tamam lanet olsun 42 plakalara bende hiç sevmem ne kızıyon bilader
peki son bir isteğini söyle o bayan hangi plaka olsaydı rahat rahat gönül rahatlığıyla sollama yapardın gönülden cevap verirsen seni alkışlıyorum
tamam lanet olsun 42 plakalara bende hiç sevmem ne kızıyon bilader
peki son bir isteğini söyle o bayan hangi plaka olsaydı rahat rahat gönül rahatlığıyla sollama yapardın gönülden cevap verirsen seni alkışlıyorum
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
gonulden sollama yapabilmem icin beni gorecekti ve saga cekecekti arabayi ben gececektim.gonulden sollama benim icin plakaya bagli degil goz temasiyla ilgili
tamam madem başa don yaptığın yorumu bir daha oku şimdiden tşkler
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Bayanmı
Ara sokak apartman kenarları ne bulduysan kaçsaydın ordan
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
konya sakat hacı. ovanın genişliğinden mıdır sıcaktan mıdır bilmem ama hepsinde bir genişlik var. ben arabayla bile Konya'nın icinden geçerken bir kaç tehlike atlatıyorum. motoru düşünemiyorum bile!
23 Yıldır doğma büyüme Konya da yaşayan biri olarak söylüyorum
Böyle yorumlar bana komik geliyor buralı olduğum için alıştım trafikte nasıl hareket edeceğimi çözdüm belki
Yabancı bir plaka gördüğümde buranın havasını suyunu trafiğini bilmez nerde ne yapılması gerektiğini acemi gibi geliyor gözüme
Şunu söyleyebilirim bi İstanbul trafiği ile bizim buranın trafiği farklı
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
ülkemizde malesef çok salak ve kendini bişey sanan insanlar var
devletin polisi dahi kendini üstün görüp senle alay etmiş ne yazık:S
Mustafa Kemal Atatürk
bu tarz durumlarda, konulara yorum bıle yapmak ıstemıyorum. Çok doluyum o sözde soforlere karşı coooook.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
sendeki de bedevi şansıymış, bayan sürücü gördünmü yapacağın tek şey; kaçabildiğin kadar kaç hiç arkana bakma
Ninja
ben Konya lıyım ama öküz her yerde öküz, rabbim her coğrafyaya yeterince öküz dağıtmış. Bugün İstanbul da karşına çıkar, yarın Konya da,,, bu belli olmaz ki, daha dün Bebek te sıkışık trafikte bana ısrarla kaçış yolu vermeyen bi bayanla hırs heyecan ve ihtiras dolu bi ilişki yaşadık kısa süreli, sonra o yoluna ben yoluma...
(not: Polislik de klasik memurluktan farklıdır, üniformanın hakkını vermek lazım )
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Konyalıyım ama arkadaşa hak veriyorum Ankarada 2 yıl çalıştım çalıştığım süre içinde sık sık pazarlama yapmak amaçlı araç kullandım inanın çok zorlanmadım (en kalabalık zamanda bile) çünkü insanlar yol veriyor sıkıştırayım falan filan yok tek tük oluyor ama her yerde olur o.. Konyaya geldim 6 ay kadarda orada çalıştım arkadaş bildiğin sitrese girerdim ya bi sakinlik bi dinginlik var zaten yeşil ışık süresi çok kısa bazı yerlerde 12 sn filan bizimkiler yeşil yanacak gaza basacakta gidecek, hele bir gün abartısız söylüyorum en önde bir bayan sürücü vardı yanında arkadaşı var muhabbet ediyorlar en önde duruyorlar bende yeşil ışık yanacak 1-2 sn kaldı diye arabaların geçmesini bekliyorum yeşil yandı ablam muhabbet ediyo 2-3 sn geçti arkadan korna çalındı ablam önce ışığa sonra vitese sonrada bastı ağırca bir kalkış yaptı arkasındaki ancak 3 araba geçti ışıktan.
Hepsi böylemi tabiki değil ama genel anlamda yollar geniş olduğundan dar yerde nasıl gitceğini bilmeyen arabayı kullandım sanan çok kişi var bbir örnek daha vereyim bizim evin önündeki yola 3 araba hatta az zorlasan 4 araba sığar adamlar 2 kişi giderken yolda birirlerini sıkıştırıp korna çalıyor
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
:D:D konunun geldiği yere bak şlaksdmfşilsmfd
herkes ikametgah bildiriyor, bi hatırasını anlatıp çıkıyor :D
Kırmızı ışıkta tekmeyle arabasının camını kırıp kafasını tekmeleyecektin o karının..
Millette saygı yokki bunların yola çıkması bile hata...
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)