Bir bayan için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 17:12
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 17:14
anaconda84 adlı üyeden alıntı
Allah'a şükür daha kaza yapmadım aslında eşimde motorları çok seviyor hatta satmamam için çok uğraştı ama mecbur kaldım çünkü paraya ihtiyacım oldu. şimdi de kaskımı montumu ve dizliklerimi satmak istiyorum çünkü onları gördükçe içim gidiyor. motor da süremiyorum içim burkuluyor ama onada kızıyor satarsan karışmam filan diyor
şimdilik askıya aldım bende satma işini
---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:08 ----------
Allah'a şükür kaza hiç yapmadım sadece bir arabaya ön tamponundan çok hafif çarptım onda da bişey olmadı. aslında eşimde motorları çok seviyor. satmamı hiç istemedi ama mecbur para lazım oldu. şimdi kaskımı montumu ve dizliklerimi satmak istiyorum ama dünyayı başıma yıktı desem yeridir
sattırmam diyor alırız yine yarın bir gün bir motor kullanırsın diyor
motorum öyle büyük bişey değildi 100lük cub yuki markaydı. ama kaskımı ve montumu gördükçe de içim burkuluyor çünkü neredeyse 5 aydır motora binmedim hiç
sen eşini dinle günlerin ne getireceği bilinmez sıkma canını onlarda dursun bir kenarda hiç motor almayacak olsan bile satma bencede... hatıra...
-
10 Temmuz 2012, 17:17
aslında haklısınız bir hatıra olarak kalmalı. bu arada mesajı 2 defa üst üste yazmışım kusura bakmayın ilkinde hata verince göndermedi sandım o yüzden tekrar yazdım.bu arada siz motorunuza kavuşabildiniz mi?
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
10 Temmuz 2012, 17:18
Bence sürüş güvenliği açısından ufak tekerlekli bir scooter yerine büyük tekerlekli düz vites her zaman daha iyidir. Debriyaja alışmak da en fazla bir hafta sürer. Bu modeli kullananlar özellikle titreşim olmamasından dolayı memnunlar. Bazı arkadaşların yazdığı gibi yolda vida falan dökecek bir motor değil ancak ben bu motorda aynı TVS Apache'de olduğu gibi çok kısa duran aks aralığının görüntüsünü hiç beğenmiyorum. Pratikte bir zararı yok ama görüntüyü çok bozan bir durum bence.
-
10 Temmuz 2012, 17:19
henüz değil işlerim yoğun şu aralar gitmeye fırsatım olmadı daha
-
10 Temmuz 2012, 17:22
-
10 Temmuz 2012, 20:07
Güzeldi ama yalan oldu ah mı ettiniz ne ∩_∩
-
10 Temmuz 2012, 21:30
merhabalar
motosiklet rodajı 1000 km dir
ilk 1000 kmden sonra yağı suyu kısacası ilk bakımı yapılır o zamana kadar motosiklet zorlanmamalıdır sürekli aynı devirde gitmemelidir
aldığınız motosiklet ise vitesli motosiklete başlangıç için alınabilecek uygun fiyatlı 150 cc şehir içi dışı gerekli bakımlar ile yol alabilecek bir motosiklet
yalnız uzun süre kullanmak için hesaplı ve doğru bir karar değildir
uzun süre kullanmayı düşünen arkadaşlara genelde ybr cbf apache 3lüsü tavsiye edilir
kısacası bence aldığınız motosiklet ile bir sene kadar öğrenme aşamasından geçip yere yakın oturaklı bir cruiser alabilir rahatınıza bakabilirsiniz şehir dışı yollarda sıkıntı yaşamazsınız yalnız şehir içi düşünürseniz aldığınız cruiserin motor hacmine göre değişmekle beraber ağırlığı ve kıvraklığı biraz sorun olabilir
-
10 Temmuz 2012, 22:46
Yukarda yazılmış cinsiyetçi söylemler hiç şaşırtıcı gelmemekle birlikte, bazı erkekler (aşağılık kompleksli , dar görüşlü, kadın düşmanı versiyonları çoktur) tarafından gereksiz yere canınızın sıkılmasını istemiyorsanız trafikte ve bu forumda kadın olduğunuzu gizlemeye çalışın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
MkD adlı üyeden alıntı
merhabalar
motosiklet rodajı 1000 km dir
ilk 1000 kmden sonra yağı suyu kısacası ilk bakımı yapılır o zamana kadar motosiklet zorlanmamalıdır sürekli aynı devirde gitmemelidir
aldığınız motosiklet ise vitesli motosiklete başlangıç için alınabilecek uygun fiyatlı 150 cc şehir içi dışı gerekli bakımlar ile yol alabilecek bir motosiklet
yalnız uzun süre kullanmak için hesaplı ve doğru bir karar değildir
uzun süre kullanmayı düşünen arkadaşlara genelde ybr cbf apache 3lüsü tavsiye edilir
kısacası bence aldığınız motosiklet ile bir sene kadar öğrenme aşamasından geçip yere yakın oturaklı bir cruiser alabilir rahatınıza bakabilirsiniz şehir dışı yollarda sıkıntı yaşamazsınız yalnız şehir içi düşünürseniz aldığınız cruiserin motor hacmine göre değişmekle beraber ağırlığı ve kıvraklığı biraz sorun olabilir
Uzun süre kullanmak için yanlış bir seçim olduğu konusunda size hak veriyorum. Eklemek isterim ki cruiser ile şehirlerarası sürüşlerde rüzgar sorunu yaşanabilir.
-
11 Temmuz 2012, 02:10
scooter almamış olmanız güzel çünkü motor olarak görmüyorum motor dedigin witesli olur merak etmeyin 1 aya debrajı refleksmen sıkıp vites atarsınız snra debrajı sıkdınızı unutursunuz zaman gerekli ve discoveryde vites göstergesi çok işinize yarıyacakdır
-
11 Temmuz 2012, 09:47
Yorumlar için telekkür ederim değerlendireceğim
-
11 Temmuz 2012, 10:50
Lifan güzel bir seçim bayan olmamız motosiklet kullanamayacaginız anlamına gelmem tanıdığım bmw 1100 kullanan ablalarım var yolumuz açık olsun
-
11 Temmuz 2012, 11:03
Apaçiler karşı biber gazı neyin alın yanınıza
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
-
11 Temmuz 2012, 12:34
AKsaray adlı üyeden alıntı
Apaçiler karşı biber gazı neyin alın yanınıza
haklısınız almak lazım nolur nolmaz
-
11 Temmuz 2012, 13:52
-
11 Temmuz 2012, 13:54
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Eydir fitesli eyi
3. gün alıştınız galiba bana... banada öyle geliyor vitesli daha iyi...
-
11 Temmuz 2012, 13:57
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
3. gün alıştınız galiba bana... banada öyle geliyor vitesli daha iyi...
Yo yo
alışamadığım hayat diye kakalanan saçmalık beminkisi
insanlarla problemim hiç olmadı)
ikiyüzlüler hariç haaa))
Başlamışken konu dağıldı toparlandı dagıldı kaldı derken
okumadım hepsini
aklı başında bir arkadaşsınız sanırım
korumalar tamadır diye ses etmiyorum
biber gazını boşverin
böyle birşey iyidir bulundurun http://www.avcim.com/?kategori-75-Jo...elepceler.html
gaz yerine boya sökücü yada hidrolik yağı daha iyidir
ararsın pek değerli arabasına senle uğraşana kadar arabasıyla uğraşsın
hayırlı olsun tekrar.
-
11 Temmuz 2012, 14:01
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Yo yo
alışamadığım hayat diye kakalanan saçmalık beminkisi
insanlarla problemim hiç olmadı)
ikiyüzlüler hariç haaa))
Hayatta en bütük isteğim kimseye müdana etmeden yaşayabilmek. müdana etmek çok acıtıyor...
-
11 Temmuz 2012, 14:01
Evet evet katılıyorum. 5 fitesli motorpisiklet iyidir.
-
11 Temmuz 2012, 14:04
cihan54 adlı üyeden alıntı
Evet evet katılıyorum. 5 fitesli motorpisiklet iyidir.
şimdi birşey soracağım gülmek yok amaa tamam mı? motorbisiklet motorsikletin uzun yazılışı mı? galiba öyle diye hatırlıyorum ben yani icat olurken bisiklete küçük bi motor takılmıştı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)