arkadaşlar yamahanın kendi sitesinde bws 125 6000 tl iken ybr 125 esd nin fiyatı 4000 tl nasıl olur böyle birşey ybr daha performasnlı daha fazla özellikli değilmi ?
arkadaşlar yamahanın kendi sitesinde bws 125 6000 tl iken ybr 125 esd nin fiyatı 4000 tl nasıl olur böyle birşey ybr daha performasnlı daha fazla özellikli değilmi ?
dostum zaten hangi marka olursa olsun genelde aynı cc de olanlar scooterlar daha pahalı
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
ben zaten ybr de kararlıyımda merak ettim sadece pahalı olmasının sebebini gerçekten niye öyle yapıyorlar acaba ybr bence daha performasnlı daha fazla özellik var bws ye göre ama bws daha pahalı anlamadım doğrusu
Yamaha japonya sitesine girersen bws 125 in orada da satıldığını görürsün...orjinal japon olduğunu yamaha japonyada üretildiğini biliyorum..japon yenide malum kur farkı nedeniyle fiyat farkı katlanıyor..ama ybr yamahanın çin fabrikasında üretiliyor ve daha da ucuza gelebilir aslında...memleketimizi keriz ülke bellediklerinden tuttuĞumuzu öperiz diyorlar ve de öpüyorlar...
Ona bakılırsa Honda Wave110 3.850 8.9 hp buda pahalı.Paraya bakmıcan alırsan
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Unutmadan ybr falan japonyada satılmaz ..neden..bizim gibi 3. Sınıf asy ülkelerine dayar yamaha bunları...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hayır deli gibi gidiyor actıgında gitmem diye küfür etmiyor 137 de kesiciye giriyor ama
Diyecegim su motor cinde üretliyor fakat basında japon mühendisler var.Kaliteden ödün yok fakat eskisi gibi her yerinde made in japon deyil made in china yazıo.
Buda hızlanma asamalarımız benim 5 ayım bu ybr üstünde gecti dahada geciyor
5700 Km de
scooterlar viteslilerden daha pahalı olur
vitesliyi herkez kullanamaz
Mustafa Kemal Atatürk
otomatik şanzuman arabada manuele göre pahalı olmuyormu aynı hesap işte..ama bws 125 in japonyada üretildiğini bilmiyodum genelde düşük ccleri hep çinden geliyo diye biliyordum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Su yuzden bir metehan abinin yazdiklarina katiliyorum 2 dusundugun zaman bws kendi sinifinda oldukca iyi bir hatta vespa dan sonra en iyisi bana gore ama ybr her sinifta icler acisi
Bws gercekten kaliteli malzeme den üretilmiş yakından gördüğün zaman ne demek istediğimi anlarsın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)