125 Drift +Koruma Yada 125 Ybr sadece Kask
-
26 Haziran 2012, 12:31
Foruma yeni kayıt oldum ehliyeti alali yaklaşık 3 ay oluyor ve sadece ehliyet kursunda motor kullandım şimdi bütçe yaklaşık 4500 tl forumda herkez ybr veya cbf 'nin başlangıç için iyi olacağını söylüyor fakat öyle bir motor alirsam sadece kask alabilirim oda 75 tl yi geçmez bu yüzden drift düşünüyorum uzun yol yapacak biriyim çin mali falan diyorlar yorumlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
26 Haziran 2012, 12:34
çin malına bulaşma derim.temiz ybr veya cbf bulabilirsin 2. el
-
26 Haziran 2012, 13:07
@kirlicorap ybr veya cbf japonya da mı üretiliyor ?
ben 10.000 km dir 150 MR kullanıyorum.
125 MH Drift ile aynı motor aksamına sahip. Herhangi bir sebebten dolayı yolda kalmışlığı yok.
125 MH Drift i rahatlıkla alabilirsin ;)
-
26 Haziran 2012, 13:12
makseli adlı üyeden alıntı
@kirlicorap ybr veya cbf japonya da mı üretiliyor ?
ben 10.000 km dir 150 MR kullanıyorum.
125 MH Drift ile aynı motor aksamına sahip. Herhangi bir sebebten dolayı yolda kalmışlığı yok.
125 MH Drift i rahatlıkla alabilirsin ;)
keeway ramzey tarzı olanları kastettim
-
26 Haziran 2012, 13:16
şu japonculara (ki onlar hala bu motorların japonyada üretildiğini sanan zavallılar) uyuz oluyorum.
arkadaşım 19000 km mondial drift kullandım motorum canavar gibiyken sattım alan arkadaşın hayır dualarını drift in topicinden bulabilirsin.
sen al drift i parçası ucuz parçalar için (lazım olursa eğer) japon olduğu iddia edilen motorlar gibi aylarca beklemene gerek yok uzak doğudan gelmiyo. bu arada uzun yol yapıyorum demişsin ben istanbuldan ayvalığa ve bursa mustafa kemal paşaya gittim geldim hiç sorun çıkartmadı.
bakımlarını eksiksiz ve zamanında yaptır gazını aç arkana da bakma.
artan parayla da korumalarını al için rahat olsun...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
26 Haziran 2012, 13:19
@kirlicorap bırak bu japon - çin olayını. Birşeyler yazmak için yazma boşver.
Keeway dediğin o kadar kötü bir marka değil. Ramzey i bilmiyorum.
"Amacına uygun ve motoru üzmeden kullanılıp - bakımları yapıldığı sürece hiç bir motor üzmez" düşüncesi daha iyi olur ;)
-
26 Haziran 2012, 13:45
sana 2012 ybr verelım görünce ağzın açık kalacak pırıl pırıl temizlikte üstelik koruma almaya paran da kalır
-
26 Haziran 2012, 13:57
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
-
26 Haziran 2012, 20:15
Öncelikle teşekkür ederim tekrar söylüyorum arkadaşlar ilk defa motor kullanıcam sadece ehliyet kursunda kullandım camında kiymetlidir hani .d :-) ilerde motoru degistirrim fakat korumaliklar kalacak ybr alırsam sadece kask alırım oda dandik olur birde elden değil. bayiden almayı düşünüyorum :-)
-
26 Haziran 2012, 21:49
Japon motorları japon güvencesi olduğu için alıyoruz yada alıyorlar.
her motor sorun çıkarır. paran varsa japon yoksa çin al. ama çininde sağlamından
(Drift gibi) tavsiye ederim. güzel motor. kullanmak nasip olmadı fakat..
-
26 Haziran 2012, 22:15
Driftten memnunum.Bi önceki motorum mondial 100 kh (CUB).6 sene kullandım 20000 de sattım.Kullanıcı önemli faktör.125 cc lik motosiklete ben 4500 TL vermeye kıyamadım.Driftte çok hoşuma gitti.Bakımını servise göre değilde sende biraz ilgilenirsen paşa paşa kullanırsın.Mondial son zamanlarda güzel motosikletler sunuyor.Yeniden almaya kalksam yine mondial alırım.Ucuz,parçası bol,sürekli kendini yeniliyor.Her zevke hitap eden model mevcut.Sınırlı modem yok.Honda gibi 6 yıl aynı kasayı kakıp 6 ayda bir zam yapmıyor.Ama hor kullanırım dersen sana caponda gelmez.Sadece sana değil bütün herkese...
-
26 Haziran 2012, 22:20
Kardeşim çin-japon şeklinde kafanı bulandırma. Motoruna bakarsan istediğin model marka olsun seni götürür. Drift senin için ideal gibi duruyor. Çok ısındığını düşünüyorum ama ısınmasına rağmen sorun çıkartmayan bir motosiklet drift. Ayrıca seri bir motor. Uzun yola da götürür rahat rahat. Bende 6-7 aydır Skygo kullanıyorum. Motoru aldığım zamanki rutin bakımından başka bakım yapmadım motora. Zaten zamanla herşeyi kendin söküp takabilir duruma geliyorsun. ustalara para da verek zorunda kalmıyorsun. Japonların parçası çok pahalı. Aslında sana Apache al derdim ama o zaman kask alcak paranda kalmayabilir. Bence al drift keyifle kazasız belasız yoluna devam et.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
26 Haziran 2012, 22:25
HONDA ÇİNDE ,YAMAHA MALEZYADA, DRİFT TAYLANDA ÜRETİLİYOR BİLMEYENLERE İTİNA İLE ANLATILIR
bence driftten şaşma cb125e yamaha ybr bunlara bin bide drift' bin bakbakalım nasılmış drift 200cc ye kadar alınabilcek zevk ve güç dolu sağlam bir makina vibrasyon 0 denecek kadar yok
yol gidişi diğer iki makinaya kıyasla 10 numara biraz koltuk problemi dışında drift derim
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
26 Haziran 2012, 22:26
daha dün artçımla 200 km bir gezi yaptım..
100 km si öglen sıcagındaydı en ufak bi zorlanma sıkışma herhangi birşey olmadı basabas gittim.
korumalar daha önemli onları mutlaka almalısın..
herkes ister kaliteli motor..
ama mondialin son vitesli motorlarıda gayet başarılı ve kaliteli..
150 mcx te olabilir..
-
26 Haziran 2012, 22:31
yalnız drift'in kadrosu TR malı motor aksamı taland 13hp motor
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
26 Haziran 2012, 22:54
Honda çin'de, yamaha malezyada değil işte.. model model üretildikleri ülkeler değişiyor. cbr bi zamanlar tayland daydı şimdi japonyada , activa hindistanda , cg 150 brazilya, today çin, innova tayland vb. vb. Honda alanlar sadece ilk olarak "HONDA" güvencesi var diye alıyorlar. gerisi teferrüat diyorlar.
Drifti tanıtacaksınız diye diğer markalara laf atmayın bence herkes hak ettiğini görür.
Drift iyidir. ama bi ybr bi cbf değildir. bunuda asla unutma.
HONDA'ya YAMAHA'ya verilen paralarda bence hak edilerek veriliyo.
Madem Honda o kadar kötü neden arabası var? acur diye yan sanayi araba markası bile var..
TOYOTA Mr. Hondayı işe almadıda adam kendi işini kurdu onlara rakip oldu. Bence Honda Türkiye'ye gelen modeller yüzünden kaybediyor.
Dünyada o kadar güzel modelleri varki.. Cross undan tut , Ss motoruna kadar .
Son olarak DRİFT'i tekrar tavsiye ederim. Apache alcağına Drift al. hem ucuz hem servisi hem parçası olsun hemde motor gücü olsun iyidir.
-
27 Haziran 2012, 00:11
EverHarD* adlı üyeden alıntı
Honda çin'de, yamaha malezyada değil işte.. model model üretildikleri ülkeler değişiyor. cbr bi zamanlar tayland daydı şimdi japonyada , activa hindistanda , cg 150 brazilya, today çin, innova tayland vb. vb. Honda alanlar sadece ilk olarak "HONDA" güvencesi var diye alıyorlar. gerisi teferrüat diyorlar.
Drifti tanıtacaksınız diye diğer markalara laf atmayın bence herkes hak ettiğini görür.
Drift iyidir. ama bi ybr bi cbf değildir. bunuda asla unutma.
HONDA'ya YAMAHA'ya verilen paralarda bence hak edilerek veriliyo.
Madem Honda o kadar kötü neden arabası var? acur diye yan sanayi araba markası bile var..
TOYOTA Mr. Hondayı işe almadıda adam kendi işini kurdu onlara rakip oldu. Bence Honda Türkiye'ye gelen modeller yüzünden kaybediyor.
Dünyada o kadar güzel modelleri varki.. Cross undan tut , Ss motoruna kadar .
Son olarak DRİFT'i tekrar tavsiye ederim. Apache alcağına Drift al. hem ucuz hem servisi hem parçası olsun hemde motor gücü olsun iyidir.
Bak ne güzel demişsin honda model getirmediği için kaybediyo diye.Aslında kaybetmiyo.Bizim insanımız hala alıyoBen hariç.Adamlar honda sahibi değilsen kendini kaale aldırmak için türlü taklalar atıyosun.Nasıl olsa ne verirsek gidiyo misali.Bu forumda az biraz sesimizi duyuralım birlik olup hondaya bişeyler anlatalım dedik ama forumda hondanın çok ortakları olduğu için yarım kaldıBen mondialin ortağı yandaşı adamı yada herhangi bir çalışanı değilim.O cc lerdeki motosiklet için mantıklı ücret alan marka olduğu için ve birazda görsellik olduğu için tercih ettim.Körükörünede savunmam.Çoğu zaman da dile getiririm mondialin servisleri beşpara etmez diye.Allah düşürmesin.Bir artı yanı servis yüzünden motosikletini daha iyi tanıyosun ve sorunlarını artık yavaş yavaş kendin hallediyosun.Kimseyede niye honda yamaha mondial aldın deme lüksümüz yok.Burda sorulan soru drift nasıldır? kullananlar tavsiye ediyor kullanmayanlar honda yamaha diyor.Bence kullananlar fikir verirse daha mantıklı olur.Honda almaya niyeti varsa arkadaşın ozaman gene kullananlar tavsiye etsin.Kulaktan dolma ezberlenmiş bikaç kelimeyle motosiklet alınmaz.
Honda çok iyi aga.Kullandınmı?hayır ama çok iyi.Kim inanır buna?Kadir İNANIR.AKŞAM AKŞAM BU İĞRENÇ ESPİRİYİ YAPTIRDINIZYA...
-
27 Haziran 2012, 00:15
Arkadasim drift kotu bi motor degil bende drift.kullanicisi olarak gozun kapali al diyorum ozellikle de baslangic icin dusunuyorsan ilerde degistiririm diyorsan tam senlik hem korumalarini da almis olursun hem de zevkine varirsin
uzun yol da gider bu konuda eray arkadasimiza katiliyorum hatta gelecek hafta gercek bi uzun yol yapacagim 1000 km. Minimum detalari da paylasirim
-
27 Haziran 2012, 01:02
sadece alıp öğreneceksen sonra satacaksan dirift al
ama uzun süre binerim dersen ybr den şaşma
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Haziran 2012, 01:19
Kısa süre cinli kimse burda motorunu övmesin ne cinli nede japon kullanıcıları Drift 13 Hp miş hadi ordan inanmıyorum kırmızıda yanımıza geldi drif apachidi egsoz falan vardı dümdüz yol Sürat yolu 35 km ybr le cıktık adam arkadan yırtınıo dedim gaz keselimde gecsin yazık adam daha gecmeye calısıo gectide dedim yeter bu kadar oyun asıl su gaza gene gectik Ne hikmet ? 2-2 dik ..
Suana kadar hiçbir cinlinin 30-40 Bin yaptıgı görülmemiştir Japonlar evladiyeliktir... Herkez kendini avutuyor Yamaha,Honda bile cinde üretim yapıo diye Abi okuyun azıcık maliyeti düşürme amaclı hepsi japon mühendislerin kontrolu altında 2.850 Drift e verme bence Honda Cb bak 3.500 Dü hem ceket hem kask alırsın
Japona herkeze binmek ister fakat cinlinin 2.eli sıkıntı cıkartmassın elinden ..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)