5 Temmuz Gelibolu-İstanbul İstikameti
Reklamlar
-
29 Haziran 2012, 00:32
Merhabalar arkadaşlar
5 Temmuz günü sabahın saat 3'ünde havanın aydınlanmasına 1 saat kala Gelibolu'dan İstanbul istikametine doğru yola çıkacağım. Bu tarihlerde buralardan geçecek kimse varsa beraber gidebiliriz. Yol arkadaşlığı yaparız.
Selametle tüm yolcu dostlarıma...
Reklamlar
-
kimse yok anlasilan
-
brooklynnn adlı üyeden alıntı
kimse yok anlasilan
Bu saatte zor
Kazasız belasız,
-
Kocaeli İl Temsilcisi
volkancım o satte pireler uçuşuyor mübarek çok erken değilmi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
19 haziran günü saat sabah 06.00da yola çıkarak ben de aynı güzergahı kullandım.Keşan'a kadar çok fazla sis vardı,ilk defa siste motosiklet kullanmak zorunda kaldım,bildiğin yağmur gibi sürekli vizör ıslanıyor ve silmek zorunda kalıyorsun eğer vaktin varsa güneş doğduktan sonraki saatleri tercih etmeni tavsiye ederim.Tekirdağ'dan sonra sağ şerit çok bozuluyor dikkat etmende fayda var ayrıca ben Assos'a gidene kadar o istikamette 4 defa radara denk geldim haberin olsun.
-
bilgiler icin cok tesekkur ederim dikkate alacagim
malesef vaktim dar
o bakimdan erkenden yola cikmam gerek kesan gelibolu arasi berbat biliyordum tekirdaga kadar olan kismi ogrendigim iyi oldu 80i gecmeden usul usul gidecegim ins saat 10 gibi kocaelide olurum yatip uyuyup ders calismam gerek :S
Irfan abi yolcu yolunda gerek
Erken kalkan yol alir diye laflarimizi hatirlatirim sana
Beklerim buralara yolunuz duserse artik benim kocaeli zor gibi hersey 7 temmuza bagli hayirlisi bakalim
speedy2 dilegin icin tesekkur ederim
-
15 temmuzda istanbuldan-geliboluna yola cıkıcam ters istikamet :D 260km çokta uzak bir menzil değil :D benim bulunduğum yerden ordan lapseki ordan biga ordanda bigaya bağlı denize nazır bi köy :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
15 temmuz civarı geri döneceğim sana eşlik edebilirim zaman gelsin konuşuruz gene
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
15 temmuzda istanbuldan-geliboluna yola cıkıcam ters istikamet :D 260km çokta uzak bir menzil değil :D benim bulunduğum yerden ordan lapseki ordan biga ordanda bigaya bağlı denize nazır bi köy :D
bende dediğin rotadan geldim memleketim uşağa kadar ben balıkesir den rotam şu şekilde: istanbuldan gelibolu,kilitbahir,çanakkale,ezine,kakçay,altınol uk,balıkesir,bigadic,sindirgi,simav,uşak ve karahallı toplam km şu an 900 km ve yarından sonra istanbula doğru yola cikicam yollar gayet iyi bazı yerlerde çalışma var tabi. Herkese iyi yolculuklar....
-
03 Temmuz 2012, 01:41
Volkan ben de 8-9 temmuz da geri dönecegim keşan a , o tarihlerde dönecek olursan eşlik ederim
-
03 Temmuz 2012, 03:07
malesef cağatay
kocaelide bir iki hafta kalıp iş durumlarına bakmam gerek
7 temmuzda isler istediğim gibi giderse dönerim zaten kısa süreye
kesanda cayını icerim
-
05 Temmuz 2012, 00:50
bu gece yolculuk
ben gibi yolda olan herkese Allah sabır kolaylık sıhhat versin
-
05 Temmuz 2012, 01:20
brooklynnn adlı üyeden alıntı
bu gece yolculuk
ben gibi yolda olan herkese Allah sabır kolaylık sıhhat versin
daha önce hiç bir motorlu arkadaşa dua etmemiştim dostum tüm seferiler gibi seninde yolun açık olsun kazasız belasız git gel inşallah hadi tekerin düz bassın
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)