aynı sorunu bende yasadım hyo da on dısk de mı sorun var bılmıyorum yada cıft dısk oldugu ıcın dısklerın hıdrolıgınden calısmayan mı var anlayamadım
aynı sorunu bende yasadım hyo da on dısk de mı sorun var bılmıyorum yada cıft dısk oldugu ıcın dısklerın hıdrolıgınden calısmayan mı var anlayamadım
Bahsedilen olay benim CBF dede vardı ama sadece rulmanlar dağıldığı için yapıyormuş elle yoklandığında belli olmuyor çok ufak bi boşluk ama SKF gibi kaliteli bir rulman işi gayet güzel bi şekilde çözdü
Şerbeti mayhoştur beyinleri bulandırır, tutsak eder.Lisanı umumi küfürdür lakin mahyalarda yanıp söner. Mekteb-i rüştiyesinde kalburüstü bi kaç fahiş mürebbiyelikeder.Lisanları hafi...[COLOR="Red"][B][B][/B][/B][/COLOR]
küba xr125 plus motorumda ön freni sıktığımda sola cekiyor amortisöerden şüpheleniyorum az birşey yağ sızmış
Konuyu açan arkadaş ne yaptı acaba ? Merak ettim...
Zonguldaktaki kazada genç bu yüzden ölmedi mi? :/
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
bende yamaha crypton var ön disk yamuktu firene basınca direk sağa gidiyodu disk değişti çekme yüzde 95 azaldı yinede var ama çok az...bide direksiyon göbeğine bak boşluk veya bilye zedelenmesi olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)