Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet nakliyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Keeway Cruiser 250 - 2008
    Dostum alsında sorunun büyük değil anladığım kadarıyla. Giderken stop etme olayını ben de yaşadım. Aynı sebep. Benzin muluğunu kapalı unutmuşum. Böyle durumlarda, jikleyi çek, çalıştırmadan son gaz ver ve öyle çalıştır. İlkinde almazsa ikincisinde alır. 2-3 dakika jiklede çalışsın sonra Jikle ayarına göre kapat jikleyi, rölantiye binsin...

Sulu akü kullanma bence, sıkıntı. Suyuydu, elektrolit seviyesiydi dert bir dünya... Ki bizim motorlarda aküye erişim için epey bir yer söküyorsun. (artçı selesi, sürücü selesi) Akün de muhtemelen 12 V 9A'dır, git jel ya da kuru akü ak. Jeli tavsiye ederim. Çok para değil 50 TL.
    [COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Macabre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 Rally
    Eyvallah. Bakalım bugün deneyeceğim umarım bir problem yaşamam. Enbaşta kuru akü almıştım ben sonra gittim iyisidir diye yuasa yumicron akü aldım. sanırım aldığım yerde kullanılmış olduğu için bunu değiştirmez. artık idare edicem bir şekilde, yorum ve önerilerin için çok teşekkürler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)