Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

125 Drift +Koruma Yada 125 Ybr sadece Kask

Motovento
    REKLAM ALANI
    ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    [QUOTE=TATLIHIZ;2729699]Kısa süre cinli kimse burda motorunu övmesin ne cinli nede japon kullanıcıları Drift 13 Hp miş hadi ordan inanmıyorum kırmızıda yanımıza geldi drif apachidi egsoz falan vardı dümdüz yol Sürat yolu 35 km ybr le cıktık adam arkadan yırtınıo dedim gaz keselimde gecsin yazık adam daha gecmeye calısıo gectide dedim yeter bu kadar oyun asıl su gaza gene gectik Ne hikmet ? 2-2 dik ..

Suana kadar hiçbir cinlinin 30-40 Bin yaptıgı görülmemiştir Japonlar evladiyeliktir... Herkez kendini avutuyor Yamaha,Honda bile cinde üretim yapıo diye Abi okuyun azıcık maliyeti düşürme amaclı hepsi japon mühendislerin kontrolu altında 2.850 Drift e verme bence Honda Cb bak 3.500 Dü hem ceket hem kask alırsın

Japona herkeze binmek ister fakat cinlinin 2.eli sıkıntı cıkartmassın elinden ..
    inan ma.sana inandırmak zorundamıyız..
    sen inansan ne olur inanmasan ne olur..
    biz japona kötümü dedik arkadaş..dogru düzgün okuyopta yorum yapsana..
    adam motoru soruyo drift diyo bizde açıklama yapıyoruzz..
    seninkisi marka takıntısı
    aha bak birdaha sölüyom marka takıntısı ...
    gaz kemişte acımışta bala bala bala..bende buna inanmıyorum ..
    ufak atta civciler yesin arkadaş.
    eray_uluyazı bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    [QUOTE=ümit_150_zc;2729718]
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısa süre cinli kimse burda motorunu övmesin ne cinli nede japon kullanıcıları Drift 13 Hp miş hadi ordan inanmıyorum kırmızıda yanımıza geldi drif apachidi egsoz falan vardı dümdüz yol Sürat yolu 35 km ybr le cıktık adam arkadan yırtınıo dedim gaz keselimde gecsin yazık adam daha gecmeye calısıo gectide dedim yeter bu kadar oyun asıl su gaza gene gectik Ne hikmet ? 2-2 dik ..

Suana kadar hiçbir cinlinin 30-40 Bin yaptıgı görülmemiştir Japonlar evladiyeliktir... Herkez kendini avutuyor Yamaha,Honda bile cinde üretim yapıo diye Abi okuyun azıcık maliyeti düşürme amaclı hepsi japon mühendislerin kontrolu altında 2.850 Drift e verme bence Honda Cb bak 3.500 Dü hem ceket hem kask alırsın

Japona herkeze binmek ister fakat cinlinin 2.eli sıkıntı cıkartmassın elinden ..
    inan ma.sana inandırmak zorundamıyız..
    sen inansan ne olur inanmasan ne olur..
    biz japona kötümü dedik arkadaş..dogru düzgün okuyopta yorum yapsana..
    adam motoru soruyo drift diyo bizde açıklama yapıyoruzz..
    seninkisi marka takıntısı
    aha bak birdaha sölüyom marka takıntısı ...
    gaz kemişte acımışta bala bala bala..bende buna inanmıyorum ..
    ufak atta civciler yesin arkadaş.

Adam diyor drift alırsam ekipmanları full alıcam
    Ybr alırsam tek kask alabilirim

4.500 Tl param var diyor yok adam cıkmıs ybr alma cinli oda cinde üretiliyor diyor marka takıntısımı herkezde var o zaman 2004.ten beri satılıyor deyilmi bu alet ? veriyorsun ama gidiyor iştedigin kadar bin parcala sana o kadar diyorum 4 motorduk

Ybr
    Arora Yebere
    Kanuni Breton
    Drift

inanmıyorsun deyilmi Forumda Gklp45 var onada sor oda vardı drift ne hallere girdi abi motor güzel fakat adam diyor 4.500 Kes param var gidipte Drift demeyin ya ..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    [QUOTE=TATLIHIZ;2729724]
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Adam diyor drift alırsam ekipmanları full alıcam
    Ybr alırsam tek kask alabilirim

4.500 Tl param var diyor yok adam cıkmıs ybr alma cinli oda cinde üretiliyor diyor marka takıntısımı herkezde var o zaman 2004.ten beri satılıyor deyilmi bu alet ? veriyorsun ama gidiyor iştedigin kadar bin parcala sana o kadar diyorum 4 motorduk

Ybr
    Arora Yebere
    Kanuni Breton
    Drift

inanmıyorsun deyilmi Forumda Gklp45 var onada sor oda vardı drift ne hallere girdi abi motor güzel fakat adam diyor 4.500 Kes param var gidipte Drift demeyin ya ..
    orda üst sayfada ybr kullanan bi arkadaş bile ögrenip satacaksan drift al diyo
    uzun ömürlü istiyosan ybr al yazmış..en dogru sözü sölemiş..
    sen şimdi yok ışıkta beklemişler yok acımıssınız gaz kesmişsiniz bilmem ne bende buna inanmıyoru..bu ne iyi yüreklilik böle.
    ben şahsen japona kötü demiyorum ybrdir cbf dir gayet güzl motorlar..
    keşke elimde olsada bende bunlardan birine binebilsem..bana göre pahallı motorlar..
    ama ben şuan drift kullanıyorum bunada kötü demiyorum.iyi motor kendim kullanıyorum yavv.
    şimdi senin hikayeden çıkarak kötümü diyeyim drifte ..
    eray_uluyazı bunu beğendi.

Motosikleti
    [QUOTE=ümit_150_zc;2729731]
    orda üst sayfada ybr kullanan bi arkadaş bile ögrenip satacaksan drift al diyo
    uzun ömürlü istiyosan ybr al yazmış..en dogru sözü sölemiş..
    sen şimdi yok ışıkta beklemişler yok acımıssınız gaz kesmişsiniz bilmem ne bende buna inanmıyoru..bu ne iyi yüreklilik böle.
    ben şahsen japona kötü demiyorum ybrdir cbf dir gayet güzl motorlar..
    keşke elimde olsada bende bunlardan birine binebilsem..bana göre pahallı motorlar..
    ama ben şuan drift kullanıyorum bunada kötü demiyorum.iyi motor kendim kullanıyorum yavv.
    şimdi senin hikayeden çıkarak kötümü diyeyim drifte ..

Bak ümit abi benden büyüksün sende dedin imkanım olsa bende binmek isterim ... Arkadasımız demiş 4.500 Tl param var diye Niye madem burda Ybr de cinde üretiliyor Drift al deniyor ?? Herkez burda kendi motorunu övüyor..Ha bende ybr istiyorum ama maddi durum işte geciş motoru olarak kullanıcam sıkılıp sıkılmıcagım belli deyil bu yüzden ilk motora 4.500 deyilde 0.breton 1.950 alıp ögrenip satmayı düşünüyorum anca cinliler bu durumlar için gecerlidir parada sorun yoksa her zman en iyisine bakılmalıdır..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    GEL BAKEM GÖSTEREYİM KANUNİMN 43500 KM SNİ ERİNMESEM GECE GECE İNİP ÇEKECEM RESMNİ SIRF SUSMAN İÇN

Motosikleti
    Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GEL BAKEM GÖSTEREYİM KANUNİMN 43500 KM SNİ ERİNMESEM GECE GECE İNİP ÇEKECEM RESMNİ SIRF SUSMAN İÇN
    Ne halde motor ?? Telle falan baglı deyil deme

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    [QUOTE=TATLIHIZ;2729734]
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bak ümit abi benden büyüksün sende dedin imkanım olsa bende binmek isterim ... Arkadasımız demiş 4.500 Tl param var diye Niye madem burda Ybr de cinde üretiliyor Drift al deniyor ?? Herkez burda kendi motorunu övüyor..Ha bende ybr istiyorum ama maddi durum işte geciş motoru olarak kullanıcam sıkılıp sıkılmıcagım belli deyil bu yüzden ilk motora 4.500 deyilde 0.breton 1.950 alıp ögrenip satmayı düşünüyorum anca cinliler bu durumlar için gecerlidir parada sorun yoksa her zman en iyisine bakılmalıdır..
    neyse uzun ömürlü kullanacaksa ybr alsın..
    ama şışklarda bekledik gaz kestik dersen bunada kimse inanmaz
    bilen biliyo driftin nekadar seri bi motor oldugunu.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Kısa süre cinli kimse burda motorunu övmesin ne cinli nede japon kullanıcıları Drift 13 Hp miş hadi ordan inanmıyorum kırmızıda yanımıza geldi drif apachidi egsoz falan vardı dümdüz yol Sürat yolu 35 km ybr le cıktık adam arkadan yırtınıo dedim gaz keselimde gecsin yazık adam daha gecmeye calısıo gectide dedim yeter bu kadar oyun asıl su gaza gene gectik Ne hikmet ? 2-2 dik ..

izzet abicim kullanmadığın motorlar hakında yorum yapma çekerim kulaklarını
    cb 125 demişsin inanki dirift ondan bence her şeyi ile önde sadece mondial yazması biraz eksi bi durum yoksa o cb dediğin motor da titreşim var iç lastik var armut ampül var sele taş gibi betona oturuyorsun sanki ayak marşı yok 2 motoru da yan yana koysunlar dirift i alırım eğer honda yı alan olursa oda resmen marka fanatiğidir
    adam gibi bakılmamış ybr de adama anasından emdiği sütü burnundan getirtir hatta kulaklarından bile getirir çünkü orj parçalarının fiyatlarını duysan aklın durur ybr nin sadece plastik aksan + depo yani boyalı bütün parçaları 1100 tl dir montaj hariç
    sadece ön maşa yağı keçesi işçiliği 150 fiyat verdi adam tamirat yapılacak
    sıfır ön maşa yağı keçesi ne kadardır sen düşün
    yani ybr aldın eğer temiz değilse motosikletçiler parçacılar fena öper
    eğer adam gibi bakılmış zorlanmamış yıpranmamış ybr alırsan da motosiklet sürmenin keyfini yaşarsın sorun çıkarmaz arıza yapmaz yan sanayi parça ucuz balata lastik ampül vs bakımı kolay motor mekanik olarak parça kalitesi üst düzey ama alırken gözünü açman lazım
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izzet abicim kullanmadığın motorlar hakında yorum yapma çekerim kulaklarını
    cb 125 demişsin inanki dirift ondan bence her şeyi ile önde sadece mondial yazması biraz eksi bi durum yoksa o cb dediğin motor da titreşim var iç lastik var armut ampül var sele taş gibi betona oturuyorsun sanki ayak marşı yok 2 motoru da yan yana koysunlar dirift i alırım eğer honda yı alan olursa oda resmen marka fanatiğidir
    adam gibi bakılmamış ybr de adama anasından emdiği sütü burnundan getirtir hatta kulaklarından bile getirir çünkü orj parçalarının fiyatlarını duysan aklın durur ybr nin sadece plastik aksan + depo yani boyalı bütün parçaları 1100 tl dir montaj hariç
    sadece ön maşa yağı keçesi işçiliği 150 fiyat verdi adam tamirat yapılacak
    sıfır ön maşa yağı keçesi ne kadardır sen düşün
    yani ybr aldın eğer temiz değilse motosikletçiler parçacılar fena öper
    eğer adam gibi bakılmış zorlanmamış yıpranmamış ybr alırsan da motosiklet sürmenin keyfini yaşarsın sorun çıkarmaz arıza yapmaz yan sanayi parça ucuz balata lastik ampül vs bakımı kolay motor mekanik olarak parça kalitesi üst düzey ama alırken gözünü açman lazım

Biliyorum abi sag arka sinyali 33.5 Tl sadece Bretonun 2 sinyali 5 Tl 4 parcası 285 Tl tuttu işciligi haric Bi Km teline 35 Tl dediler gittik yan sanayisini 7.5 Tl ye aldık.. Neyse abi herkezin motoru kendine

Ümit abi drift bulursam yarısıcak tipli elemanı videoya alıcam

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    yamaha ybr 125 al derim.........
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak ne güzel demişsin honda model getirmediği için kaybediyo diye.Aslında kaybetmiyo.Bizim insanımız hala alıyoBen hariç.Adamlar honda sahibi değilsen kendini kaale aldırmak için türlü taklalar atıyosun.Nasıl olsa ne verirsek gidiyo misali.Bu forumda az biraz sesimizi duyuralım birlik olup hondaya bişeyler anlatalım dedik ama forumda hondanın çok ortakları olduğu için yarım kaldıBen mondialin ortağı yandaşı adamı yada herhangi bir çalışanı değilim.O cc lerdeki motosiklet için mantıklı ücret alan marka olduğu için ve birazda görsellik olduğu için tercih ettim.Körükörünede savunmam.Çoğu zaman da dile getiririm mondialin servisleri beşpara etmez diye.Allah düşürmesin.Bir artı yanı servis yüzünden motosikletini daha iyi tanıyosun ve sorunlarını artık yavaş yavaş kendin hallediyosun.Kimseyede niye honda yamaha mondial aldın deme lüksümüz yok.Burda sorulan soru drift nasıldır? kullananlar tavsiye ediyor kullanmayanlar honda yamaha diyor.Bence kullananlar fikir verirse daha mantıklı olur.Honda almaya niyeti varsa arkadaşın ozaman gene kullananlar tavsiye etsin.Kulaktan dolma ezberlenmiş bikaç kelimeyle motosiklet alınmaz.
    Honda çok iyi aga.Kullandınmı?hayır ama çok iyi.Kim inanır buna?Kadir İNANIR.AKŞAM AKŞAM BU İĞRENÇ ESPİRİYİ YAPTIRDINIZYA...
    Derdime derman oldun öğrenmek istegm bu aslında adam gelmiş sana 2012 temiz ybr satayım diyor ben bunu sordum sanki :-*

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------

Alıntı enesxoksuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Derdime derman oldun öğrenmek istegm bu aslında adam gelmiş sana 2012 temiz ybr satayım diyor ben bunu sordum sanki :-*

Bu arada hatay polis meslek yüksek okulunda okuyorum seneye ise başlayacak biri olarak ailem butcenin yarısını ayır çevik kuvvet olarak ıstanbul a gideceğim büyük ihtimal parayı orda harcarsınız diyor ailem bu yüzden 2 motordan da vazgeçtim breton veya Bs tavsiyelerinizi bekliyorum :-(

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    2004-2007 YBR al derim , daha sonrası kalite olarak düşük (made in china) ,tavsiyem temiz kullanılmış 2004 ile2007 arası YBR al korumanıda al bin
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150

Sen kask takmamışsın galiba başına güneş geçmiş.Ybr ile drifti geçiyorsun ybr düzde 100 de kalırken o motor 120 ye kadar çıkabiliyor biri 10hp digeri 13

Bir de hiçbir çinlinin 30-40 km yaptıgı görülmemistir diyorsun gülüyorum sana

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91459882/detay bu 40bin km

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89278377/detay 43.250 km

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89032703/detay 28bin km

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81471619/detay 29bin km

Bu 75 bin km http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91123702/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88030906/detay buda 102bin km

Daha fazla da konuşma bence

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)