Skyjet mı? Yuan mı? Çelik motormu? Ramzeymi?
Reklamlar
-
02 Temmuz 2012, 17:49
MotorHstası adlı üyeden alıntı
neden 2.el değilde sıfır istiyorsun 2. el iyi kullanılmış bulabilirsin yani bence ilk motorun 2.el olsun çünkü kaza yapmak kaçınılmaz bir gerçek ille bir kaza olacak bu acemiliği üstünden atana kadar o saydığın motorların 2.ellerine bakmanı tavsiye ederim hiç değilse kaza yaptınmı için gitmez ''o kadar para verdik gitti güzelim motor
'' gibisinden olmazsın ama ginede seçim senin acemiliğini atana kadar ilk motorunun 2. el olmasını ve 2. motorunun sıfır olmasını tavsiye ederim ben şahsen öyle yapacam ama ginede seçim senin
ayrıca daha fazla motor için beklemezsin
biraz psikolojik galiba benim durum. motorun ilk marşına basan rodajını yapan ben olmak istiyorum. başkasının kullandığı motora binerken içimde bi heyecan olmaz öylesine binerim ama motoru ilk kullanan ben olursam heyecandan mutluluktan gaz ayarını bile kaçırabilirim
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Reklamlar
-
02 Temmuz 2012, 18:00
:D Titreşimi bu kadar abarmayın canım :D sadece ağanızın altında 1000tane karımca yürüyor gibi :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
02 Temmuz 2012, 18:07
-
02 Temmuz 2012, 18:52
marşına ilk basman biraz zor çünkü genelde satıcı bayiler falan mutlaka o marşa basmış oluyor
yani o istediğin için böle poşetinden hiç çıkarılmamış bi motoru almalısın yoksa bayiye gidip rengi seçip ve bayidekini alırsan o motorun marşına ilk basan sen olamazsın yada sipariş verirsin direk kutudan çıkmamış olanı alırsın
Dediğim gibi ikinci motorunu sıfır alman tavsiyemdir.Bu tavsiyemi kaza yaptığında anlayacaksın.(İnşallah kazasız belasız sürersin
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
NEEEEEEEEE 1000 Karınca yürüyor gibi mi aga nedion sen sence o abartılmıcak bişimi motordan indinmi yere basınca nasıl bir duygu yaşıyorsun acaba onu çok merak ediom Pardon -ZERO- o duyguyu anlatmıştı hatırladım şimdi
zaten gözümün önünden kutudan çıkartmayı düşünüyorum biraz zahmet vericem ama marş basma olayı mecazi anlamda zaten yani ilk kullanan ben olayım anlamında
-
02 Temmuz 2012, 20:42
-ZERO- adlı üyeden alıntı
zaten gözümün önünden kutudan çıkartmayı düşünüyorum
biraz zahmet vericem ama
marş basma olayı mecazi anlamda zaten yani ilk kullanan ben olayım anlamında
Hmm anladım illa ben ilk kullancam dion seninde dediğin gibi biraz psikolojik bir şey bu yani herkes öyle demiyor tabiki okadar parayı bende verince bende kutudan çıkartmak isteim ama 2.motorumu hayırlısıyla sıfır alıcam aynı şeyleri bende yapıcam
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
-
04 Temmuz 2012, 00:01
Hmm anladım illa ben ilk kullancam dion seninde dediğin gibi biraz psikolojik bir şey bu yani herkes öyle demiyor tabiki okadar parayı bende verince bende kutudan çıkartmak isteim
ama 2.motorumu hayırlısıyla sıfır alıcam aynı şeyleri bende yapıcam
amin inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)