Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Skyjet mı? Yuan mı? Çelik motormu? Ramzeymi?

REKLAM ALANI
    serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    güzel kardeşim abs dedikleri PLASTİK PARÇALAR (GRENAJLAR) 'IN üzeticisinin isminin kısaltması

hondanın yeni modeli CBR 250R modelinde dahi olmayan sistemi,
    motor ile aynı fiyata gelen freni neden taksınlar çinliler

şimdilik ucuz yollu 3.5 ay hatta bu seneyı gecırecek bır motor al gez sen,
    en azından bisikletten iyidir
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim abs dedikleri PLASTİK PARÇALAR (GRENAJLAR) 'IN üzeticisinin isminin kısaltması

Abi valla aklımda CBF 150 var internette araştırıyordum sahibinden.com'da CBF150 buldum büssürü tamda keseme uygun ama nasıl motorlardır bilinmez 3 tana CBR da buldum cebime uygun ama onlarda nasıldır bilinmez sen diyosun racingten vaz geç diye ama bir türlü bırakamıyorum şu racingi

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

forumda araştırdım millet abseleri güzel fln deyince bende öyle anladım yanlış anlamışım kusura bakmayın

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    illa çin dersen salcano wolf, mondi dirift,mc,mr, kanuni windy s, breton öneririm tvs apache bu yazdıklarımdanda iyidir
    Yazdığın modellerin 1i hariç diğerlerini bende öneririm Adem abi

Breton alma kötü bir motor =
    -Benzin göstergesi yok
    -Disk Fren yok
    -Jantlar kötü
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosikleti
    arkadaşlar başlıktaki motorlara birde Kanuni Racer 200'ü eklemek istiyorum bu motor racing yazsa da fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla CBF gibi duruyor yani pek eğilmeden sürüş tarzı var sele alçak gidon yüksek kuyruk alçak tek kötü yanı bana jantları iğrenç geldi onun yerine yamaha yzf 125 in şekil şemalinde bir jant güzel gider bence.Sizin fikirleriniz nedir?

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kanuni racer benim gözümde sizin gözünüzde olabilir.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla söylediğin doğru ama şöyle açıklayayım paran varsa baya gider istersen honda 900cc naked alırsın ginede hayranların olur çünkü sesi yeter ama paran azsa mecburen düşük cc alırsın ondada tek silindir ses olmadığına hiç değilse dış görünüş ararsın bari insanlar baktığında gzl motor desin diye yani...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------

Birde arkadaşlar CBF 150 alayım dedim hani onuda kullanan birisine sordum bana bunu dedi''al alırsan güzel motor ben memnunum fakat çok yağ yakar haberin ola gazladınmıydı fln en 0.5lt yağ yakar dedi normaldede bir hayli yağ yakıyor tek sorunu o''dedi bir bilgisi olan varmıdır bu konuda?yoksa benim kafada CBF150 vardı bu yüzden vaz geçtim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

skyjet modelinde abs fln varmış ama kimse alma gir honda yada TVS Apache al diyor bakcaz bakalım bulursam bütçeme uygun bir japon motor yapışıp onu alcam direk japondan şaşmamak lazım.
    abs mi :D
    yok öyle bişey ama arkadada disk fren var
    motor dökülüyor bitek hızlı gidiyor işte
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abs mi :D
    yok öyle bişey ama arkadada disk fren var
    motor dökülüyor bitek hızlı gidiyor işte
    Doğrudur benim yanlış anlamam o abs plastik(Grenajların)markasının kısaltmasıymış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

Arkadaşalar özellikle CBF 150 kullanan arkadaşlar ya bu CBF 150 yağ yakıyormu söylendiği gibi?20.000 km den sonra yakıyor diyorlar doğrumudur?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

kanuni racer benim gözümde sizin gözünüzde olabilir.
    dediğim gibi adı racer ama kendi racer değil benim gözümdede değil çünkü iyi birşeymidir nedir neyin nesidir diye siz forumdaki siz arkadaşlara soruyorum.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kanuni racer imi soruyosun? Gördüklerimin hepsinin arka stop lambası güneşte gevremiş gibi sararmış, solmuş, matlaşmış. Bu benim için bile tam bi fiyaskodur kaldıki benim 96 titanin arka stop lambası kapağı orjinal türk malı farba marka.16 yaşındaki far kapağım daha kutusundan yeni çıkmış gibi. Bi gram solma yok. Bu benim için bile geçerli bi sebeptir. 200 cc olmasına rağmen bi çok 125, 150 cc motorlar tarafından tokatlanır. Hp si düşük. Kaldıki adı racer? Neresi race ise? Benim gözümde budur. Belki başka birilerinin gözünde 10 numaradır. Bilemem.

Motosikleti
    kanuni racer imi soruyosun? Gördüklerimin hepsinin arka stop lambası güneşte gevremiş gibi sararmış, solmuş, matlaşmış. Bu benim için bile tam bi fiyaskodur kaldıki benim 96 titanin arka stop lambası kapağı orjinal türk malı farba marka.16 yaşındaki far kapağım daha kutusundan yeni çıkmış gibi. Bi gram solma yok. Bu benim için bile geçerli bi sebeptir. 200 cc olmasına rağmen bi çok 125, 150 cc motorlar tarafından tokatlanır. Hp si düşük. Kaldıki adı racer? Neresi race ise? Benim gözümde budur. Belki başka birilerinin gözünde 10 numaradır. Bilemem.
    bilgiler için sağol söylediklerin doğrultusunda kanuni racerden soğudum ve gözümde hala CBF 150 var birde yağ yakma muhabbeti olmasa acaba bu doğrumudur?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

Aklımda CBF150 ve TVS Apache var YBR 125 de isterdim fakat fiyati biraz keseme uymuyur uyanlarda ya kuruye motorum yüz binlerce km yapılmış eski yada toplanmış 2 seçenek var gibi durmakta CBF 150 nin yağ yakma konusunda aydınlanırsam CBF ye yapışıcam ama cidden yağ yakıyorsa ki günümüzde genelde iyi olan yağların litresi 4-5 lira olan devirde CBF zor apacheye yapışırım ozman.Birde anlamadığım bir olay yağ yakıyor diyorlar ısrarala CBF ye biniyorlar nasıl bir mantıktır anlamadım nereye baksam CBF var???
    Not:2. el motor alacağım.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tam olarak aklındaki bütün markaları yaz bakalım. Cbf 150 az yakar, rahattır, titremez. Çok sıkıstırmazsan yağ yakmaz. Yaksada az yakar. Ama 100 km üstü hızlar,redline,kesiciye sokmak yağ yaktırır. Yava yavaş normallerde sürersen üstüne yoktur. Ama zorladınmı yağda yakar. Kullanım tarzın sert ise tavsiye etmem. Yumuşak sürerim dersen tamam derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

sert kullanım= tvs apache
    yumuşak kullanım =cbf 150
    olsun bakalım.

Motosikleti
    tam olarak aklındaki bütün markaları yaz bakalım. Cbf 150 az yakar, rahattır, titremez. Çok sıkıstırmazsan yağ yakmaz. Yaksada az yakar. Ama 100 km üstü hızlar,redline,kesiciye sokmak yağ yaktırır. Yava yavaş normallerde sürersen üstüne yoktur. Ama zorladınmı yağda yakar. Kullanım tarzın sert ise tavsiye etmem. Yumuşak sürerim dersen tamam derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

sert kullanım= tvs apache
    yumuşak kullanım =cbf 150
    olsun bakalım.
    abi ben yeniyim ondan fazla hız yapmam ama alıştımmı 120-140 km/h çıkmak isterim arkadaşımın babasında ybr 125 var 140 km/h yapıyor kendi ve arçıyla beraber bu CBF150 150cc olduğu halde 100 km üstü neden redlineye giriyor onu anlamadım? aklımda çok marka varda keseme uygun olmuyor şuanda iyi elle tutulur olan markalar bu 2 si ve bunların 2. elini almaya bütçe var.100km üstü redline sorusuna açıklık getirirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    redline ye 100 de değil, 120 yi birazcık geçince giriyor. Şimdi ön dişli büyütmüş, arka dişli küçülmüş birileri benimki ahada 130, 140 gidiyo demesin. Orjinal halinden bahsediyorum. Yani 100 den sonra motor zorlanıyor. Yag yakıyor. Düşük vitesde zorlamakta aynı. Yanı motor biraz kibar. Kibar kullanım ıstıyo.

Motosikleti
    redline ye 100 de değil, 120 yi birazcık geçince giriyor. Şimdi ön dişli büyütmüş, arka dişli küçülmüş birileri benimki ahada 130, 140 gidiyo demesin. Orjinal halinden bahsediyorum. Yani 100 den sonra motor zorlanıyor. Yag yakıyor. Düşük vitesde zorlamakta aynı. Yanı motor biraz kibar. Kibar kullanım ıstıyo.
    hmm ozaman TVS Apache almak daha mantıklı çünkü 100 geçince yağ yakıyorsa zor demektir ozaman ben şimdiden TVS Apachelere bakiyim sahibinden.comda bilgiler için çok sağol çok teşekkür edirin iyi Forumlar eklemek istediğiniz bir şey varmıdır?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    var tabi. Cbf kullanıcıları sayfasında bana sorduklarını sor cbf hakkında. Bi kişinin cevabıyla iş yapma.ben sadece kendi fikirlerimi söyledim. Cbf kullanıcıları başka fikırleri olabilir. yani bildiklerimi yazdım. Tvs apache ufak bi titreşim hariç herhangi bi sorunu yok. Onların sayfasınada onu sor, karsılaştırma yap, hangisi işine geliyosa onu al

ersin90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano WOLF S
    kanuni phantom alabilirsin...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kanuni panthomda görüntü hariç hiç bişey yok

ersin90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano WOLF S
    konu başlığında önerilen modellerden iidir derim yne

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    haa tamam. Arkadaş cbf 150 ve tvs apache arasında karar kılacak. Son kararı bu

Motosikleti
    var tabi. Cbf kullanıcıları sayfasında bana sorduklarını sor cbf hakkında. Bi kişinin cevabıyla iş yapma.ben sadece kendi fikirlerimi söyledim. Cbf kullanıcıları başka fikırleri olabilir. yani bildiklerimi yazdım. Tvs apache ufak bi titreşim hariç herhangi bi sorunu yok. Onların sayfasınada onu sor, karsılaştırma yap, hangisi işine geliyosa onu al
    Yardımların için teşekkürler birde gidip CBF ve TVS Apachelerin konularına yazayım sorularımı.
    Herkese Teşekkürler.Bir Şey eklemek isteyen yorumlara devam edebilir sohbeti sürdürürüz yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Alıntı ersin90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konu başlığında önerilen modellerden iidir derim yne
    ewet öyle ama adem abininde dediği gibi CBF 150 Yada TVS Apache arasında kara kılacam birde onların kullanıcı/yorum konularına bu soruları sorayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Alıntı ersin90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanuni phantom alabilirsin...
    o motora hayran kaldım fakat 2012 çıkışlı olduğundan bütçem yetmedi 2.el alacağım param olsa direk onu alırım suzuki gs yavrusu mubarek süper gözülüyo fakat içini bilemem ama görüntü süper
    ersin90 bunu beğendi.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eğer titreşim ve dayanıksızlık senin için sorun olmazsa al titreşim deyip geçme burda herkes konuşuyodu şu motor titreşimli şu motor titreşimsiz diye ben de pek kafaya takmıyodum titreşim olayını çok önemli bişey değildir diye ta ki a2 direksiyon kursuna kadar ilk defa motor sürecektim noldu biliyomusun 45 dakika motor sürdürdürdü hoca bana sürdüğüm motor bisan roadstar cup diye bi motor hoca bana sürmeyi öğretti falan işte en sonunda tamam bitti yarın sınava gel dedi ben motordan indim ve sonra istemsiz bi şekilde bacaklarımı aça aça otobüs durağına kadar yürüdüm etraftakiler de bana bakıyo noldu bu çocuğa diye sanki motora binmemişimde bana tecavüz etmişler gibi ilk defa motora biniyosan titreşim olayını kesilikle dikkate al bir arkadaş tavsiyesi yoksa ortaya garip görüntüler çıkabilir

he unutmadan motordan indikten sonra eve gidene kadar yüzümde salakca bir gülümseme ifadesi vardı salak salak sırıttım eve gidene kadar
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)