:D Peki neden yamaha ybr esd 4000 TL D
:D Peki neden yamaha ybr esd 4000 TL D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Sana soyle diyim ybr 125 baslangic motoru olarak tavsiye edilir kotu oldugundan degil ama commuter lara baktigin zaman alt sinif bir makinedir ama bws scooter larda kalitesiyle performansiyla cok iyidir soyle diyim 3 ay once 2000 model bws mi sattim makine alacagim icin onun disinda 4 senedir bana ufak tefek sorunlar haric hic masraf yaptirmadi
ybr motor mu ki bws ile karsilastiriyorsunuz?
scooterlar her zaman pahalidir, maliyeti daha fazla demek ki, satis rakamiyla da ilgili. ayrica bws efsane bir scooterdır.
2 zamanlı şu devirde önerilmez
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
Bws 125 4 zamanlı bilmeden kafanızdan yorum yapmayın belki motoru daha hiç görmedin uyduruorsun bişeyler
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
ybr nin yeni çıkanları bizim eniştede var çok rahat motor son hızı kaç dedim hız denemesi yapmadım ama zorlanmadan 110u gördü dedi bana göre de sağlam motor
Bws scooter sıfında en iyilerden birisi çok sağlam motor.bende 100luk var 2 zamanlı olandan 7 senedir benle hala taş gibi motor.ama bu 4 zamanlı 125lik bana biraz pahalı geldi
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Sıfırından bahsediyorsan.Bws 125 enjeksiyonlu.Arka disk.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)