden acaba
nedenamaya arkadaşımızı yuhulamadan ,taşlamadan,laf atmadan önce bunları bi kendinize sorun
iste anlayışlı adam
girdim konuya çok güzel seçim yapmışsınız falan görünce çıktım konudan
baktım ybr falan alın diyende göremeyince ne oluyor bu mtye dedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)