Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tavsiye istiyorum

REKLAM ALANI

Arkadaşlar ehliyeti yeni alıyorum ve motor dünyasına giriş yapacam. 10 yıllık aktif araba şöförlüğüm var ama motor bambaşka bi dünya. yaklaşık 2 aydır araştırma içerisindeyim ama hala karar veremedim. aslında motor kullanma sebebimi yazarsam daha iyi öneriler gelebilir diye düşünüyorum.

işe gidip gelme için alacam bu motoru ev kavacıkta iş yeri fatihte yani ortalama 20-25 km gidiş bi okadar mesafede dönüş olacak.

vitesli motora ve scooter a binmişliğim var her 2 sinide kullandım vitesli motor alışma açısından bayaa zor gibi geldi gerçi arkadaşlar alışıyor çabukça desede kafam karışık açıkçası

aktif trafik deneyimim yok. malum yol üstü köprü çalışması olduğundan hız yapamayacağım için tecrübem daha hızlı olacaktır diye düşünüyorum. fakat özellikle köprüden geçerken rüzgar yüzünden çok sıkıntı yaşayan arkadaşlar duydum.

bunları hesaba katarak bana öneriniz ne olur. para olarak 5 bin tl ye kadar ayırabilirim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ybr 125, tvs apache 150, cbf 150 üçlüsüne bi bak derim.

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    honda spacy 110 çok uygun bir motor aslında 4600 civarında fiyatı var bence güzelde motor çekişi iyi oldugu söyleniyor ama çinli almanızı hiç önermem keşke bin lira daha bütçeniz olsaydıda honda pcx i önerseydim size netten bakın isterseniz size o trafikte gazı çevirdimi biraz hissettirecek bir motor lazım ondan dolayı 125 lik iyidir bence ayrıca scooter rahat olur ama vitesli kullanabilirseniz üstteki arkadaş çok iyi önerilerde bulunmuş
    Akıl Adama Sermaye...

Remember remember the fifth of november

robien81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnşallah ybr 125
    ybr 125 , yada cbf 150

apache yi beğenmedim, cbf 150 2 ay öncesinden 1000 tl pahalı nerdeyse. ybr 125 düşünüyorum aslında ama terreddütlerim var vites olayında, pcx aklımdan geçmiyor diil ama çok küçük kalır diye korkuyorum rüzgar falan olayında.

robien81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnşallah ybr 125
    hocam takma vites olayını , vitesli motorun zevkine vardınmı bırakamassn

haklısındır umarım scootorlar 35 yaşındaki adama komik duruyor =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

bişey danışayım Mondial Scooter 150 ZNX çok mu kötüdür fiyatı gayet uygun çünkü

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    arkadaşların vitesli önerileri çok güzel.bence tvsyi yabana atma 150lik biraz daha canlı gider cbf 150de harika motor.sıfır ybrde ömürlük gider.yani hepsi iyi motor.scooter alcaksan eğer 125likte kucuk geldiyse.örnek ilandaki motora bi bak derim.ben bunu örnek veriorum 4500 e kadar bulunuor bu motorlar.250lik ve kymcoyu bilmiosan asla çinle kıyaslama tayvan malıdır.bir japon ve avrupalı kadar iyi olamaz ama onlarıda fazla aratmaz iyi makinelerdir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90281532/detay
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

k4d1r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as200 gy-TAY
    Alıntı robien81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 125 , yada cbf 150
    +1000
    o bütçeyle alıp senelerce sorunsuz binebileceğin en iyi 2 seçenek bana kalırsa
    TVS apache de eklenebilir
    En Güzel Çamur Tekerlerimdeki Çamurdur.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    katılıyorum cbf tvs apache ybr üçlüsüne ama pahalı geliyosa mondial 125mh driftte güzel motor kanuni windys de olablr tabi

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    honda pcx 125 bence ideal olur eğer vitesli düşünmüyorsan.
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

1 hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    actıv 110
    ben cup öneririm sana hem vitesli hem debriajsız zorlanmassın al honda cup bak keyfine

cup diyorsunuzda 3,7 litre benzin deposu bi gidiş bi geliş (50 km) yapsam bitmez mi bu benzin?

Motosikleti
    sana ilanda gösterdiğim motorlari bi incele bu forumda gereği kadar değer görmüor nedense kymco markası
    buda forumdaki kullanıcı yorumları
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...t&daysprune=-1
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

KeaSH-07 motor güzel söylediğin fiyata bulamadım nette bide bu markanın 0 ını alınca bayaa bi düşük 2. el piyasası tanınmadığı için mi acaba?

Motosikleti
    Alıntı preputium64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KeaSH-07 motor güzel söylediğin fiyata bulamadım nette bide bu markanın 0 ını alınca bayaa bi düşük 2. el piyasası tanınmadığı için mi acaba?
    ben pek sıfır alma taraftarı değilim.gösterdiğim motoru alırsan bence 2. el al.sıfırda zarar edersin satarken.ama cabuk sıkılmazsın bu motordan iri heybetli gösterişli ve 250lik.fiyatıda diğer 250liklerden baya ucuz

Motosikleti
    Piaggio Carnaby 200 - Honda Wave 110i
    Merhabalar kardeşim.. İki konuda sana yanıt vereyim..

1- Ben de 36 yaşındayım ve Piaggio maxi scooter kullanıyorum.. Yani o yaşta binilir mi falan deme, saçmalama, elli yaşında Vespa'ya binen adamlar biliyorum.. Rahat ol ;-)
    2- Daha yeni cp aldım.. evet 3,7 LT deposu var ama ortalama 200 KM gidiyor.. Ha, seni kavacık'tan fatih'e götürür mü? elbette götürür ama hafif bir alet olduğu için rüzgar manyağı olabilirsin.. Daha oturaklı birşey düşün bence..

Bu sitede gördüğüm bir enteresanlık var.. 4000-5000 TL fiyat segmentinde ve yeni başlayanlar için en ideal aletler YBR-CBF ve Apache.. İnsanlar soruyor 'Ya ben motora başlıycam ne aliym' diye, bu üç isimden birini verince hemen 'Marka fanatiği' oluyorsun. Kötü, kötüdür= Çin motorları kötüdür, sen sen ol kim ne derse desin gaza gelip de Çin alma.. Milleti marka fanatikliği ile suçlayan şaşkının altına ver bakalım Fazer'ı ver Inazuma'yı ağzından salyalar akarak binmiyor mu ;-)

Senin canın daha kıymetli, o yüzden canını emniyetle taşıyacak birşey seç.. CBF konusunda sana hak veriyorum, çok şişirdiler fiyatını.. Dilersen CB 125 bak, az titreşimli bir alet ama en azından yolda uykun gelmez :-D üstelik fiyatı da makul!

Yolun açık olsun...

cb125 i hiç görmemiştim güzele benziyor. bunun ucuz olma nedeni nedir bi fikriniz var mı ybr 125 e bakmaya başlamıştım çünkü

Motosikleti
    Modenas GT135
    MODENAS GT135 4500 TL HEM ŞEHİR İÇİ HEM ŞEHİR DIŞI KULLANIRSIN YARI OTOMATİK 4 ZAMANLI . 20-25 KM DE RAHAT EDERSİN . CRYPTON FLN ALMAYI HİÇ DÜŞÜNME . BENDE CRYPTON VARDI 7-8 KM Yİ GİDERKEN RAHATSIZ OLUYODUM YANİ TİTREME FLN ÇOK KÖTÜ OLUYO BİDE HERGÜN 25 KM ÇEKEMEZSİN . AMA MODENASLA MANİSADAN İSTANBULA GİDEN VAR KONFORLU 100-120 LE ARABA GİBİ KONFORLU ÖN ARKA DİSK

bu modeas ın yetkili satıcısını bile bulamadım ben internette kawasaki patentli falan yazmışlarda neye göre?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)