Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

karşınızdan savrularak veya takla atarak gelen araç

REKLAM ALANI
    sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim basima geldi, direksiyonda degildim sol arka koltuktaydim, yokus asagi kirmizi isikta bekliyorduk sagda araba onumuzd araba solda banket+teller(gölcük), aynadan kontrolu kaybetmis kupasi ayri dorsesi ayri zigzag yaparak gelen tiri gordum kacacak yer yoktu surat/mesafe oranini gorunce durma ihtimali olmadigini kestirdim yeni baslamis yagmur da cabasi... sadece tutunup dua etmeye basladim e tabi gayri ihtiyari sarsinti+gurultu bekliyorum, gurultu geldi ortalik karardi sarsinti yok. Tir orta refujun uzerinden bizi siyirmis karsi seride geciyormus meger, tabi karsi seride de kirmizi yandigi icin yolda kimse yok neyse ki!! Tirci karsi seritte saglam bi agaci kestirmis kupanin sagini agaca vurup durdu..
    Eger direksiyondaki ben olsaydim dip gaz ondeki arabalari iter kacardim aklima baska sey gelmedi o an. Ve eger motorla yasasaydim bunu, motoru birakir kacardim, cunku sag sol ön doluydu. İnsallah hicbiriniz yasamazsiniz boyle seyler buraya kadarmis diyo insan...
    Ninja

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    Allah korusun Allah kimsenin başına vermesin böyle olayları çok üzücü durumlar.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    gelen araç takla atıyorsa yapılacak şey çok basit; araç takla attığı için sağa doğru geliyorsa sola geçemez. nereye geçeceği belli; hızı kesip kompresyonu yüksek tutarsınız. yaklaştığında takla attığı yönün tam tersine doğru gaz açarak kaçarsınız.

asıl sorun savrularak gelen araçlarda; çünkü şoför toplamaya çalışacak; bi sağ bi sol atacak araba ya da kamyon. hangi yöne gideceği belli değil. işte orada tamamen şans işi yapacak çok bişey yok. durmuş olsanız bile gelip çarpma ihtimali var.

ama ne olursa olsun asla gelen araca bakıp kitlenmeyin; aracı gördünüz, sürekli olarak kaçış noktalarına bakın, arkanızda araç var mı ona bakın(kaçarken arkadakine çarpmak istemeyiz ) ve tekrar tekrar kaçış noktalarına bakın. bir defa plan yapın; bir kere başladığınızda karar değiştirmeyin.
    dovahhkin bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki ZL600
    Burda yazıldığı gibi motoru 1. vitese atarsanız özellikle motor kompresyonu yüksek, büyük hacimli motosiklet kullanan arkadaşlar aynı şekilde savrularak ve taklalar atarak karşıdan gelenle kucaklaşırsınız.
    dovahhkin bunu beğendi.

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    motoru, hızından çok daha düşük viteslere atmak tehlikeli olur böyle durumlarda; söylediğiniz gibi arkası atar. ancak kompresyon ne kadar yüksek olursa o kadar iyi; ki gazı bıraktığımızda fren yapsın, gaz verdiğimizde de kaçabileceği en seri şekilde kaçsın.

Motosikleti
    Kawasaki ZL600
    Evet büyük hacimlilerde vitesi çok küçültmeden yeter kompresyon alınıyor ne yazıkki bunu deneyerek öğrenmek zorunda kalmıştım görmüşken değinmek istedim.

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    hiç aklıma gelmemişti tırstım bak şimdi yusufum nerde
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)