Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

15 yaşındayım , motor hastasıyım motor için ölüyorum yardımmm

REKLAM ALANI
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    madem kardeşim git bin neden foruma yazıyorsunkı mıletın canını sıkıyorsun gereksız konular gereksız adamlardan cıkmaya başladı nedense
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem kardeşim git bin neden foruma yazıyorsunkı mıletın canını sıkıyorsun gereksız konular gereksız adamlardan cıkmaya başladı nedense
    Olur mu yav, günah çıkarıyor işte

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    adama bak birde atar yapıyor ehliyet önerisi istemiyorum diye sana değil ailene yazık geberip gitsen üzülecekler

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Kak git surdan pazar pazar ne keyif bıraktınız ne bişi yasım 17 ehliyete yazıldım bekliyorum köyde sürüyorum motoru caddede deyil ha bağ yollarında..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor için bu yaşta ölürsen, ileride pişman olursun
    Adem abi ne diyor bu liseliler yaw :D
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    Alıntı emocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burasi senin takildiğin diğer forumlara benzemez. burda insanlara bunlar diye hitap eden, AMK içeren cümleler kuran 3. sınıf sosyal statüdeki kro insanlara pek prim verilmez. önce uyarı alacaksın muhtemelen ve sosyal seviyen bunu kaldıramayacak itiraz edip yine küfür edip tribe gireceksin. ;Sonunda da banlanacaksın. senin seviyendeki canlı türlerinin geneli aynı tepkiyi verir.
    senin gibiler hiçbirzaman proaktif olamazlar , hep reaktif kalırlar ve eğitim seviyeleri ilkokul veya maksimum lisedir.
    * Kaza yapar kafa göz dağıtırlar " keşke kask kullansaymışız AMK " derler .
    * ehliyetsiz ceza yerler " aracı ehliyet mi kullanıyor AMK " derler
    * yolda cüzdan bulurlar " kaybetmeseymiş enayi amk " derler.
    * karı kıza sarkarlar " kendi istedi kuyruk salladı amk" derler.
    kısaca olmamasını istediğimiz insan türünden olduğun için mümkünse bu forumda da olma ve delikanlı gibi kendiliğinden terket buraları ve yorumlarını kendine sakla.
    çok doğrU... önce insan gibi konuşmayı öğrenin ondan sonra gelin bu foruma diyorum ben. önce ehliyet yazmasını öğrenin. aaaaaa doğru kursta onuda öğretiyorlardır belki!
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

Kardes yukarda bende ehliyet onemli degil falan dedim halada oyle dusunuyorum kendini bildikten sonra ehliyetli cok maganda var ama bi arkadas yazmis cokta hakli allah korusun kendini bosver birine falan carptinmi bide basina bisey gelirse cinayetle yargilanirsin onu goze al yani carptigini bosverdim arabaya carptin diyelim araba sahibinde bisey yok arkandaki arkadasin allah korusun olurse bitanede kafana at yani gelecegin hayat kayar bunlari goze al !!
    [COLOR="#FF0000"][U][I][B][/B][/I][/U][/COLOR]You don't Need Anything To Enjoy Life,You Already Have A Life To Enjoy Everything.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hem bu konuda hemde 50 cc motor arıyorum konusundaki aynı şahıs tarafından yapılan küfürler hala duruyor. Yönetici, adminler pazar tatiline çıkmış. Dünden beri göremiyolar yapılan küfürleri. Biz gazete adı yazdık diye uyrı aldık
    Alper tim nerdesin, bunları niye görmüyosun?

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
    yönetime yazan arkadaşlar
    bizim ailemiz yok mu onları ziyaret edemezmiyiz yada benim dün yaptığım gibi motosiklet festivaline katılamazmıyız
    7/24 sitenin başında mı duruyoruz
    hiç mi yemek yemiyor yada çalışmıyoruz
    yönetimdeki ben dahil tüm yönetici arkadaşlarımda sizler gibi insan lütfen eleştirirken birazda kendinizi bizim yerimize koyun
    ramizan83 bunu beğendi.
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)