aynasını kapattın ??
ben böyle bişeyle karşılaşsam direk kırarım aynasını kırmızıda dururken sonrada basar giderim bak o zaman nasılda hız yapıyor...
Allah işte bize böyle bişi denk gelmiyorki ben ona yapacağımı çok iyi bilirdim yol boyunca deli ederdim onu . 42 Plakalı diyorsun oda benim gibi Konya ' lı tam plakasını söyle bi gece saldırı düzenleyelim
Manisada cok angut var böyle genelde okula giderken geliyor basımıza..
2 Dk var basıoz yetisicez..Sehir içine girdik..Önü bos 2 BAYAN diyelim kızmasınlar..Karılar .. 20 le gidiyor yolda vermiyorlar önüde bos basmıyor..Solladık nerdeyse stop edicek motor o kadar yavas gidioz.. 5-6 var yok..Kadın en son yol ortasında el freni cekti arabadan indi bagırıyordu..
Gecmiş olsun bu arada
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Kadının camını neden kırıyorsunuz? Ya da aynasını. Eşkiya mısınız siz? 25 ile gidiyormuş. Gidebilir. Şehir içi zaten maksimum 50. Minimum istediği gibi gidebilir. Ama kadının sarf ettiği kelimeler hoş değil. Orası tartışılır. Ama onun için de ayna falan kırılmaz. Magandalığa gerek yok. Biraz sabredersin arkasında, yol müsait olduğunda basar geçersin. Şunu deneyebilirsiniz. Yavaş giden birisinin arkasına takılırsanız şehir içinde gitmek istediğiniz yere aynı zamanda gidersiniz ya da 2 dakika sonra. Çünkü onu geçiyorsun kırmızı ışık geliyor, kamyon çıkıyor vs. Biraz sabırlı araç kullanın. Öbür türlü kanser olursunuz vallahi, hadi selamın aleyküm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)