Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Vallahi seninle tanışmam çok süper oldu iyi birini tanımış oldum danışabileceğim bir abi edindim .daha önce 600cc bir motorda arçı olmadım bir ara artçı olarak 1-2 dolaştırırsan sevinirim tabi sende istersen.600cc nin güçünü hiç tatmadım bir hissetmek isterim...birde bu TVS APACHE yeni kasanın sarı-siyah karışık rengini görünce süper bir motor gözüküyor şimdi anladım ama diğer renkleri biraz kötü.yada başlandıcı bu tür birşeyle yapalım ilerde para biriktirince racing tipi bişiler bakarım.birde burlarda bakıyorum CBF TVS APACHE YBR fln bunlardan alcam diom sonra yoldan bir cbr 600-1000 fln geçiyır birden racing sevdası çoşuyor içimde birden onları unutum racinglere yöneliyorum.4 silindirin çıkardığı sese hastayım racing olmasada olur o ses yeter
kıbrıs caddesınde motorcu var,
yeterınce kafa dengıdır ;)
abdurrahman,
aksamları arada ugra sohpet edersın,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
işte ben senelerdir bekliyorum olmuyor yaklaştı ehliyet önceden alayım diyorum ben bununla tutupta tura çıkmıycam yakın bölgelere gezmeye balığa fln gidicem burda nice gazete dağtıcısı kebabcısı var ehliyetsiz adamlar bütün gün istanbulu geziyorlar ben ise arada sırada yakın bölgelere gidicem bunlar istanbulu geziyor birşey olmuyor banamı olacak diyorum içimden
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
şuanda serkanADH13 abimin tavsiyesi üzerine TVS APACHE ye yöneldim SS yok yni
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
kıbrıs cadeesi? ne tarafta?
gazı hastanesının üst caddesı,
sen neresındesın gazının???
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bana uzak kalır kanımca ben tramvay durağının yeni mahelle durağınına yakınım yada cumhuriyet lisesi var bilirsin belki bana 2 sokak ötede.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
ben sultan çiflikliydimde gazile birleş,nce adı değişti ban taramvay caddesine 2 cadde uzaklıktayım karşı komşum doğkan abim var belki tanırsın altında hyo gt600r var
hmm evet uzak sana,
sultan gazı deyınce gazı mahallesı geldı aklıma,
bende gazı osman paşadayım,
küçükköy ile alıbeyköy arasında,
sarıgöl'de yani...
KarlıTepe Mezarlığının altında...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
hmm ben gopun üst tarfını biliom alt tarafı pek bilmiom.Geçenlerde küçükköy üzerinden gop meydana bisikletle gittim o alttan ilk gidişimdi ama fena yokuş vardı yokuşta yanımdan bi CBR 600F gazalyıp uzamıştı yoksa o senmiydin? o an durup o motorun uzayışını izledim kaldım sonra pedallara asılmaya devam dedim ama o yokuşlar bitmedi işte bu yüzden motoruda istiyorum abi yokuş yukarı bisiklet seni değil sen onu götürüyorsun ve bildiğin pestilin çıkıyor .
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
valla bisiklet iyidir diyolar ama benzin parası niyetine suparası gidio yorulma cabası gopa gidip gelmem 2 tly patladı sade su parası 4 küçük su bitti
Sen bilirsin buraya 800 Tl ceza yedim motorumu kapattılar.. Diyip yakınmada.. Bugun sınavım var gidiyorum ben A2 gelsin
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Ceza 800 değil 600 tl ama ginede çok para sen gine iyisin ehliyetini alıyorsun oh kafan rahat nese sana hayırlı uğurlu olsun ehliyetin.kazasız belasız sürüşler dilerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
hmm sym güzel bu motorun scootor olanını yakından görme fırsatım olmuştu taş gibi motordu uzun yola süper gidiyodu senin söylediğinde güze fakat yuvarlak var çok eski gibi gösterio ybrnin yeni kafa grenajını bulup eskiye takabilsek ybr alıcam olabilirmi arkadaşlar böyle bir şey????
rm motorun skyjet modeli baya bi hızlı
Mustafa Kemal Atatürk
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Biz türklerdeki nedir bu havalı olsun racing olsun kızlar baksın sevdası ??? Bu 600 lük racinglerin havasını aldırıcaklar bana Z750R ile
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Valla söylediğin doğru ama şöyle açıklayayım paran varsa baya gider istersen honda 900cc naked alırsın ginede hayranların olur çünkü sesi yeter ama paran azsa mecburen düşük cc alırsın ondada tek silindir ses olmadığına hiç değilse dış görünüş ararsın bari insanlar baktığında gzl motor desin diye yani...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Birde arkadaşlar CBF 150 alayım dedim hani onuda kullanan birisine sordum bana bunu dedi''al alırsan güzel motor ben memnunum fakat çok yağ yakar haberin ola gazladınmıydı fln en 0.5lt yağ yakar dedi normaldede bir hayli yağ yakıyor tek sorunu o''dedi bir bilgisi olan varmıdır bu konuda?yoksa benim kafada CBF150 vardı bu yüzden vaz geçtim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
skyjet modelinde abs fln varmış ama kimse alma gir honda yada TVS Apache al diyor bakcaz bakalım bulursam bütçeme uygun bir japon motor yapışıp onu alcam direk japondan şaşmamak lazım.
Şu konuya bi göz at istersen...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...t&daysprune=-1
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
o konuyu okudumda kupa dışında diğer motorlarla ilgili teknik olarak farklılıkları yazmamışlar biri biride çıkıp demiyor ki bak bu böle şu şöle bunda bu var onda bu var şunda şu yok diye bişey diyen yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Söylenenlere göre bu motorlarda öyle bir titreşim varmış ki çoğu zaman civataları kontrol etmekte fayda varmış o titreşimde civatalar gevşeme yapıp çıkıp gidebiliyormuş.son hızdaki titreşimi düşünemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
oooo ben bu çinden bayağı soğudum abi bune çok yakıyor kulağa iğrenç gelen bir sesi varmış obiçim titreşim varmış ölme eşşeğim ölme nese ben YBR 125 CBR 150 TVS Apache yada Chopper tipinde bir motor bakcam zaman gösterecek ybr biraz fiyatlı CBR yağ yakıyor(Tabi doğruysa) geriye 2 seçenek kalıyo.
Tvs apaçi ler iyi son cıkanlar
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)