Ne şans varmış adamda
www.erkakurye.com
nerden çıktı lan o öyle eleman çok hızlı gidiyor yavaş git demek için çıktı demekki
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
racing i seviyormuş napsın garibim :D
Bu tıp sansızlıklar genlede suzukı kullanıcılarına gelıyor
YAMAHA
yılanı sevmem motoru sevdiğim kadar
Adamdaki şansa bir şey demiyorum da 250km hıza üzerindeki o tişörtle çıkması dikkatimi çekti.
muhtemelen motor park yerinde iken gösterge panelinin oraya çıkan yılan, saatte 250 km hıza çıkılınca atalarımızında dediği gibi ''yüksek hız yılanı deliğinden çıkarır'' sözünü tekrar haklı çıkardı
Yılan paniği nerde adam kontrollü bir şekilde hızı kesti. Yılanı bir şişe takıp çevirmedikleri kaldı
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Kesin düşerdim ben olsam
Yılanla birlikte renk uyumu mükemmel olmuş. Ordan çıkartmasalardı acaip havası olurdu
korkudan sesi titriyor zavallımın :D
ben hayal bile etmek istemiyorum motor kullanırken böyle bir şeyle karşılaşmayı......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
250 km hızla giden motosiklette yılan şoku!
Brezilya'da sürat motosikleti kullanan bir sürücü, saatte 250 kilometre hızla giderken aniden eline dolanan zehirli yılan sebebiyle şoka girdi.
Vay anam vay, habere bak! Arkadaşlar videoyu bir izleyin adam hiç paniklemiş mi? Basmış giderken muhtemelen yılanı farkettiğinden kontrollü bir şekilde yavaşlamış. Şoka girmeyi bırakın geyiğini yapıp gülmüş eğlenmiş. Sonunda da tasvip etmesek de şahlanıp gitmiş.
Yılanın zehirli olduğunu nerden anladılar acaba onu da merak ettim. Hayır belki zehirlidir de nerden anladınız. Hulen İsviçreli yılan bilimci bunlar bence yılanın dötünden zehrini anlıyorlar.
Ben videoyu seyrettiğimde çok zevk aldım. Çok çok da komik bir durum ortaya çıkmış (tabi yılan dahil kimseye zarar gelmediğinde rahatlıkla böyle söylüyorum). Fakat bu haber size ders olsun, ahanda gazetecilik böyle birşey haline geldi. 250 ile giderken yılan oranıza buranıza dolansın emi.
Video komik ama haa
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
bisiklette 40km civarı hızda iken üzerime 3-4 cm büyüklüğünde bir böcek konmuştu. keneye benziyordu, tamda kenenin yeni yeni insan öldürmeye başladığı zamanlar, tabi o an bu kadar büyük kenemi olur diye düşünemedim, sağ elimle böceği kovmaya çalışırken sol elim kasılmış, ön frene basmışım (disk fren birde), basmışım diyorum çünkü hatırlamıyorum ne yaptığımı, kendimi bir havadayken bir de yerdeyken hatırlıyorum
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)