merhaba 2012 crpton aldım 01.03.1996 doğumluuyum eğliyetsiz gezmekten biraz tedirginim ben ne zaman eğliyet alabilrim yardım ederseniz sevinirim ayrıca motor hakkında da yorumlarınızı bekliyorum ...
merhaba 2012 crpton aldım 01.03.1996 doğumluuyum eğliyetsiz gezmekten biraz tedirginim ben ne zaman eğliyet alabilrim yardım ederseniz sevinirim ayrıca motor hakkında da yorumlarınızı bekliyorum ...
1.03.2013 de alabilirsin. motorun hayırlı olsun biraz bilgi verirmisin..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
resmiyette 17 ye girip 18 den gün aldıkdan hemen sonra kursa yazılıp alabilirsin motor hakkında diyecek bişeyim yok hayırlı uğurlu olsun
Sado
yavaş yavaş soğumaya başladım...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
çok saolun teşşekür ederim bu gün almayı tam bilmiyorum doğum tarihimi verdim bana tam tarih olarak söyleyebirlimisn
Abe eğliyet lazım biaa. Ehliyet yavrucum o, ehliyet.
Önce emniyet, sonra hareket...
dostumresmi olarak 17 yaşına girmen lazım resmi olarak diyorum çünkü kimi aileler resmi olarak 17 yaşındayken olum sen 17 yi bitirdin 18 in içindesin fln derler onun için yani kurs ücretleri illere göre değişiyo güzel motor hayırlı olsun
:cherry:
bi yere gitmek için arabaya binilir, motora binmek için heryere gidilir :bounce:
peki eğliyetisz gzerken hem güvenlik açısından hem de dikkat çekmeme açısından kask taksam polis durdurabilrmi ?
alabıleceğin en iyi motoru almışsız kardeşim,
hayırlı uğurlu olsun,
yakıt olarak en az yakan ve senı en ıyı egıtebılecek motor dıyebılırım,
hakkında hayırlısı olur ınş,
kımseyle gaza gelıp yarışmaya felanda kalkma,
yavaş yavaş kullan...
ve mümkün oldukça trafiğe yani ana caddelere çıkmamaya çalış,
ve bırde koltuğu açıp kapatırkende çok sert hareket etme,
depo ile koltuk bağlantı yerleri çok hassastır..
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
biraz kalıplı biriysen durdurmazlar ehliyet eğliyet değil
bi yere gitmek için arabaya binilir, motora binmek için heryere gidilir :bounce:
çok saol daha önceden scooter deneyimim var ancak cup mootor fazla kullanmadım ama çok hoşuma gidiyor o yüzden aldım honda wawe 110 i alcaktım vazgeçtim yamaha crpton aldım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
kilom 85 boyum 1.75 1.80 civarı yeterlimi ? :D
şu polis durdurur mu sorularına hastayım.. ya adamın işi bunu yapmak zaten, tabiki durduracak ve eksik birşey varsa kitleyecek cezayı.Hele birde ehliyet (bkz:ehil. Ehil kişi, bu işi bilen anlamında -eğliyet değil-) yoksa motoru bağlarlar.
ama ne olacağı belli olmaz ki ehliyetsiz biri için en iyi öneri ya binmeyeceksin yada ara sokaklardan işini halldeceksin başka çare yok ben olsam öyle yapardım
ceza yemektense
bu feenli muayene olayı naasıl oluyor bildiğim kadarıyla 0 arabaalar 3 yıl yapılmıyor aynı şey motorlar içinde geçerlimi ???? bir de 6. aydan sonra 2013 arabalar 1 model daha yüksek olarak çıkıyor motosikletler içinde aynı şey geçeerlimi ?
Bak şöyle söylim sana benim 46 cc düz depo mobilet vardı bi kere polise yakalandım
Ne ehliyet vardı ozaman ne kask ne plaka nede zaten ruhsat yok
O 2 yunus polisine öyle bir yalvardım ki hayatım boyunca polislere karşı herkez gibi hani polis kırmızıda geçer kimse ses etmez sinyal vermez döner ses etmez ya ben öyle değilimdir
Sinyal vermeden dönerse sinyal versene be kardeşim diye seslenir el kol harketi yaparım kırmızıda geçen polise bağırdığımda oldu kırmızı yanıyo nereye geçiyon dediğimde oldu el kol hareketi de yaptım
ama o anda polise yakalanınca o yaptığım tüm el kol hareketlerini öle bi yuttum ki yani diyeceğim şu ki motorunun bağlanmaması için yanı sıra 700 tl gibi bir miktarda para cezası yememek için Ehliyetsiz kullanmayın he sen atrık almışsın ama trafiğe çıkmamaya çalış
Sado
arkadaş çokkkkk haklı
Fenli muayene
Hatta iğrenç bi espri yapasım geldi dur yapayım.
Sosyalli muayene
Motosikletli Kaplumbağa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)