Dün motorla yaklaşık 32 33 km hızla giderken önümde 42 plakalı bir bayan sürücü geçmek için sol tarafa yanaştım aynadan gördü beni ve yol vermedi.kornaya çok yavaş dokundum el kol yaptı,bir daha bastım kornaya bir şeyler söyle sağa geçti ve camdan bana "sağdan geçsene geri zekalı soldan mı kullanılır"dedi."sollama nedir bilmiyor musun sen?" dedim "defol git geri zekalı aptaaaal" dedi ve üstüme kırdı bende frene bastım arkasına geçtim kırmızıda yanına gittim kafamı salladım sen göreceksin gibisinden diğer kırmızıda gittim sağ aynasını kapattım.insin düzeltsin!. Sonra ilerideki çevirmeye gittim polisle konuşmaya.
Polise gittim dedim ki memur bey daha demin aracı sollamak istedim beni sıkıştırdı ve "soldan araç mı kullanılır dedi" dedim.
polisin bana cevabı şaka gibiydi "evet haklı soldan gidilir mi"dedi "e ben arabayı nasıl geçicem sağdan mı ? sollama kelimesi ne dedim?" hayır geçemezsin önündekinin hızına uyacaksın dedi" ee kadın 25 le gidiyor arkamdaki adamlar beni sıkıştırıyor dedim "bilemem o zaman sağından geç git" dedi bende kızdım "e ben vurduğum zaman gelip bana hatalısın diyip suçlu olacağım" dedim hayır sen suçlu olmazsın dedi şaşırdım teşekkür edip gittim.