Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Skyjet mı? Yuan mı? Çelik motormu? Ramzeymi?

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    vibrasyon makinesi gibi tıtreşim var, hafif bi titreşim var. Titreşim derken 9 şiddetindeki deprem gibi değil yani her titreşimi bir tutmamak lazım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vibrasyon makinesi gibi tıtreşim var, hafif bi titreşim var. Titreşim derken 9 şiddetindeki deprem gibi değil yani her titreşimi bir tutmamak lazım.
    valla en fazla titreşim olanı bana denk gelmiş sanırım bana ders oldu zaten açıkçası tvs nin titreşimini de alttan alttan hissetmek istemiyo değilim yani merak ediom alışkanlık oldu artık burdan çıkarılacak sonuç titreşim kötüdür cbf iyidir
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tabiki herkes beklentilerine göre motor alacaktır. Yani apache sürenler rahatsız olsalardı hepsi satıp titremeyen bi model alırlardı. Rahatsız olanda var,olmayanda. Yani tamamen beklenti ve memnun olup olmamak. Mesele bu

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki herkes beklentilerine göre motor alacaktır. Yani apache sürenler rahatsız olsalardı hepsi satıp titremeyen bi model alırlardı. Rahatsız olanda var,olmayanda. Yani tamamen beklenti ve memnun olup olmamak. Mesele bu
    neden bilmiyom ama şu söz geldi aklıma ''olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu'' ayrıca apache nin tipi özellikle kırmızı olanı beni bitiriyo açıkçası tvs forumunda bi üye kırmızı bi tvs nin fotosunu çekip koymuştu ne yalan söyliyim içim geçti

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yakışıklıdır apacge. İki teker arası mesafesi kısa olduğundan kolay tekere gelir. Yani tam apache işi tvs kullananlar apaçi dir demiyorum. Yanlış anlaşılmasın.

abi kaç basıyo (sık duyulacak sorulardan biri )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    salla gitsin. 200 yapıyo de,250 yapıyo de. Ne farkeder. Zaten anlamıcak

Motosikleti
    sym wolf 250/ramzey cross 200
    abs varmış derken ))

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer titreşim ve dayanıksızlık senin için sorun olmazsa al titreşim deyip geçme burda herkes konuşuyodu şu motor titreşimli şu motor titreşimsiz diye ben de pek kafaya takmıyodum titreşim olayını çok önemli bişey değildir diye ta ki a2 direksiyon kursuna kadar ilk defa motor sürecektim noldu biliyomusun 45 dakika motor sürdürdürdü hoca bana sürdüğüm motor bisan roadstar cup diye bi motor hoca bana sürmeyi öğretti falan işte en sonunda tamam bitti yarın sınava gel dedi ben motordan indim ve sonra istemsiz bi şekilde bacaklarımı aça aça otobüs durağına kadar yürüdüm etraftakiler de bana bakıyo noldu bu çocuğa diye sanki motora binmemişimde bana tecavüz etmişler gibi ilk defa motora biniyosan titreşim olayını kesilikle dikkate al bir arkadaş tavsiyesi yoksa ortaya garip görüntüler çıkabilir

he unutmadan motordan indikten sonra eve gidene kadar yüzümde salakca bir gülümseme ifadesi vardı salak salak sırıttım eve gidene kadar
    Hocam anlattıkların harbiden komikmiş gülmekten yarıldım valla gülme komşuna gelir başına misali aynısıda benim başıma gelmesinde ozaman ben bi sorup soruşturup öyle alayım senin durum ortada titreşimi hafife alıyordum ama bu anlattıklarından sonra baya bi ciddiye alıyorum.ama anlattıkların çok komik be abi sana geçmiş olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

Alıntı beyaz atlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abs varmış derken ))
    abs plastiklerin(grenajların) markasının kısaltmasıymış bir yanlış anlama oldu

Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam anlattıkların harbiden komikmiş gülmekten yarıldım valla gülme komşuna gelir başına misali aynısıda benim başıma gelmesinde ozaman ben bi sorup soruşturup öyle alayım senin durum ortada titreşimi hafife alıyordum ama bu anlattıklarından sonra baya bi ciddiye alıyorum.ama anlattıkların çok komik be abi sana geçmiş olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

abs plastiklerin(grenajların) markasının kısaltmasıymış bir yanlış anlama oldu
    eyvallah sağolasın sadece bi dost tavsiyesi maksat benim düştüğüm duruma sen de düşme

Motosikleti
    abi kaç basıyo (sık duyulacak sorulardan biri )
    bilen zaten kaç bastığını sormaz adam bilmediğinden soruyo ibre enson kaçsa sende onu söyle adam çakmasın konuyu dijital ise hız göstergesi kafana göre takıl

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------

eyvallah sağolasın sadece bi dost tavsiyesi maksat benim düştüğüm duruma sen de düşme
    valla inş dediğin titreşime benzer bir titreşim apachedede yoktur yoksa motorsuz kalacaz bu gidişle deneyenlere bir sorup soruşturayım ben en iyisi

bilen zaten kaç bastığını sormaz adam bilmediğinden soruyo ibre enson kaçsa sende onu söyle adam çakmasın konuyu dijital ise hız göstergesi kafana göre takıl

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------

valla inş dediğin titreşime benzer bir titreşim apachedede yoktur yoksa motorsuz kalacaz bu gidişle deneyenlere bir sorup soruşturayım ben en iyisi
    çinliler apache nin elciğine su bile dökemez apache nin güç ve yakışıklılığı için katlanılır o titreşime zaten apache de olsa olsa en fazla çinlinin 3 de 1 i kadar titreşim vardır o da doğaldır zaten her güzelin bir kusuru hesabı ben olsam alırdım apache yi kesinlikle kötü bir motor değil yani ybr ve cbf kadar konforlu olmasa da ikisindende güçlü özellikle benim gibi 100 kiloluk dana gibi bir insansanız 1-2 beygir bile önemli olmalı

Motosikleti
    çinliler apache nin elciğine su bile dökemez apache nin güç ve yakışıklılığı için katlanılır o titreşime zaten apache de olsa olsa en fazla çinlinin 3 de 1 i kadar titreşim vardır o da doğaldır zaten her güzelin bir kusuru hesabı ben olsam alırdım apache yi kesinlikle kötü bir motor değil yani ybr ve cbf kadar konforlu olmasa da ikisindende güçlü özellikle benim gibi 100 kiloluk dana gibi bir insansanız 1-2 beygir bile önemli olmalı
    valla hocam sizin kendinize söylediğiniz sözleri pek kimse kendine yakıştıramaz yakıştıranada laf söyler valla sana helal olsun çok dopra bir insansın benim 75 kg kilom 1.75 de boyum var güçlü demişsin güçlü olması güzel ben şimdiden bakınmaya başladım sahibinden.comdan 2. ellere bakıyorum.
    Altın Elbiseli Adamda incelemiş ama 2011 modelini incelemiş yani yeni kasa olanını oda güzel diyor tek sorun vibrasyon diyor ama oda her güzelliğin getirdiği bir dezavantaj onunda bir çaresini arıycam

Allah gönlünden geçeni nasip eder inşallah bir an önce mutlu olursun benim mutlu olmama daha birkaç sene var

Motosikleti
    http://www.youtube.com/watch?v=7owwkdefvas 13.00 dkden sonra izleyiniz!!!
    Buda inceleme videosu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------

Allah gönlünden geçeni nasip eder inşallah bir an önce mutlu olursun benim mutlu olmama daha birkaç sene var
    Eyvallah sağolasın teşekkür ederim.Senin neden bir kaç sene var?

http://www.youtube.com/watch?v=7owwkdefvas 13.00 dkden sonra izleyiniz!!!
    Buda inceleme videosu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------

Eyvallah sağolasın teşekkür ederim.Senin neden bir kaç sene var?
    malesef para biriktirme aşaması kimseden yardım istemek istemiyorum söz hakkı olmasın başkalarının kendi alın terimle alayım motorumu ki kimse ağzını açıpta laf diyemesin açarsa verilecek cevap belli zaten

Motosikleti
    malesef para biriktirme aşaması kimseden yardım istemek istemiyorum söz hakkı olmasın başkalarının kendi alın terimle alayım motorumu ki kimse ağzını açıpta laf diyemesin açarsa verilecek cevap belli zaten
    Hmm anlıyorum yaş kaç? ve almak istediğin motor nedir 0 2.el?

Hmm anlıyorum yaş kaç? ve almak istediğin motor nedir 0 2.el?
    yaş 19 oldu almak istediğim motor kesinlikle sıfır olması lazım (s1000rr bile olsa ) ya tvs apache ya wave110i ya da ybr aslında cbf isterdim fakat fiyatını biraz abarttılar 4.800 tl nedir? honda markasını severim ama kazık yemeyi sevmem eğer biraz daha fazla dayanabilirsem motorsuzluğa (pek dayanabileceğimi sanmıyorum ) cbr 250r istiyorum sıfır olmak şartıyla

Motosikleti
    yaş 19 oldu almak istediğim motor kesinlikle sıfır olması lazım (s1000rr bile olsa ) ya tvs apache ya wave110i ya da ybr aslında cbf isterdim fakat fiyatını biraz abarttılar 4.800 tl nedir? honda markasını severim ama kazık yemeyi sevmem eğer biraz daha fazla dayanabilirsem motorsuzluğa (pek dayanabileceğimi sanmıyorum ) cbr 250r istiyorum sıfır olmak şartıyla
    neden 2.el değilde sıfır istiyorsun 2. el iyi kullanılmış bulabilirsin yani bence ilk motorun 2.el olsun çünkü kaza yapmak kaçınılmaz bir gerçek ille bir kaza olacak bu acemiliği üstünden atana kadar o saydığın motorların 2.ellerine bakmanı tavsiye ederim hiç değilse kaza yaptınmı için gitmez ''o kadar para verdik gitti güzelim motor '' gibisinden olmazsın ama ginede seçim senin acemiliğini atana kadar ilk motorunun 2. el olmasını ve 2. motorunun sıfır olmasını tavsiye ederim ben şahsen öyle yapacam ama ginede seçim senin ayrıca daha fazla motor için beklemezsin

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    skyjet cbf150 tokatlıyor
    hatta bikeresinde ps150 ile iki kişiydik arkadaşla kapıştım
    o yolda durdu beni bekledi :D
    teke tekte ise bir boy fark attım ama çok uzamadık
    skyjet 150 iyi gittiğini söyliyebilirim nerden baksan 120 kmhz çıkıyor
    Mustafa Kemal Atatürk

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)