15 yaşıma yeni girdim ve motor kullanmayı seviyorum ama ehliyet sorun oluyor ehliyet gerektirmeyen mototr varmı
15 yaşıma yeni girdim ve motor kullanmayı seviyorum ama ehliyet sorun oluyor ehliyet gerektirmeyen mototr varmı
Akülü bisikletlere bile ehliyet ve kask yok diye ceza yazıyorlar böyle bi kanun anayasada olmadığı halde
Sen en iyisi iyisinden git bir tane bundan al Hemde Kawasaki
http://www.kawasakibicycle.com/
Sado
eren abi hangi motor bi yazsan kawasaki devamı
sadece pocketbike war
kaç lira civarında ve boyutları falan
Bu İş görür Ehliyet falan yalan bu motorda
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
2 yıl bekle çok kasma kendini, sayılı gün çabuk geçer
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
herkeste alay ediyor ha. aklı başında en azından geçip ehliyetsiz tam korumayla binecem demiyor.
pocket bike kullanaiblirsin kardeşim ama trafiğe çıkması yasaktır. elektrikli motorlarda da 250 watt a kadar karışmıyorlar. şu küçük olanlardan bir tane edinebilirsin. kanuna göre 50 cc aşağısı da ehliyet istemiyor ama öyle bir motor olmadığınan türkiye de geçersiz
1200wat şarzlı bisikletler var honda nın 50cc motosikleti tipinde plaka ve ehliyet istemiyo .Biz satışını yapıyoruz başta istendiği söylendi ama sonradan kesinleşti .plaka ehliyet gerekmiyor motor gibi işini görür
KAÇ LİRA CİVARINDA ONLAR
Cross motor al dağ taş gez kimse plaka veya ehliyet sormaz.
anca yurtdışında varsa vardır öyle bi kanun zaten yaşın 15 miş şu ergen ateşin bi geçsin alırsın bi motor bu ateşle motora binersen hava atacam diye egzozu bağırttırırken yanlışlıkla debriyajı bi bırakıverirsin.............
hadi geçmiş olsun
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
[QUOTE=savaskayan;2734337]Ehliyet gerektirmeyen motor olarak bunu bilirim
http://img189.imageshack.us/img189/8835/22285362.jpg
hocam kaç basıyo bu?
sen daha bisiklet yaşındasın ne bu acelen.elektirikli bisiklet gibi motor gibi bişeyler var adını bilmiorum onlardan al
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)