deniz yakın ama bodrum benim kaldığım yere (yalıkavak) 19 km diskoya ben pek gitmem be kanka. Disko kim,ben kim
deniz yakın ama bodrum benim kaldığım yere (yalıkavak) 19 km diskoya ben pek gitmem be kanka. Disko kim,ben kim
kanka 20 km birşey değil ben jikle açıyorum kapatırken bakıyorum 50 km olmuş o kadar yol yapalım yani
ulen adem arada kopmak lazım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
fatih bide ben içmem. Senle gezelim gece. Yanlız bu senle il ve son olcek. Yani gece disko falan ben yaşlandım yahu
abisi sen gezmessen bende gezmem balkonda pişti oynarız
len öyle tatil mi olur
bak pişti dedinde aklıma geldi. Ben işten güçten pişti oynamayalı onu bile unuttum tamam sen gel. Nere istersen oraya götüreyim
tmm yavru kuş listedeki seçeneklere ekledim kısmetse ..
adem sen güvenlik kartını yeniledin mi?
ben yeniledim kart parası istiyormuş maliye 380 tl
haberin varmı bu durumdan..
alınmayacaktı ama ne oldu anlamadım...
ben 2010 yazı yenilemiştim. İl jandarmaya verdim dosyayı hala yeni yaka kartı gelecek. 2010 dada ne kadar para verdim allah için unuttum. Eski yaka kartı var. .takmıyorum bile. Duruyo öyle.
Balkonda başka yer var mı?
:D
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
fatih abinle berabermi yatcan
motor sahibi olsam gelirdim valla. sayımızın çokluğuyla, böbreğin gitmesi ters orantılı
Bodrum iyidir de kekosu gani , ipini koparan bitivermiş, gümbetteyim şu an barlar sokağına 2 dakika uzağım fakat metrekareye 10 tane sap düşüyor cahil cühela kesim çok tadı yok gidileceksede bodrum merkez yeğdir en azından daha kaliteli,onun dışında geçen sene yalıkavaktaydım kafa dinlemeye müsait keza turgutreiste iyidir.
Kumsalda şezlonglarda yatabilirsiniz bekçi gelip kovalayana kadar hoş sonrasındada diğer mekanların şezlonglarına geçebilirsiniz öyle öyle sabah edersiniz.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Bazı gezi forumlarında ballandıra ballandıra anlatıyorlar ama hiç madalyonun arka yüzünü anlatmıyorlar.
valla bilemedim ben ya , olmadı bodruma gitmeyiveririz, daha tam ne yapacağız onuda bilmiyorum bodrum fethiye vs. bir yere gidip kalsak mı yok sa 2,3 gün boyunca kıyı boyunu takip edip gezsek mi? :D bütçe kişi başı120 lira falan
olum bak geell. Fatih gelcen demi?
Valla 20,25tlye kalacak yer varsa tamamda
bodrumda 20,25 liraya cafelerde çay bile içemezsin. Bilmiyorum. Kendin bilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)