cold killer maskenin alt kısmını gömleğin önüne dikip sür piyasaya kesin tutar
Ninja
Gomlege ince bir astarı dikilip arasına gazete koyulacak şekilde cep iyi olur. Hem gazete terimizi de alır.
Gazete en iyi çözüm. Olmadı benim derilerden göğü6s kısmına da diktirilir.
Aslında en iyisi on cam.
Kışın eksi on derecede ayda bin km yaptım. Nezle grip olmadım. Yün içlik dane kışlık mont ve diz ortum sağolsun.
enteresansiniz ne diyeyim.
Sanki hakliymis gibi konu aciyorsunuz.
Hadi onu cahillige verelim,ne yaptiginizin farkinda bile degilsiniz cunku.
Ama ya verilen akillara ne demeli?
offf ulaann!!!!
diyesim var.
Herşeye mualefet olma konusunda millet olarak üstümüze yok. Kulağa hoş gelmeyebilir ama "yardırmak" kelimesinin altında kaç km/h den bahsedildiğini bilemezsiniz. belki 50, belki 30km/h.
Otomobille 1km'lik caddede 10 tane yaya geçidinde(ışıklar hariç) en az 50 yayaya yol veriyorum fakat sonunda bana yeşil ışık yanarken(bir de 5sn saymaya başladıysa) yola atlayan yayaları altıma almamak için kendimi zor tutuyorum!..
112ciyiz
Ön cam için zc ye bulamadım araştırmalarım devam ediyor. Kronik bronşit sıkıntım olduğu için rüzgar geçirmez olduğu soylenen korumalı mont dahi zaman zaman yetersiz kalıyor. Ama dediğin gibi monta ya da gomleğin icine astar dikilip gazete koyulabilir. Hakkaten faydası çok oluyor.
İrfan abicim aslında güzel fikir de kim ugracasak giy cıkar bunu dimi
Önce senin hatanı söyleyeyim, sonra diğerlerinin
1-KAVŞAKLARDA YARDIRILMAZ.İster ana yolda,ister tali yolda hangi kavşağa yaklaşırsan yaklaş,Işık sana yeşil yansa bile kavşakta HIZINI AZALTMAK ZORUNDASIN.
Orada birini çarparsan Çarptığın kişi asli kusurlu,sen de süratini azaltmadığın icin tali kusurlu olursun.Tali kusurlu olduğunda yerine göre dikkatsizlik ve tedbirsizlikten yaralamaya ya da ölüme sebebiyetten ceza alırsın.
2-TÜRKİYE'DE YAYALAR KENDİLERİNİ TRAFİKTEKİ MOTOSİKLET İLE EŞİT GÖRMEKTEDİRBu yüzden motosikletlere yol vermelerini filan beklemeyin.
Bu bozuk algı kolay kolay değişmeyecektir.Adam kendini yolun ortasına atar,motorun da ona yol vermesini ya da etrafından geçmesini bekler.Bunu kim yapabilir?Süratle yaklaşan yüzlerce kiloluk vasıtanın önüne gecip sığır gibi davranmak icin nasıl bir kafa gerekir bilemiyorum..Sıgır olsa bunu yapmaz.
Okudukca sasiriyorum yemin ederim...
Yardiriyorsun kavsaga gelince????
Yada yayalari görünce...
Buradada var o insanlardan kesin olarak...
Ama burada genelde kimseler yardirmiyor..
Yeri geldimi duruyor arac sürücüleri...
Hakimin karsina cikinca birgün ne diyeceksin? (Insallah basina gelmez)
Hakim bey kirmizida geciyordu bende yardirdim mi diyeceksin?
Türkiyeyi bilemem ama bunu burada söyledigin an kotestesin bunu bilesin..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
abi çok haklısın.. yalnız, yardırmak kelimesini süpermoderatör arkadaş dahil bazı kesim yanlış anlamış.. şehiriçi bir yolda ne kadar yardırabilirsinki? her an ışığın kırmızıya dönme ihtimali mevcutken! yardırmak dediğimden kasıt normal boş yolda ne kadar basıyorsanız o işte, siz deyin 35 ben diyim 40... bu hızda bile yola atlayan yayayla karşı karşıya kalabiliyorsun... koşmuyor bile adam, görüyor geldiğimi ve koşmuyor! bende yanından geçerken kornaya yükleniyorum, en doğal hakkım.
Motosiklet aşktır !
Yarın olmayacak gibi kullanırsan, yarın olmaz. !
Guzel kardesim, iste bu yûzden yardirmayacaksin.
isik her an kirmiziya dönebilir.
Bu nedenle yavaslayacaksin.
Sana yapilan bütün elestirilerin anlatmak istedigi sey bu.
Isiklarda yavaslayacaksin.
Yaya geçitlerine yaklasirkan yavasliyacaksin.
Okul önlerine yaklasirken yavaslayacaksin.
Kavsaklara yaklasirken yavaslayacaksin.
Yani yardirmayacaksin.
Yollar senin babanin mali degil.
O yola firlayan çocuk olabilir.
Elinden kurtulup yola firlayan çocugunu yakalamak için kosan bir baba olabilir.
Aki dengesi yerinde olmayan bir zavalli olabilir.
Babasinin cenazesine yetismeye çalisan bir bedbaht olabilir.
Kör olabilir.
Biri ittirmis olabilir.
Yani kisacasi, senin her korna çaldigin insan angut olmayabilir.
Sen korna çalinca sadece hiyarlik yapan mi duyuyor?
Etraftakiler hata yapmadigi için kornadan rahatsiz olmuyormu?
Egzoz patlatinca sadece yola firlayan öküzmü korkacak?
Ya kenarda bekleyen bir hamile kadin çocugunu düsürürse ne olacak.
Belki o senin annnendi.
Hiyarin biri olur olmaz korna çalip, egzoz patlatmadi ve korkmadi saglikli bir sekilde dünyaya geldin.
Ya annnen sana hamileyken dalgin bir sekilde yaya geçidinde beklerken hiyarin biri egzoz patlatip korkutsaydi?
Su an senin adin düsük olacakti.
Allah akil vermis azicik düsünüp isletesiniz diye.
Allah için biraz düsün...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)