Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

topcase alıcam kararsızım?

REKLAM ALANI
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    topcase almak istiyorum ama kararsız kaldım,kappa 46 kullanıyordum ama en son motoru satarken onuda satmıştım keşke satmasaydımçok sağlam ve kullanışlıydı çünkü ve üstelik 2. el motor alırken üzerinde geldi yani parayla almamıştım,şuan kappa alsam çok pahallı geliyor bende iki model arasında kaldım...

1.gaff diye bi çanta 46 litre büyüklük olarak güzel dış görünüş olarak kapağı beyaz renkte motora uyumlu ama kalitesini hiç bilmiyorum..fiyat 110 tl...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0482811/detay/

2.COOCASE 48 LT bunda arkada ledler var fren yapınca...fiyat 200 tl...

http://www.sahinmotorsiklet.com/inde...product_id=674

3.COOCASE 48 LT buda alarmlı ledli uzaktan kumandalı...

http://www.sahinmotorsiklet.com/inde...product_id=673

şimdi alarda almak istiyorum ekstra sizce gaff kalite olarak idare edermi yoksa coocase ile çokmu fark var aralarında...bide coocesin alarmı normal alarm gibi işe yararmı...

çanta arayışı içinde olanlarda faydalanır,düşük fiaytlı ve yüksek fiyatlı ürünlerden en iyi ikisi bunlar araştırmalarıma göre...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    coocase 48 liker güzel.. arkadaşlarımda kullanıyor.. kaliteli dir tavsiye ederim......
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    coocase'ler kullanmaya başladıktan kısa süre sonra tıkırtı yapıyormuş.
    shad sh40 ya da sh50 ya da kappa 46 lt. öneririm.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    coocase'ler kullanmaya başladıktan kısa süre sonra tıkırtı yapıyormuş.
    shad sh40 ya da sh50 ya da kappa 46 lt. öneririm.
    shad 40 arkadaşım kullanıyordu açıkcası parasına göre pahallı...tıkırtıyı kappa 46'da çok yaptı bendeyken bu tablanın üzerindeki lastiklerle alakalı onlar eskidiğinde başlıyor oaraya güzel lastik koyduğunda bu sorun olmaz bence...

plastik kalitesi ve kullanım kolaylığı için soruyorum yani kilit rahat açılıp kapanıyormu vs..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    coocase 48 liker güzel.. arkadaşlarımda kullanıyor.. kaliteli dir tavsiye ederim......
    benimde aklım ona gidiyor aldığıımda alarmlısını almak istiyorum ama bu gaff dandik bişey değilse fiyatı çok uygun...

Honeybee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    f650gs
    arkadaşım bence topcase için büyük paralar vermeye gerek yok maxem marka yada benzeri bir sürü fiyatına göre kaliteli sayılabilecek ürün piyasada mevcut. ne olur iki sene sonra gerekirse bir tane daha alınır. bu arada tıkırtı için dert etme kapağının arasına conta işi görecek lastik uygulamalarını forumlardan bulabilirsin. kolay gelsin.
    ERROR88 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı Honeybee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bence topcase için büyük paralar vermeye gerek yok maxem marka yada benzeri bir sürü fiyatına göre kaliteli sayılabilecek ürün piyasada mevcut. ne olur iki sene sonra gerekirse bir tane daha alınır. bu arada tıkırtı için dert etme kapağının arasına conta işi görecek lastik uygulamalarını forumlardan bulabilirsin. kolay gelsin.
    bu maxemlerde zaten gaff dediğim çanta fiyatına,maxemin alt tabladan ayırma özelliği yok tipide hoş değil zaten...ama coocase deki alarm özelliği çok güzel ilgimi çekti...acaba kullanan varmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ZhGEr...ayer_embedded#!

bunun kullanımıda çok hoşmuş

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu maxemlerde zaten gaff dediğim çanta fiyatına,maxemin alt tabladan ayırma özelliği yok tipide hoş değil zaten...ama coocase deki alarm özelliği çok güzel ilgimi çekti...acaba kullanan varmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ZhGEr...ayer_embedded#!

bunun kullanımıda çok hoşmuş
    Yanlış biliyor olabilir misin mücahit, maxem 46lt de tabladan ayırma özelliği var ama içerden bir vida yardımı ile rahat bir şekilde sökebiliyorsun, en fazla yarım dakikanı alıyor. Kappa 46 kadar rahat olmasa da fiyatına göre (bir de motosikletin rengine boyacıda boyatabilirsin) çok iyi iş çıkartıyor. (60tlye almıştım )

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış biliyor olabilir misin mücahit, maxem 46lt de tabladan ayırma özelliği var ama içerden bir vida yardımı ile rahat bir şekilde sökebiliyorsun, en fazla yarım dakikanı alıyor. Kappa 46 kadar rahat olmasa da fiyatına göre (bir de motosikletin rengine boyacıda boyatabilirsin) çok iyi iş çıkartıyor. (60tlye almıştım )
    ben maxemlerde alt tabla çıkma olayı yok diye biliyorum ama zaten vida da uğraşmaya deymez,fiyatı çok çok uygun,plastiğide esnek diye biliyorum ama uygun fiaytlılarda en çok gözüme takılan gaff oldu..diğer yandan alarm ve uzaktan kumanda ile kullanım imkanı coocase diyor ama 260 tl düşündürüyorbuda en uygun fiyatı...

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    birebir kappa çakması bi çanta aldım taktım mecidiyeköydeki motoreferanstan, montaj dahil 55 tl verdim, çokta güzel tıkırtıda yapmıyor
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    aldığınız çanta aşağıdaki çanta gibi mi,eğer öyle ise oda daf ama bana en az 46 lt lazım aşağısı kurtarmaz,isterse motorda büyük dursun önemli değil çantasız olmuyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72626292/detay

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    boyu aynı kilit mekanizmasıda aynı ama üstekki kırmızı camın olduğu yer farklı, birebir kappanın 130 tl lik çantasının modeli bendeki markasıda m ile başlıyordu maksel mi neydi :S
    heh şimdi inip baktım arwic miş =)
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boyu aynı kilit mekanizmasıda aynı ama üstekki kırmızı camın olduğu yer farklı, birebir kappanın 130 tl lik çantasının modeli bendeki markasıda m ile başlıyordu maksel mi neydi :S
    heh şimdi inip baktım arwic miş =)
    anladım ama dediğim gibi ufak geliyor,kask ve eldiven anca...46 litreye kask mont eldiven ıvır zıvır herşeyi alıyorbende ufak alsam kappa alcağıma bu çakma kappalardan alırdım ama ufak işime yaramıyor..

sizde motorun üzerinde olduğu resim varmı ekleyebilirmisiniz.

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    şuan hava karanlık ama yarın çekip koyarım. bende büyük mü alsam diye çok düşündüm sonra arkada pizzacı gibi kocaman bombe olmasın diye bunu aldım iyikide almışım ama büyükte lazım =/ şimdi tatile gidicem erdeğe, hesapladım otobüs biletinin yarısına 2 kişi gidip geliyoruz ama bavullar ne olacak?birdahaki istanbula gidişimde takılabilecek en büyük çantayı arayıp bulup pazarlığa oturacağım =)
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan hava karanlık ama yarın çekip koyarım. bende büyük mü alsam diye çok düşündüm sonra arkada pizzacı gibi kocaman bombe olmasın diye bunu aldım iyikide almışım ama büyükte lazım =/ şimdi tatile gidicem erdeğe, hesapladım otobüs biletinin yarısına 2 kişi gidip geliyoruz ama bavullar ne olacak?birdahaki istanbula gidişimde takılabilecek en büyük çantayı arayıp bulup pazarlığa oturacağım =)
    evet bende uzun yola gittiğimde 46 ile çok rahat ediyordum ufak çantaya bişey sığmıyor,pizzacı gibi durmuyordu cbfte bakalım cb'de nasıl durcakama kesinlikle enaz 46 litre alıcam...coocase 48 litreyi yakından görmek istiyorum gidip bakıcam onada...

Ben 48lik Coocase kullanıyorum, gerçekten çok memnunum, herşeyim sığıyor. Üstelik alarmlı ledli olanından aldım, hiç aklım kalmıyor, gerçekten öneririm.
    bak bu videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=DfdzphwerVA

şuradan aldım
    http://motosikletaksesuarlari.com/ur...,-kumanda.html

ama bu pahalı gelir dersen, basic modelleri de var 48 litreliğin

http://motosikletaksesuarlari.com/ur...mat-siyah.html
    ...garip... bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)