polisi yaptığı hareketi tesvip etmemekle birlikte kuryenin sakat kalmamasını sağlamış. eğer o olmasaydı ilk yardımın i sinden anlamayan cahil kesim adamı kucaklayacaklar hatta ayağa kaldıracaklardı. adamın boynu zedelenmiş ise tümden sakat kalacaktı. burada kaza anında kask çıkartma konusunda yazı vardı. acaba yardıma gelen kaç kişi bunu biliyordu.
2. kendi başınıza gelmeyince buradan yazmak kolay. benim araçımın arkasında 5 aylık bebeğim var. ben böyle kural tanımıyan birisi gelecek oradan çarpcak valla daha fazla sinirimi çıkarırdım. ey trafiğe çıkan tüm şöförler size söylüyorum. trafik ışığı size yeşil yanıyorsa bile hızını düşürmeden kavşağa giremezsiniz. hızınız düşürüp yeşilde geçmek zorundasınız. yeşil yanıp yanıp sönerken hızını arttırıp trafiği riske atıp geçenler bu ülkede ceza yemiyorlar ama medeniyet seviyesi yüksek ülkelerde buna bile ceza var. bu işler klavyeden yorum yazmakla olmuyor. adamın altındaki scoterdu. ya 1000 lik makine olsaydı adama 200 ile vursaydı. kurala uymayan herkese karşıyım. avukatlığını yapanlara da rica ediyorum trafik kurallarını tekrar okuyun hani çok iyi bildiğiniz trafik kurallarını.