honda olsun, yağ yaksın. Problem değil
honda olsun, yağ yaksın. Problem değil
hocam o zaman ön dişli bi numara büyütülürse 150 felan yapar
bilmiyorumda 50cc altındaki motorlar ehliyet istemiyor diye duydum onun için bi sorayım demiştim
arkadaşlar merhaba eğer yanış biliyorsam kusura bakmayın ama benim elektirikli bisikletim kanuni e-bike 100 ve bu bisikletin motor gücü 240 W yani demek istediğim şu elektirikli bisikletlerde 250 W üzerinde olanlarda ehliyet ve kask şartı var ama 250 W motor gücünün altındaki elektirikli bisikletlere gerek yok çünkü bunların hızı 35 km yi geçmez ibre 60 yazar ama 35 yapar ben çok rahat bir şekilde istediğim yere istediğim yolda gidiyorum polis çevirmesinde evrak istiyor sadece fatura gösteriyorum 250 W altı olduğu için bırakıyorlar
Su motoru, pancar motoru, oyuncak motor vs ehliyetsiz kullanabilirsin
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
10 hp ye kadar motorlar ehliyet gerektirmez.. Ama deniz üstünde ..
senin sorduğun manada ise malesef ehliyet gerektirmeyen motor yok..ama bu demek değilki sen motor kullanamassın .. trafiğe kapalı alanlarda kross.. temiz satıhlı yerlerde ise yeteneğine göre istediğin motoru kullanırsın ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşım senin konuyu cacık etmişler baya bilgisi olanda yazmış olmayanda ben elektirikli bisiklet kullanıyorum canım kardeşim kanuni e-bike 100 tarzı şehir içi trafiğinede çok rahat çıkıyorum çünkü yaklaşık 4 ay önce adanada kendisine ehliyetsiz elektirikli bisiklet ile trafiğe çıktı diye birine ceza yazılınca adamda mahkemeye veriyor ve mahkemeyi kazanıyor ehliyet kursları gerektiğini göylüyorlar ama aslında gerekmeyenleride var mesele kanuna göre motor gücü 250 w dan daha yüksek olanlar motorlu araç statüsünde oluyorlar bunun altındakilerin max hızı 40 km olduğu için bisiklet sayılıyorlar yani 240 W motor gücündeki bir elektirikli bisikleti çok rahat kullanabilirsin beni çok durdurdular ama hiç ceza yemedim yeterki kaskını tak
Biz o yaşlarda misket oynardık
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
Pocket Bike var ehliyet gerektirmeyen fiyatıda uygun ama alırsan tabi boyu fazla büyük değil
bu sayfadaki motorları incelemeni tavsiye ediyorum.
50cc Motorlar
https://www.motorsikletgaraji.com/eh...50cc-motorlar/
Konuyu acan evlendi.Allah bagislasin 2 cocugu var.Su an xmax 400 u var.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)