Breton S 125 modifiye hakkında sorular
-
Selamlar,
http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/70/breton-s-125
http://www.triumphmotorcycles.co.uk/...sics/scrambler
Kanuni Breton S 125 alıp triumph'ın scrambler modeline en yakın hale getirmeye çalışacağım. Bunun için size birkaç şey soracağım. Öncelikle direksiyonu kesip triumph'daki gibi daha aşağıya alsam bir problem olur mu(direksiyonun yalnıza fren ve gaz yerlerinin olduğu, uzun kısmı kesmek istiyorum, gidona dokunmayacağım.)? İkinci olarak farı aşağıya kaydırabilir miyim? triumph'daki gibi kalın tekerlek ve tel jantlardan bulup taktırabilir miyim, Ne kadar mal olur? Egzosu triumph'daki gibi yukarıya taşıtabilir miyim? taşıtamazsam çok mühim değil ama. Bunları yaptıktan sonra bir tek boyası ve ön amortisördeki siyah şey kalıyor sanırım. Bunlar yapılabilir şeyler midir?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
kimsenin mi fikri yok yahu.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91832964/detay
:D bunun gibi yap :D
Yaw arkadaşlar ilanlarda görüyorum bu kanunu bretonlara hep 200 Cc yazmışlar ?? nasıl 2oo CC yapıyorlar ki.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
silindir piston değiştiriyolar karbüratöt değiştiriyolar 200 lük oluyo...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
silindir piston değiştiriyolar karbüratöt değiştiriyolar 200 lük oluyo...
Bunun motora bir zararı oluyormu peki ??
Gereksiz bir işlem.
-
Karlıyollar adlı üyeden alıntı
Bunun motora bir zararı oluyormu peki ??
Gereksiz bir işlem.
Niye zararı olsun Adem80 in Titan 125 likti rektefeden sonra 150 lik yaptırdı makineyi..
Fakat o breton o hızda +105 kilo bide tambur düşünemiyorum.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Niye zararı olsun Adem80 in Titan 125 likti rektefeden sonra 150 lik yaptırdı makineyi..
Uçan Tabut
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
:D Yaw zaten şu breton işlem hatası resmen Bisiklet gibi motorsiklet
-Jantlar beş para etmez
-Frenler beş para etmez
-Tipi klasik
-Benzin göstergesi yok.
Not:Arkadaşlar Breton kullananlara saygısızlık etmek gibi bir amacım yok sadece görüşlerimi belirttim.
Ama Breton S güzele benziyor
-
bana göre zaten estetik bir yapıya sahip ama arkadaşın dediği gibi ybr kuyruğu fln takacaksan klasik modelini al onlarda daha güzel duruyor bence bi de tel jantı asla tavsiye etmem 80-100 tl fazla ver çelik jant al.
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
-
06 Temmuz 2012, 22:52
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
bugün 200 metre boş bi çift şerit yol denk geldi. Gaza hafifcene bi dokandım ibre 120 ye gelti tam 5 e salladım yol bitti
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
viper17 adlı üyeden alıntı
Uçan Tabut
ben o uçan tabuta 10 yıldır biniyorum. Uçan tabut yoktur, uçan adam vardır
-
06 Temmuz 2012, 23:36
adem80 adlı üyeden alıntı
bugün 200 metre boş bi çift şerit yol denk geldi. Gaza hafifcene bi dokandım ibre 120 ye gelti tam 5 e salladım yol bitti
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
ben o uçan tabuta 10 yıldır biniyorum. Uçan tabut yoktur, uçan adam vardır
Adem abi bretona dedi o sende hemen yanlıs anlıonn :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
06 Temmuz 2012, 23:41
benim motorda 105 kg ve kampana fren
-
07 Temmuz 2012, 00:11
benim motorda 105 kg ve kampana fren
Yaw hondanın kampanası ile kanuni kampana birmi
-
07 Temmuz 2012, 00:25
bi denemek lazım. Ne bilem olum, kampananın içinde gizli disk fren yoktur herhalde
-
07 Temmuz 2012, 00:31
bi denemek lazım. Ne bilem olum, kampananın içinde gizli disk fren yoktur herhalde
En azından honda nın kampana sürekli dağılmıyordur
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
07 Temmuz 2012, 00:35
16 yıldır aynı kampana var ve hiç dağılmadı geçen hafta arka dişliyi değiştirdimya ilk defa, usta dediki, gerçi bende gördüm, eski dişlinin altında hiç plastik takoz kalmamış, çin malı bi kampana, göbek olsaydı kesin dağıtmıştı göbeği dedi. Benim birader tek teker uzmanı. Kırılsaydı onda kırılırdı
-
07 Temmuz 2012, 01:04
şu 15 mesajın konuyla hiç alakası yok
sym nin wolf 125 modeli senin istediğin tarza daha çok benziyor breton şart mı?
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
-
07 Temmuz 2012, 01:11
adı üstünde tosbağa arkadaşım. Moto sohbet
-
07 Temmuz 2012, 01:43
-
07 Temmuz 2012, 14:30
Tosbağa kardeşim ben bunu görmemiştim, teşekkür ederim. hakikatten çok güzelmiş. Şimdi daha çok heveslendim. Sıfırını SYM'nin sitesinde görmedim, herhalde üretmiyorlar artık?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler