motor büyütmek istiyorum önerileriniz ??
Reklamlar
-
28 Haziran 2012, 03:47
arkadaslar gecen sene bi vespa lx 150 aldım ve bu bana yeter diye düşünüyordum fakat zamanla yetmedigini anladım ki sadece yazın kullanıyorum,ist da yasıyorum ve yazları güzelcedeyim ve taksime 50 km gibi bi mesafe dolayısıyla sürekli uzun yol yapmak durumunda kalıyorum ve asırı rüzgar yiyorum motorun zayıf kalmasıda cabası,motor ufak oldugu için full face kask ve iyi bi mont işine de girmedim komik durucagını düşündügümden dolayısıyla motoru büyütmek istiyorum scooter olarak gilera nexus 300 ler hosuma gitti ama ist içinde hiçbir bayide yok su an ve temmuzun 3. haftası diyorlar ama kardeşimin runner ı içinde 10 gün önce gelicegini söylemeleri bu sürenin agustosu bulucagını düşündürüyor dolayısıyla alternatif düşünmek durumunda kaldım ve vitesliye mi gecsem diye düşündüm vitesli adayımda ninja 250 r ,benim motoru kullanma amacım yogun trafikten daha az etkilenmek dolayısıyla bu motorlar bana ne kadar yardımcı olur veya alternatifleri nelerdir sizlere sormak istedim şimdiden herkese tesekkür ederim
Reklamlar
-
28 Haziran 2012, 03:53
Honda CBR 250R'yi Neden Düşünmediniz ?
-
28 Haziran 2012, 04:58
düşündüm onuda ama ninja nın kasası daha hos geldi gözüme yoksa cbr 250,yamaha r125 e de baktım hatta r 125 in kasası cok hosuma gitti
-
28 Haziran 2012, 11:15
teocan94 adlı üyeden alıntı
Honda CBR 250R'yi Neden Düşünmediniz ?
Niye, O zaman trafikten daha mı az etkileniyoruz?
Trafikten daha az etkilenmek istiyorsanız scooter ile devam etmek en mantıklı seçim olur. Piyasada tonla 250cc civarı scooter var. Yada 0km alacaksanız piaggionun 350 lik (aslında 330 cc) modelleri çıktı yeni. Motoru çok çok iyi. Zaten kendisi de italyan.
-
28 Haziran 2012, 11:22
İyi kask ile iyi mont komik durur ? Kask kafanızın degeri kadar olmalı motorunuzun değil. Öncelikle manteliteyli büyütmek gerek. Büyük motor tecrübe ve olgunluk gerektirir
-
28 Haziran 2012, 22:53
Kymco downtown 300i 'ye baktınız mı ? İş yerinde bir arkadaşımın var ve epey heybetli bir scooter. Bagajınında geniş oldugundan bahsediyor.
-
29 Haziran 2012, 01:01
scooter yerine vitesli bi motor kullanmanı tavsiye ederim bence bambaşka bisi vitesli motosiklet bunun içinde cbr 250 yi tek geçmelisin bence.
-
29 Haziran 2012, 01:07
emir. Bende suzuki inzuma tavsiye edeyim arkadaşa
-
29 Haziran 2012, 01:30
biraz daha bekle suzuki inazuma gw 250 motosikletini piyasaya sürecek, onu takip etmeni öneriyorum.
-
29 Haziran 2012, 05:10
bende scooter ın trafikte daha kıvrak olcagını düşünüyorum ama maxi scooter sınıfına giren bi scooter la aynı rahatlıkta gidebilirmiyim yogun trafikte kafamı karıstıran bu, piaggio lara da detaylı sekilde bakıcam tesekkürler fikriniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:55 ----------
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
İyi kask ile iyi mont komik durur ? Kask kafanızın degeri kadar olmalı motorunuzun değil. Öncelikle manteliteyli büyütmek gerek. Büyük motor tecrübe ve olgunluk gerektirir
iyi kask demedim full face dedim mewcut kaskım da iyi zaten ama open face dolayısıyla rüzgar alıyorum,montda motor ufak oldugu için komik durur diye düşündüm ,mantelitelik bi sıkıntı yok ortada dolayısıyla
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:02 ----------
atiTheSun adlı üyeden alıntı
Kymco downtown 300i 'ye baktınız mı ? İş yerinde bir arkadaşımın var ve epey heybetli bir scooter. Bagajınında geniş oldugundan bahsediyor.
gecen sene vespayı almadan önce kymco xciting 250 ye bakmıstım güzel motordu ama sonra ebatları baslangıc için sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm downtown 300 i nin kasası cok hosuma gitmedi acıkcası ama öneriniz için tesekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:05 ----------
emir.emir. adlı üyeden alıntı
scooter yerine vitesli bi motor kullanmanı tavsiye ederim bence bambaşka bisi vitesli motosiklet bunun içinde cbr 250 yi tek geçmelisin bence.
vitesli için yogun trafikte dur kalk sorun olur mu bilemiyorum vitesli de ki acemiligimden ötürü ,tercihinizin cbr 250 olmasının sebebi nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:07 ----------
adem80 adlı üyeden alıntı
emir. Bende suzuki inzuma tavsiye edeyim arkadaşa
güzel motor özellikle sagdan soldan cift egsoz olayı cok hos ama naked ben vitesliye gecersem racing tipi düşünüyorum,tavsiyeniz için tesekkürler
-
29 Haziran 2012, 12:48
Hondanın sh300i neden düşünmediniz?
-
29 Haziran 2012, 14:28
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Hondanın sh300i neden düşünmediniz?
kasa pek agresif durmuyor gibi geldi bana o sebepten, nexus un kasası cok hosuma gidiyor o tip agresif bi scooter istiyorum
-
29 Haziran 2012, 14:46
adam temmuz ortasını bile bekleyemiyo ki beklese zaten kafasında motor var siz inazuma yı öneriyosunuz...nası bi kafanız var arkadaş anlamak çok güç...ninja işini yoğun trafikte görür yani aralardan kaçmak için ama 50 km uzun bi mesafe eğer trafikliyse geneli...yorucu olabilir...
-
29 Haziran 2012, 15:26
Tvs apache al keyfine bak
-
29 Haziran 2012, 15:46
Arkadaşlar cbr250 tek geçme sebebiniz ne anlayamadım 250 lik sınıfında Ninjadır lider yok daha rahat felan demeyin ninjadada performans var
adam deseki kafamda cbr 250 var bu seferde herkez Ninja 250 yazardı nedir bu tavırlarınız anlamıyorum her zaman bi üstünü yada marka fanatikliği nedir anlasam
-
29 Haziran 2012, 21:11
erro adlı üyeden alıntı
adam temmuz ortasını bile bekleyemiyo ki beklese zaten kafasında motor var siz inazuma yı öneriyosunuz...nası bi kafanız var arkadaş anlamak çok güç...ninja işini yoğun trafikte görür yani aralardan kaçmak için ama 50 km uzun bi mesafe eğer trafikliyse geneli...yorucu olabilir...
yorumunun ilk yarısına gülmedim desem yalan malesef genelde yogun trafik sadece aksamları bos oluyo gec vakit,scooter la dur kalk cok sorun olmuyo ama vitesli gözümü korkutuyo dedigin gibi sürekli debriyaj gaz fren yorar gibi geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
eren özer adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar cbr250 tek geçme sebebiniz ne anlayamadım 250 lik sınıfında Ninjadır lider yok daha rahat felan demeyin ninjadada performans var
adam deseki kafamda cbr 250 var bu seferde herkez Ninja 250 yazardı nedir bu tavırlarınız anlamıyorum her zaman bi üstünü yada marka fanatikliği nedir anlasam
bende biraz performans olsun istiyorum özellikle vitesliye gecersem baktıgım verilere görede 250 cc de en kuvvetlisi ninja ,cbr honda oldugu için midir kullanıcısı cok oldugu için midir bilemedim ama bu yönde telkinler var forumda hondacıların arasına geldim galiba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)