Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Ehliyetsiz Çoluk Çocuğa Motor Tavsiyesi.

REKLAM ALANI
    dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Yamaha diğer firmalara ayarı vermiş reklamda :D
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ulen ben bugün bu konuyu nasıl kaçırdım geceleğin ergen gençlikle hep ben muhatap oluyorum. Malum. Mt nin gece bekçisi ben ergen bikaç saat önce üye olmuş, 50 cc scoter soruyor. Bi arkadasımızda öneride bulunuyor. Başka bi ergen oda yeni üye olmuş, bi ton açık şekilde küfür ettikten sonra git önce sen altına don al diyor. dün geceydi. Eren özer nick li arkadaşta vardı oda bilir. Bunların çaresi motor değil, yağlı kazık. Ergen ilk msj ında küfür ediyor yav doğarken küfürle berabermi çıktın? 17 altında ehliyetsiz adama motor tavsiyesı falan yok. Avuçlarını yalasınlar. Ben ehliyet aldım okadar para verdim kerizmiyim? Veya diğer ehliyetsiz arkadaşlar? Bu siteye seviyesiz,küfür eden saygısız, meydan okuyan ergen lazım değil. Büyüsünler, adam olsunlar öyle gelsinler. Veya seviyelı olsunlar yeter. 15 yaşında, 30 , 40 yaşındaki adama msj yazarken kardeşim diye hitap ediyor. Baban yaşında adam o be ergen. Neyse uzatmayayım. Hepinize sevgiler.
    piyanist_irf, nedenamaya ve kaptanbst bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen ben bugün bu konuyu nasıl kaçırdım geceleğin ergen gençlikle hep ben muhatap oluyorum. Malum. Mt nin gece bekçisi ben ergen bikaç saat önce üye olmuş, 50 cc scoter soruyor. Bi arkadasımızda öneride bulunuyor. Başka bi ergen oda yeni üye olmuş, bi ton açık şekilde küfür ettikten sonra git önce sen altına don al diyor. dün geceydi. Eren özer nick li arkadaşta vardı oda bilir. Bunların çaresi motor değil, yağlı kazık. Ergen ilk msj ında küfür ediyor yav doğarken küfürle berabermi çıktın? 17 altında ehliyetsiz adama motor tavsiyesı falan yok. Avuçlarını yalasınlar. Ben ehliyet aldım okadar para verdim kerizmiyim? Veya diğer ehliyetsiz arkadaşlar? Bu siteye seviyesiz,küfür eden saygısız, meydan okuyan ergen lazım değil. Büyüsünler, adam olsunlar öyle gelsinler. Veya seviyelı olsunlar yeter. 15 yaşında, 30 , 40 yaşındaki adama msj yazarken kardeşim diye hitap ediyor. Baban yaşında adam o be ergen. Neyse uzatmayayım. Hepinize sevgiler.
    Adem süpersin.....

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı TALHA ATEŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem süpersin.....
    est. Abi. Gördüklerimi yazdım.

harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    Hocam ben de 17 yaşımdayım 2.motorumu aldım gene de sesimi çıkaramıyorum. Ehliyete yaş tutuyo aileyi ikna edemedim daha. Ehliyeti alırsam uzaklara gitemden korkuyolar galiba.
    MOTOSİKLET.NET Takip etmekten mesaj yazmaktan mutlu oluyorum Her şeyi bulabileceğimiz bir site. Faydasını görüyorum. Herkeze iyi forumlar...

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Videodaki pocketbike, MV Agusta renklerine sahip üzerinde logosuda var. Demek ki Yamaha o kadar iddialı taş attığına göre

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Alıntı harun1077 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben de 17 yaşımdayım 2.motorumu aldım gene de sesimi çıkaramıyorum. Ehliyete yaş tutuyo aileyi ikna edemedim daha. Ehliyeti alırsam uzaklara gitemden korkuyolar galiba.
    MOTOSİKLET.NET Takip etmekten mesaj yazmaktan mutlu oluyorum Her şeyi bulabileceğimiz bir site. Faydasını görüyorum. Herkeze iyi forumlar...
    Başarılar dilerim.

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Alıntı a.kara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha diğer firmalara ayarı vermiş reklamda :D
    Doğru, bir reklam filmi.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    adem ben 37 yaşındayım abi ... hiç küçük motor tecrübem yok 12 yaşında 1600 honda goldvingle başladım acemi olduğum için daha sonra cc küçültmek için 1300 hayabusa aldım, ardından honda 1000 rr 600 rr cbf 500 son olarakta cbf 150 ye kadar büyüttüm işi

lütfen yardım heeellp !!!! 90 cc ye geçmek istiyorum acaba tehlikesi varmı ? kullanabilirmiyim ?parçaları paalımıdır, çok yakarmı ? bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum .
    zongoku ve ramizan83 bunu beğendiler.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adem ben 37 yaşındayım abi ... hiç küçük motor tecrübem yok 12 yaşında 1600 honda goldvingle başladım acemi olduğum için daha sonra cc küçültmek için 1300 hayabusa aldım, ardından honda 1000 rr 600 rr cbf 500 son olarakta cbf 150 ye kadar büyüttüm işi

lütfen yardım heeellp !!!! 90 cc ye geçmek istiyorum acaba tehlikesi varmı ? kullanabilirmiyim ?parçaları paalımıdır, çok yakarmı ? bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum .
    İrfan abi sana 90 cc motor alalım, yere basalım, aynaları sökelim, arka çamurluğu sökelim, plaka takmayalım, ehliyet neki, onuda kır at çöpe, zaten işe yaramıyor, eksozuda komple açalım veya hiç takmayalım, far, sinyal de işe yaramaz zaten onlarıda kaldır at çöpe, bide 90 cc yi rektefe oynama ile 250 cc yapalım deyme o zaman abimin keyfine
    abi unuttuğum bişey varsa ekleme yapabilirsin
    Uçan tabut

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    İrfan abi sana 90 cc motor alalım, yere basalım, aynaları sökelim, arka çamurluğu sökelim, plaka takmayalım, ehliyet neki, onuda kır at çöpe, zaten işe yaramıyor, eksozuda komple açalım veya hiç takmayalım, far, sinyal de işe yaramaz zaten onlarıda kaldır at çöpe, bide 90 cc yi rektefe oynama ile 250 cc yapalım deyme o zaman abimin keyfine
    abi unuttuğum bişey varsa ekleme yapabilirsin
    Uçan tabut

böyle bir şey yapsak olmazmı ?

yada böyle bir şey ehliyetsizleri avlarız
    ramizan83 bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    İrfan abi bunu senmi yaptın?
    Kaç basıyo bu alet?

Bu biraz Benjamin Button gibi olmuş :D

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Adem haklı adamlara tavsiyede bulunuyoz adam ciddi bişey sorduk burda diyor
    Yemişim ciddiyetini 12 ,15 yaşında küfürbaz ,saygısız ama ciddi
    Sado

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    abiler (ablalar) benden büyük olanın ellerinden benden küçük olanın gözlerinden öperim yaşıtlarımı es geçer yolda hepsine el sallayarak selam ederim, şu an yaşın 16 mı desem yoksa 17 mi desem arasında kaldım, içimdeki motosiklet sevdasından vazgeçemiyorum ehliyetim yok ama bu yaz kebapçıda çalışıq önce motor sonra ehliyet alacam nasıl olsa ehliyetin bir anlamı yok önce motosiklet lazım, sizden tavsiyede istemiyorum buraya yazma amacım içimden geçen apaciliğin herkezin duyması, alıp motosikletimi ilk önce aynaları söküp sonrada iyisinden bir egsoz takacam, işime karışmıyan buraya kadar bundan sonrası tavsiyesini istiyorum motorum vitesli çin malı bir iki üç aşağımı yoksu bir iki üç yukarımı burasını bir türlü çözemedim motor nasıl hareket ediyor daha önce
    skoter miy di neydi ondan kullandım daha öncede bisiklet kullandım köy yollarında arkadaşın motorunu kullandın deyeyim hat safhada acaba ybr 125 alsam 250 km hız yaparmıyır bana bu konuda bilgi verecek olanlar için şimdiden tşk ederim akıl vermeyin sakın bilgi verin ona göre
    piyanist_irf bunu beğendi.
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abiler (ablalar) benden büyük olanın ellerinden benden küçük olanın gözlerinden öperim yaşıtlarımı es geçer yolda hepsine el sallayarak selam ederim, şu an yaşın 16 mı desem yoksa 17 mi desem arasında kaldım, içimdeki motosiklet sevdasından vazgeçemiyorum ehliyetim yok ama bu yaz kebapçıda çalışıq önce motor sonra ehliyet alacam nasıl olsa ehliyetin bir anlamı yok önce motosiklet lazım, sizden tavsiyede istemiyorum buraya yazma amacım içimden geçen apaciliğin herkezin duyması, alıp motosikletimi ilk önce aynaları söküp sonrada iyisinden bir egsoz takacam, işime karışmıyan buraya kadar bundan sonrası tavsiyesini istiyorum motorum vitesli çin malı bir iki üç aşağımı yoksu bir iki üç yukarımı burasını bir türlü çözemedim motor nasıl hareket ediyor daha önce
    skoter miy di neydi ondan kullandım daha öncede bisiklet kullandım köy yollarında arkadaşın motorunu kullandın deyeyim hat safhada acaba ybr 125 alsam 250 km hız yaparmıyır bana bu konuda bilgi verecek olanlar için şimdiden tşk ederim akıl vermeyin sakın bilgi verin ona göre
    Halanın batsın emi............

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    abiler ben de 15 yaşındayım Çelik SK100-3 motorum var bizim köyde motordan anlayan bi arkadaş var motor 5 vites olduğu için 125cc yapabilirsin dedi sonra da laf karıştı eksisi artısı nedir diye soramadım da motorumu 125cc yaptırsam zararı ve yararı nedir abiler yardımcı olursanız sevinirim

ön yargılı davranmayın motorumda aynalar yerinde egzoz da sağlam korkuluk da takılı kasksız da yola çıkmadım çıkmam da 2 sene sonra ehliyetimi de alacağım

saygılar
    Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Alıntı yasin.33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abiler ben de 15 yaşındayım Çelik SK100-3 motorum var bizim köyde motordan anlayan bi arkadaş var motor 5 vites olduğu için 125cc yapabilirsin dedi sonra da laf karıştı eksisi artısı nedir diye soramadım da motorumu 125cc yaptırsam zararı ve yararı nedir abiler yardımcı olursanız sevinirim

ön yargılı davranmayın motorumda aynalar yerinde egzoz da sağlam korkuluk da takılı kasksız da yola çıkmadım çıkmam da 2 sene sonra ehliyetimi de alacağım

saygılar

Genç kardeşim "Ehliyetsiz çoluk cocuğa motor tavsiyesi" diye açılan konu mizah amaçlı....... Sen baya ciddisin. Sakın bu işe kalkma senin motorun zaten yeni ve banrol gerekmiyor. Senin dediğini yapmaya kalkarsan 3 liralık motorun 5 liraya mal olur. Git köyünde, motoruna bin ve güzel kızları tavla böyle saçma işlere bakma.... Allah Allah...
    yasin.33 bunu beğendi.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    güzel olmuş
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)