en sonunda motora tüpmü taktırcaz anlamadımki
en sonunda motora tüpmü taktırcaz anlamadımki
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
tüp değil,enjeksiyonlu sistem denemek istiyorum ben. Ramazan sen ne dersin bu işe?
OHHŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
saatte geçti
eğilmiş belkiyordum
oldumu???
anaaaa okadar alışmışızki
hiçbirşey anlayamadım beee
O değil de nerde bu hükümet yandaşları sitedeki? Hadi göreyim ne diyecekler? O oy verenler şuan küfür etmiyorlar mı bu kendini bilmezlere?
çıkarken çok rahat yükseltiyorlar. ama benzin inerken %50 düşse bizde %10 bile düşmüyor. bu kadar zor hayat şartları var ülkede. almanyada akrabam var 2400 euro maaş alıyor etin kilosu 10 eruo türkiyede 400euro maaş alabiliyosun ama etin kilosu 15 euro aradaki farka bakın bizden 6 kat fazla maaş alıp bizden daha ucuza yiyorlar. yakıt fiyatlatını kıyaslamama gerek yok .avrupada sıfır araba alırken devlete ödenen vergi %15 ... türkiyede %61.03 den başlıyor. yani az maaş alıp çok yüksek fiyata tüketiyoruz . avrupada yüksek maaş alıp ucuza tüketiyorlar.nekadar güzel bir yaşam olmalı türkiyede vatandaş denize gidecek olsa benzin parasına ortak arıyor)))))
dün akşam full'den sms gelmiş babama, 00:00'da zam gelecek diye.
:S
adamlar esnaf beyler
Evet yine gelmiş.
http://ekonomi.haberturk.com/makro-e...93-benzine-zam
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
zamcık gelmeden olmuyor ki....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..............
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
olur o kadar zamcık.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
5 TL yapmadan rahat durmayacaklar
2 kuruş 3kuruş indirim yap 12 kuruş 9 kuruş geçirip milleti sömür. işe bak yaşanmaz hale getiriyorlar.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Şaka bi yana, cbf 150 de artık benzini maliyetli olmaya başladı, cc li motor sahiplerinin Allah yardımcısı olsun. 100 cc cup motora mı binsen netsek bilemedim, şöyle 100 km de 1,5 lt falan tatlı tatlı oh
Motor almaktan vazgeciyorum galiba.driftim benzim kara kedi gibi aramiza giriyor :'(
askerde bile buldum motoru.. denizlideki komutanıma aldırdım.. motor tanıdık...
Uploaded with ImageShack.us
cbr 1000rr 2004 model... denizli
nasrettin hocadan neyimiz eksik....
neyse sen gel bu zamcıklarla buna bin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)