Bugun internette motorlara bakarken gördüm 650 lik ile 250 lik ler aynı fiyata gidiyor kafam karıştı neden böyle 50 liklerde bi sorun mu var ? :S
Bugun internette motorlara bakarken gördüm 650 lik ile 250 lik ler aynı fiyata gidiyor kafam karıştı neden böyle 50 liklerde bi sorun mu var ? :S
650 stickerdır o
sticer falan değil.aynı fiyatta deil yaksasık1.000-1.500 fazlasına gidior motoruna göre.nedeni ise 250 liği 2. elde alınan satılan motor yeni başlayana geçiş yapanın alabilceği bi motor.ama 600luk daha profosyonel bilen insan işi.bilen insanda 600luk alırken bi japon yada avrupalı alır.bu motora pek bulaşmaz.o yüzden 2. eli zor satılır.bu yüzden ederinden daha düşük fiyatları
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Peki alınıp binlir mi 650 liği ben almayı düşünüyorum da 2-3 sene kullanırım diye alacagım çünkü
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
onlara yeticek param yok ondan buna yönelmiştim
Hımm teskkurler arastırayım ben biraz daha o zaman
Tecrube olduktan sonra, gayet alınabilir bir motordur. Başlangıç veya amatör kullanıcılara tavsiye edilmez. Üstünde suzuki motoru vardır diye biliyorum. Piyasasının olmaması hem çift silindir oluşu, ki ben 4 silindirden daha çok severim çift silindirli makinaları. Hem de marka takıntısıdır. Torku filan gayet yerin de bir makina. Kısacası, piyasa da yer edinememesi, bu makinayı tercih edecek arkadaşlar için bir avantaj.
Gözlemlediğim kadarı ile, alanın elinde kalır. Alacak olanlar mutlu mesut gt650r'la yaşamayı düşünüyorlarsa, makinanın hiç bir şekilde kullanıcılarını üzeceğini düşünmüyorum. Sadece dikkat etmeniz gereken nokta, ikinci el tercih ederken makinayı iyice araştırıp, öyle satın almanızdır.
Önce emniyet, sonra hareket...
Hyosung GT650'nin tutulmamasının tek nedeni, 2 silindirli oluşudur. 2 silindir 78 beygir bir makina için 7-8 bin lira çok komik bir rakam aslında. Son hızı 220-230 Km civarı, torku 4 silindirli makinaların bir çoğundan daha fazla. 4 silindir takıntınız yoksa fiyat performans olarak alınabilecek en iyi seçenek bence.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
2 silindir ile 4 silindir arasındakı farkı nedir ki bu kadar takıntı yapıyorlar
Şu silindir muhabbetini bi türlü araştırıp öğrenmedim. Bilen bi insandan öğreneyim hazır denk gelmişken dedim. Biliyorsan açıkla ?
Beni düşündüren giderken gaz açınca 60 80 arasında teker yapılabilir mi bilen varsa banada söylesin
www.erkakurye.com
Varsa bilen yazsın öğrenelim
gerçektende 650 lerin fiyatları ne kadar da düşmüş...
ekim-kasım 2011 de 8000 tl civarı 650 r yada naked aradım bulamamıştım...
şuanki durum çok süper yani...keşke ankarada yaşıyor olsam hemen alırdım gt650...
çürük çarık diyende konuşsun dursun...
gözüm kapalı çinli motor alabiliyorken hyosung u havada karada alırım...
kardeş sana da benden tavsiye...durumun müsait ise ve düzgün kullanacagına inanıyorsan...250-300 yaptırmak için zorlamayacaksan ki yapmaz da...
2-3 tamircinin de onayını alıp 650 lerden birisini alman çok yerinde bir karar olacaktır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)