vibrasyon makinesi gibi tıtreşim var, hafif bi titreşim var. Titreşim derken 9 şiddetindeki deprem gibi değil yani her titreşimi bir tutmamak lazım.
vibrasyon makinesi gibi tıtreşim var, hafif bi titreşim var. Titreşim derken 9 şiddetindeki deprem gibi değil yani her titreşimi bir tutmamak lazım.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
tabiki herkes beklentilerine göre motor alacaktır. Yani apache sürenler rahatsız olsalardı hepsi satıp titremeyen bi model alırlardı. Rahatsız olanda var,olmayanda. Yani tamamen beklenti ve memnun olup olmamak. Mesele bu
yakışıklıdır apacge. İki teker arası mesafesi kısa olduğundan kolay tekere gelir. Yani tam apache işi tvs kullananlar apaçi dir demiyorum. Yanlış anlaşılmasın.
abi kaç basıyo (sık duyulacak sorulardan biri )
salla gitsin. 200 yapıyo de,250 yapıyo de. Ne farkeder. Zaten anlamıcak
abs varmış derken ))
Hocam anlattıkların harbiden komikmiş gülmekten yarıldım valla gülme komşuna gelir başına misali aynısıda benim başıma gelmesinde ozaman ben bi sorup soruşturup öyle alayım senin durum ortada titreşimi hafife alıyordum ama bu anlattıklarından sonra baya bi ciddiye alıyorum.ama anlattıkların çok komik be abi sana geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
abs plastiklerin(grenajların) markasının kısaltmasıymış bir yanlış anlama oldu
bilen zaten kaç bastığını sormaz adam bilmediğinden soruyo ibre enson kaçsa sende onu söyle adam çakmasın konuyu dijital ise hız göstergesi kafana göre takıl
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
valla inş dediğin titreşime benzer bir titreşim apachedede yoktur yoksa motorsuz kalacaz bu gidişle deneyenlere bir sorup soruşturayım ben en iyisi
çinliler apache nin elciğine su bile dökemez apache nin güç ve yakışıklılığı için katlanılır o titreşime zaten apache de olsa olsa en fazla çinlinin 3 de 1 i kadar titreşim vardır o da doğaldır zaten her güzelin bir kusuru hesabı ben olsam alırdım apache yi kesinlikle kötü bir motor değil yani ybr ve cbf kadar konforlu olmasa da ikisindende güçlü özellikle benim gibi 100 kiloluk dana gibi bir insansanız 1-2 beygir bile önemli olmalı
valla hocam sizin kendinize söylediğiniz sözleri pek kimse kendine yakıştıramaz yakıştıranada laf söyler valla sana helal olsun çok dopra bir insansın benim 75 kg kilom 1.75 de boyum var güçlü demişsin güçlü olması güzel ben şimdiden bakınmaya başladım sahibinden.comdan 2. ellere bakıyorum.
Altın Elbiseli Adamda incelemiş ama 2011 modelini incelemiş yani yeni kasa olanını oda güzel diyor tek sorun vibrasyon diyor ama oda her güzelliğin getirdiği bir dezavantaj onunda bir çaresini arıycam
Allah gönlünden geçeni nasip eder inşallah bir an önce mutlu olursun benim mutlu olmama daha birkaç sene var
http://www.youtube.com/watch?v=7owwkdefvas 13.00 dkden sonra izleyiniz!!!
Buda inceleme videosu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
Eyvallah sağolasın teşekkür ederim.Senin neden bir kaç sene var?
yaş 19 oldu almak istediğim motor kesinlikle sıfır olması lazım (s1000rr bile olsa ) ya tvs apache ya wave110i ya da ybr aslında cbf isterdim fakat fiyatını biraz abarttılar 4.800 tl nedir? honda markasını severim ama kazık yemeyi sevmem eğer biraz daha fazla dayanabilirsem motorsuzluğa (pek dayanabileceğimi sanmıyorum ) cbr 250r istiyorum sıfır olmak şartıyla
neden 2.el değilde sıfır istiyorsun 2. el iyi kullanılmış bulabilirsin yani bence ilk motorun 2.el olsun çünkü kaza yapmak kaçınılmaz bir gerçek ille bir kaza olacak bu acemiliği üstünden atana kadar o saydığın motorların 2.ellerine bakmanı tavsiye ederim hiç değilse kaza yaptınmı için gitmez ''o kadar para verdik gitti güzelim motor '' gibisinden olmazsın ama ginede seçim senin acemiliğini atana kadar ilk motorunun 2. el olmasını ve 2. motorunun sıfır olmasını tavsiye ederim ben şahsen öyle yapacam ama ginede seçim senin ayrıca daha fazla motor için beklemezsin
skyjet cbf150 tokatlıyor
hatta bikeresinde ps150 ile iki kişiydik arkadaşla kapıştım
o yolda durdu beni bekledi :D
teke tekte ise bir boy fark attım ama çok uzamadık
skyjet 150 iyi gittiğini söyliyebilirim nerden baksan 120 kmhz çıkıyor
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)