madem kardeşim git bin neden foruma yazıyorsunkı mıletın canını sıkıyorsun gereksız konular gereksız adamlardan cıkmaya başladı nedense
madem kardeşim git bin neden foruma yazıyorsunkı mıletın canını sıkıyorsun gereksız konular gereksız adamlardan cıkmaya başladı nedense
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
adama bak birde atar yapıyor ehliyet önerisi istemiyorum diye sana değil ailene yazık geberip gitsen üzülecekler
Kak git surdan pazar pazar ne keyif bıraktınız ne bişi yasım 17 ehliyete yazıldım bekliyorum köyde sürüyorum motoru caddede deyil ha bağ yollarında..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Kardes yukarda bende ehliyet onemli degil falan dedim halada oyle dusunuyorum kendini bildikten sonra ehliyetli cok maganda var ama bi arkadas yazmis cokta hakli allah korusun kendini bosver birine falan carptinmi bide basina bisey gelirse cinayetle yargilanirsin onu goze al yani carptigini bosverdim arabaya carptin diyelim araba sahibinde bisey yok arkandaki arkadasin allah korusun olurse bitanede kafana at yani gelecegin hayat kayar bunlari goze al !!
[COLOR="#FF0000"][U][I][B][/B][/I][/U][/COLOR]You don't Need Anything To Enjoy Life,You Already Have A Life To Enjoy Everything.
hem bu konuda hemde 50 cc motor arıyorum konusundaki aynı şahıs tarafından yapılan küfürler hala duruyor. Yönetici, adminler pazar tatiline çıkmış. Dünden beri göremiyolar yapılan küfürleri. Biz gazete adı yazdık diye uyrı aldık
Alper tim nerdesin, bunları niye görmüyosun?
yönetime yazan arkadaşlar
bizim ailemiz yok mu onları ziyaret edemezmiyiz yada benim dün yaptığım gibi motosiklet festivaline katılamazmıyız
7/24 sitenin başında mı duruyoruz
hiç mi yemek yemiyor yada çalışmıyoruz
yönetimdeki ben dahil tüm yönetici arkadaşlarımda sizler gibi insan lütfen eleştirirken birazda kendinizi bizim yerimize koyun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)