Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah. Teknik özellik olarak bilemem ama bnce bws bu scooter camiasının kralıdır onun tipi başka hiç birinde yok güle güle kullan...
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah. Teknik özellik olarak bilemem ama bnce bws bu scooter camiasının kralıdır onun tipi başka hiç birinde yok güle güle kullan...
maşallah Allah kazasız belasız kullunmayı nasip etsin
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Hayırlı olsun Bence hakkını fazlasıyla verir Heryere gider bu
Hayırlı olsun...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
hayırlı olsun maşallah
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Hayırlı olsun. Çok düzgün duruyor makina. Ahmet sende ZN vardı diye hatırlıyorum takas falan mı yaptınız?
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
aynen abi ZN vardı, takas diil benim ZN, GS plakaydı.. o yüzden satışı baya kolaydı.. günde 5 talip filan çıkıyordu motora.. ancak motorun sağında solunda düşmeye dayalı kırıklar vardı, alan kişi öyle kabul edecekti.. biri sonunda kabul etti, 1000 e almıştık 1300 e çıkardık elden... bunuda 2000 liraya aldım, yalnız ZN 60'ı geçmiyordu, bunla 90 km çok rahat
Motosiklet aşktır !
Yarın olmayacak gibi kullanırsan, yarın olmaz. !
ewet arkadaşlar 10 kmde 2 tl yakan bi motor hızıda yok ama allah war saglam çok saglam hemde allah kaza bela wermesin kardeş ha bde artık petroller yaglı benzin wermiyor galiba geçensene canım çıkıyodu yaglı benzin araya araya
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
zn okadar paraya sattıysan helal olsn sana enfazla mersinde 700tl
İstanbulda piyasa var aga, bi de plaka GS'ydi ordan sattı
Motosiklet aşktır !
dostum ne yaptın motoru bir problemin vardı aynı nickle birkaç sitede daha gördüm problemini yazmışsın nedir durum
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
lastikleri güzelmiş hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan kardeşim
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Abi Yıldız Ticaret var Sirkeci'de biliyosan. İstanbuldaysan bilirsin. Sıfır akü aldım, 55 lira para verdim. Sulu aküymüş, BWS ninki bu dedi. Şimdi pırıl pırıl oldu, marşa bastığımda nerdeyse hırr demeden alacak :D
Motosiklet aşktır !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)