Maşallah.hayırlı olsun arkadaşım.gerçekten güzel makinaymış.
Maşallah.hayırlı olsun arkadaşım.gerçekten güzel makinaymış.
motorun çok cici ama görünüşü hoşuma gitmedi komple siyah karbon fiber kaplattır o motoru siyah kask al bide siyah cam filmli uf .d bide arka kuyruga k.atatürk stickeri miss :D
maşallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
hayırlı olsun............................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
O kadar siyahtan sonra gece dolaşma
Biraz fazla yakıyormuş. Neyse Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun. Güle Güle Kullan.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Hayırlı olsun. Güzel motosiklet.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
2 zamanlı on numara cihaz bu bwsler ya bende speedfight almayı düşünüyordum zip80 aldım hiç böyle performans beklemiyordum eyüptemi oturuyorsunuz yoksa benzettim mi motoru gördüm sanki ama nerde hatırlamıyorum
Öncelikle değerli yorumlar için herkese teşekkür ederim. Motoru masraflarla birlikte (noter vs) 2100 lira gibi bi paraya satın aldım. Çekişi felan gayet güzel. Sarıyerin en ücra köşelerinden Fatihe kadar tık demeden geldi, vallahi hayran kaldım. Önceki motorum çin malıydı. Şimdi bana 5 tane çin malı verelim Yamahayı ver deseler vermem, inanın. Böyle beni heryere götürecekse sıkıntı yapmadan, yakıtı umrumda bile değil, ilk günden dayanamadım 60 km gezdim valla acımadan
Motosiklet aşktır !
Yarın olmayacak gibi kullanırsan, yarın olmaz. !
o motorun 2005 lacivertiyle antalyadan konyaya gittim 350 kmden fazla mesafe tık demedi halada aynı motor bende sağlam motor.ben sadece son hızdan sikayetciyim.90i gecmior.105-110 yapsa yeterde yapmıor benim makine
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
hocam sorması ayıp ne kadara aldın ?
senin makine kac yapıor kardeş.şimdi bu soru çocukca olabilir ama yollarda kamyonlar sıkıstırıor onları falan gecemiorum motor 80de kalıor
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
ben biraz zayıfım aga 55 kiloyum, o yüzdende kaynaklanıyor olabilir 90ı gördüm Sarıyerden Şişliye geçişte,otobanda. Fazla da zorlamak istemedim, neticede 2005 model motor. 60'dan sonra bir hızlanma geliyor motora, 4 saniye içinde 80 e çıkıyor. zorlayınca 90-95 diyebilirim ortalama.
Motosiklet aşktır !
benimkide eskiden 95i görüordu ama uzun süre kullanmadım başka motor falan almıştım 5 yıldır bende bu.bugünlerde işe gidip gelmekte kullanıorum son hız zorlasamda 80.bu arada bende 62 kgyim :D
az kaldı sinirle bi bws 100 parası daha koyup kymco xting 250 maxi scooter alcam.gemi gibi binerim :D
Gilera Runner 200 yada BWS 125'e geçiş yapabilirim bende. Hele şunun bi tadına bakayım :D
Motosiklet aşktır !
bence bu vitessiz scooter tarzı motorların en güzel görünüşlü olanı hayırlı olsun güle güle kullan dostum
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Motosiklet aşktır !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)