Bir bayan için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 13:38
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Sayın bay Erhan, sayın bay erhaaaan... Danışmaya lüütfeen!
Çoo itici !
Senden bi tane daha var Motor_Kafa Sayın Bay Sercan
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 14:08
Var Alpay Bay yaa
Adam almış araya alt çizgiyi koymuş motor kafa diye dolaşıyor.
Ama bilse bana yakıştığı kadar ona yakışmadığını, bilse bendeki kadar seksi durmadığını, o da almazdı kanımca bu nicki
Motosikletli Kaplumbağa...
-
10 Temmuz 2012, 14:15
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
10 Temmuz 2012, 14:18
tırı otobüsü düşünmüştümde motoru hiçç düşünmemiştim..
-
10 Temmuz 2012, 15:50
vallahi özlem hanım siz burada söylenenlere fazla kulak asmayın derim ben. onlar da alışacaklardır kabulleneceklerdir bu durumu. umarım buradaki üyeliğiniz daim olur.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
10 Temmuz 2012, 15:54
anaconda84 adlı üyeden alıntı
vallahi özlem hanım siz burada söylenenlere fazla kulak asmayın derim ben. onlar da alışacaklardır kabulleneceklerdir bu durumu. umarım buradaki üyeliğiniz daim olur.
Teşekkür ederim temenniniz için bende öyle umuyorum..
-
10 Temmuz 2012, 16:00
Bir kadına en çok yakışacak motor Vespa LX 150i'dir... Bence, bana göre, şahsi kanaatim, bireysel fikrim..
Marka fanatizmi yapıyorsun diye abuklaşana sert yaparım! Sordunuz söyledim.. Ben böyle düşünüyorum!
Özlem Hanım, bir hafta kadar önce Avcılar'da vitesli Mondial kullanan bir 'bağyan' gördüm.. Gayet kendinden emin kullanıyordu, gurur duydum.. Birkaç sene önce de ışıklarda yanıma gelen -galiba Fiddle'ı vardı- bir kıza da 'Aman dönüşlerde falan dikkat et, afferim afferim, helal olsun' demiştim.. Garibim, dumur olmuştu :-)
Kötü motor/araba kullanan kadınlar trafikten yasaklanmalı ama iyi kullananların başımızın üstünde yeri var..
Afferim afferim, helal olsun size ;-)
-
10 Temmuz 2012, 16:09
Zaten motoru almışsın bize hayırlı olsun demek düşer.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
10 Temmuz 2012, 16:29
Yorumlar için teşekkür ederim
-
10 Temmuz 2012, 16:33
Eh hadi ben de söyleyeyim, bence R1200 GS gibi bir motor en çok yakışır. Bir bayanın böyle canavar görünümlü(aslında kullanımının çok kolay olduğunu söylüyorlar) bir alet ile baş edebildiğini görmek/göstermek çok güzel olur. Yoksa şirin insana şirin motor(scooter felan) biraz fazla klasik benim için. Tabuları yıkmak lazım
-
10 Temmuz 2012, 16:36
Syanur adlı üyeden alıntı
Eh hadi ben de söyleyeyim, bence R1200 GS gibi bir motor en çok yakışır. Bir bayanın böyle canavar görünümlü(aslında kullanımının çok kolay olduğunu söylüyorlar) bir alet ile baş edebildiğini görmek/göstermek çok güzel olur. Yoksa şirin insana şirin motor(scooter felan) biraz fazla klasik benim için. Tabuları yıkmak lazım
iyi olurdu ama onun için daha vakit var bence
-
10 Temmuz 2012, 16:37
-
10 Temmuz 2012, 16:41
-
10 Temmuz 2012, 16:43
iyi de arkadaşlar özlem hanım daha ilk kez vitesli motor kullanacak sizlerde tutup R1200 gibi makinaları önermişsiniz. sizce de biraz aykırı tavsiyeler olmamışmı?
aykırı olduğunun bende farkındayım. belki benim için uç nokta sayılabilecek bir motor tavsiye ederek beni sınamak istiyorlardır?
-
10 Temmuz 2012, 16:49
-
10 Temmuz 2012, 16:53
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
aykırı olduğunun bende farkındayım. belki benim için uç nokta sayılabilecek bir motor tavsiye ederek beni sınamak istiyorlardır?
Tayyipin bir sözü vardı.Bizi sınayanlara gazabımız çok kötü olur felan mı diyordu öyle birşey.O aklıma geldi
-
10 Temmuz 2012, 16:55
evet belkide
---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:47 ----------
evet belkide
bu arada bayan olupta motora bu kadar bağlı tutkulu birini görmedim daha. sizi de tebrik ediyorum. her bayan sizin gibi değil. araba kullanan çok var evet ama motor pek fazla görmedim ben.darısı benim başıma artık inşallah bende tekrar bir motor alabilirim.
İnşallah alırsınız kaza mı yaptınz
-
10 Temmuz 2012, 16:56
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
Tayyipin bir sözü vardı.Bizi sınayanlara gazabımız çok kötü olur felan mı diyordu öyle birşey.O aklıma geldi
-
10 Temmuz 2012, 16:56
yok hayır nikahtan hemen önce satmak zorunda kaldım
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
10 Temmuz 2012, 17:04
yok hayır nikahtan hemen önce satmak zorunda kaldım
ya eşin izin vermedi yada paraya ihtiyaç oldu
ama oda haklı bence bu tarz şeylere sahip olmak için biraz durumun müsait olması gerekiyor
ayrıca kazasız bir geçmiş daha iyi bir önyargı sağlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)