Bir ara arsenikli su veriyorlardı şebekeye onun etkileri olabilir.
Bir ara arsenikli su veriyorlardı şebekeye onun etkileri olabilir.
Motorları bile bişey etmişlerde söylersem iyi olmaz :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
motorlari panayir essegine cevirmisler.boyle yapacaksan git essege bin motor senin neyine..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
bunlar bizim ekmekarası durmuş'un ganga ları
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ben araştırıp bu damalı koltukları diken dericiyi buldum, adam çok talep geliyor-yapıyoruz, ekmek parası diyor benim teorim birisi yapmış-diğerleri ondan gaza gelmiş şeklinde, YBR mi standart haliyle kullanıyorum, her gün yolda üç kişi durduruyor "bana sat" diye
İlk ilandaki motoru genelde "film"lerde görmeye alıştığımız sex kölesi haline getirilmiş kadınlara benzettim...
#sürenadam
bi sorunmu var gardaşş, biz incesu bebesiyiz siz yine şükredin, bu arkadaşları canlı olarak görmüyorsunuz, buralarda hala apachi müziği olarak bilinen şarkıyı son ses açıp trafikte soba borusu egzozla gezen gardaşlarımız var..
Slayerr Çok etkilemiş galiba arsenik Ankara'lı gençleri
YBR ; Yeni Bir Rejim manasında değerlendiriliyor gençler arasında. O yüzden YBR ye yapılıyor bu uygulamalar. Bizim halkımız bu konularda çok duyarlıdır.
CBF'yi henüz çözemediler mesela...
(Dip not: O kafadakiler 3+3 hoparlör felan değil, bildiğin ayna. Sebebini çook derin yerlerde aramaya gerek yok)
#sürenadam
bknz:KUVVETMACUNU adlı üyeden alıntı
Senin çakarlar ne oldu la kargoyamı takıldı yousa tırsıyonmu kalabalık guruhtan??
ANGARAJ
yalnız ilk iki motor şahin le takasa giriyo
neden acaba bunyeleri apacilikten başka bişeyi kaldıramıyo ondan mı acaba
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)