Bir bayan için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.
Reklamlar
-
11 Temmuz 2012, 14:18
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
şimdi birşey soracağım gülmek yok amaa tamam mı? motorbisiklet motorsikletin uzun yazılışı mı? galiba öyle diye hatırlıyorum ben yani icat olurken bisiklete küçük bi motor takılmıştı...
Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü siklet farkı bişey misal hangi sikletdesin yani hangi alan yada bölüm desin anlamında , yüzme, cirit gibi
Yada ağırsiklette ,hafif siklette
Bi nin bisini çözemedim ama geri kalan herşey başına ekneniyor bakınız motor vesiklet birleşmiş motorsikelt bazı yerlerde motosiklet diyede geçiyo
Reklamlar
-
11 Temmuz 2012, 14:22
Motosikletlerin ilk çıktığında bisikletten çıkma bir araç olduğunu düşünürsek belki o zamanlardaki adlandırılmasından günümüze bu şekilde gelmiş olabilir. Tabi bu bir varsayım.
(Ducati 1945)
-
11 Temmuz 2012, 14:23
şimdi birşey soracağım gülmek yok amaa tamam mı? motorbisiklet motorsikletin uzun yazılışı mı? galiba öyle diye hatırlıyorum ben yani icat olurken bisiklete küçük bi motor takılmıştı...
Ben de katılayım konuya, motorsiklet değil zaten o, sitenin isminden de anlaşılacağı gibi "motosiklet"
http://www.tdk.gov.tr/index.php?opti...faa94.00955437
-
11 Temmuz 2012, 15:13
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Oh ya bu iyi oldu bende sıkılıyordum motorsiklet diye yazmaktan... motosiklet daha kolay söyleniyor.... bu bilgi için teşekkür ederim dalga geçmiyorum ciddiyim.
-
11 Temmuz 2012, 15:14
Motorlu bisiklet A1 Mobilet - Motorsiklet A2 (Bu arada ehliyet varmi bilmeniz gerekir bunu)
-
11 Temmuz 2012, 15:25
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Motorlu bisiklet A1 Mobilet - Motorsiklet A2 (Bu arada ehliyet varmi bilmeniz gerekir bunu)
a2 motosiklet ehliyetim var... sorun zaten yazılışla ilgiliydi o konudada yardımcı oldular.. teşekkürler..
-
11 Temmuz 2012, 17:08
AKsaray adlı üyeden alıntı
Apaçiler karşı biber gazı neyin alın yanınıza
güzel kalın korumalı bir eldiven alın sıkıştıran olursa ayna ve camlara çalışn denemedim fakat deneyenler stres atmak için bire bir diyor
-
11 Temmuz 2012, 17:35
canerol adlı üyeden alıntı
güzel kalın korumalı bir eldiven alın sıkıştıran olursa ayna ve camlara çalışn denemedim fakat deneyenler stres atmak için bire bir diyor
Abi motorumu süreyim camamı çalışayım düşerim sonra ya :D
-
11 Temmuz 2012, 17:43
Amacım ileride şehirler arası gidebilmek tabi bununla gidilmesi zor farkındayım 6 saatlik yolu 10 saatte giderim heralde... nede olsa hava soğutmalı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
Cümlemize kaza bela vermesin ama gerçekten bayan sürücü görmek zor... o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben normalde arabayla 5 saatte gittiğim yazlığa , cbf150 ile 5 buçuk saatte gitmiştim.Aslında 150cc çok kötü sayılmaz.Düz yolda gazı kökleyince 110'u rahat görüyodu.Ancak çin malı bi motor bu kadar performans ve rahatlık sağlar mı orası şüpheli.
-
11 Temmuz 2012, 17:48
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Ben normalde arabayla 5 saatte gittiğim yazlığa , cbf150 ile 5 buçuk saatte gitmiştim.Aslında 150cc çok kötü sayılmaz.Düz yolda gazı kökleyince 110'u rahat görüyodu.Ancak çin malı bi motor bu kadar performans ve rahatlık sağlar mı orası şüpheli.
Bu konularda kem fikir olduğum için sizlerle ne gazı köklemeyi düşünüyorum ne 110'nu görmeyi olsun varsın 6 saati 10 saatte gideyim sağlam gideyim üzülmeyeyim üzmeyeyim...
-
11 Temmuz 2012, 18:41
Abi motorumu süreyim camamı çalışayım düşerim sonra ya :D
bizim gibi kalıplı adamları bile trafikte sıkıştırıyorlar sizi bide bayan görünce dur bak şimdi diye sizi 2 kat sıkıştırırlar trafikte
-
11 Temmuz 2012, 18:50
50 den sonra korkuyorum ben geriye atiyor motor
-
12 Temmuz 2012, 13:34
ilk başlarda atar tabii ama alışınca sende o ivmeye göre ayarlıyorsun kendini merak etme refleks oluyor.. ben o kadar etkilenmemiştim o yüzden bu konuda zorlanmadım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
canerol adlı üyeden alıntı
bizim gibi kalıplı adamları bile trafikte sıkıştırıyorlar sizi bide bayan görünce dur bak şimdi diye sizi 2 kat sıkıştırırlar trafikte
Bizde kamuflaj yaparız napalım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)