arkadaşlar burdurdan bodruma 2 kişi gideceğizde , orada gece pansiyon parası vermeden sokaklar da falan kalsak nasıl olur ya? fazla para gtmden napabiliriz öğrenci adamız sonuçta :D
arkadaşlar burdurdan bodruma 2 kişi gideceğizde , orada gece pansiyon parası vermeden sokaklar da falan kalsak nasıl olur ya? fazla para gtmden napabiliriz öğrenci adamız sonuçta :D
çadır varsa kalacak yer, kumsal falan önerebilirim. Bodrum Türkiye nin en pahalı memleketlerinden biri. Sokakta kalma. Ayyaşı berduşu çoktur.
Yaş 18 ve ustuyse,
sigara, alkol vb. alışkanlıkların yoksa
böbreklerinde bı sıkıntı yoksa ben misafir ederim sizi
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Bodrumda it kopuk çok olur; ama marmaris tarafları biraz daha sakin; oralarda tenha bir koy bulup çadır kurulabilir. Ama bodrumda adamın böbreği dalağı ciğeri ne varsa götürebilirler valla. :D
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
:D Sokakta niye kalıyorsun ki ?? gir bir tren garına yada bir hastanenin aciline orda otur sabaha kadar
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
bodrumda tren yokki garı olsun bodrum yalıkavak a gelsin. Küdür yarımadası var. Arkası sakin. Kumsallar var. Yaz bi örtü uyu üstünde. Yanlız genç sevgililer sakin olduğu için gece takılan olur orlarda. Bakmazsın artık
http://www.youtube.com/watch?v=zRYdyhgnkgs
Yolun acık olsun
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ya şimdi öyle. Hangi memleketten adam ararsan burda. Çoğu çapkınlık peşinde. 7 den 77 ye insan çeşidi var burda. Yerli halk arasında parmakla zor sayılır. adamlar boş inşaatlarda kalıyolar. Jandarma bile çıkaramıyor. Kaç kere şikayet edildi. Mal sahibi bile çıkaramıyor. Yani nerde çokluk, orda mokluk.
olum adem ben bodruma gelmiyorum it kopuk çoksa
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ben sana kefilim fatih. Beni koruma olarak tut, gerisine karışma. Eğer bi zarara uğrarsan ben karşılarım değerli arkadaşım. Sen yeterki gel.
ya adem ben yıllık izinde kafa dinlemeye gelecem eğer bi kendiniz bilmez takılırsa takarım bıçağı o yüzden başıma bela almak istemem kavga gürültü bana göre değil ama eyvallah deyipte başımı öne eğmem
ya sen gel bişey olmaz. Ben sana istediğin gibi bi mekan bulurum. Hatta çadırı gel benim evin balkonuna kur. Hatta çadıra gerek yok. Çekyatlar var. Ört üstünü uyu. Evde kalmam dedin istersen misafirım ol gene davet ederim. Bişey olamaz. Olsaydı bana olurdu öyle değilmi? Hani öteki arkadaşların yazdıklarına yazdım ben. Bankta, parkta kal felan yazmışlar. Burda gece bank, parkta yatmak iyi olmaz. Onun için yazdım ben. Kumsal var. Tehna bi yer. Bazen çadır kurup kalanlar oluyo. Orayı gösteririm sana. Sende kalmam, pansiyonda kalmam,çadırda kalırım dersen.
amma abartınız yav.meksikamı la orası
biraz fazlamı kaçtı yav neyin? bodrum güzeldir,hoştur ama adamı iyi kazıklarlar. Ben marinadayken mozart cafede büyük bi bardak duble çay 40 tl ydi 1.5 yıl önce. Tabi kahvelerde okadar değil ama dışardan gezmeye gelen adam cafe yemi oturur, köy kahvesinemi? Yorum sizin.
adem teşekkür ederim çok iyi bi adamsın ..
bakalım kısmet artık forumda bi carlos var oda yer bakacaktı duruma göre gene haberleşiriz balkon işi kulağa hoş geliyor en azından çadır mat taşıma derdi olmaz
bu gün bizim bi müdür var izmirde sana lojman ayarlarım dedi motorla izmirin istediğin yerine gider gelirsin dedi gecelik ücret 17 tl onuda listeye ekledim..
fazla pahalı yerde kalmak istemem sonuçta bütçe kısıtlı 1500 tl kadar
evet üstü kapalı büyük bi balkon var. Yani yağmur bile yağsa seni bulmaz. Bide yumuşacık fos fos deri koltuklar var. Birader askere gitmezden hep arkadaşları kalırdı. Üstüne çektimi örtüyü 24 saat uyursun. Sana bakarım ben gel.
ulen adem deniz yakın mı?
gece disko ya kaçarmıyız birlikte?
benim için önemli kriter bunlar yemek olmasa da olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)