ben de söylüyorum, benimkiler bağlamada çalıştığım parçalar genellikle
söylerken o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. o an sanki bütün hislerim katılıyor parçaya ve yolun akışına
ben de söylüyorum, benimkiler bağlamada çalıştığım parçalar genellikle
söylerken o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. o an sanki bütün hislerim katılıyor parçaya ve yolun akışına
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Ben sadece motorla giderken şarkı söylerim. Detone olmuyor insan motor sürerken ya da bana öyle geliyor
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Dostum yalnız olur musun hiç, aynı şekilde ben . Genelde bir tane şarkıya takılıyorum, hızlandıkça sesim artıyor. Kesin dışarıdan duyuluyordur.
KÜtahya'da olduğum dönemde, ışıklarda durduğumda müzik oynatıcısında çalan KURBAN'ın bir parçasına bateri çalma hareketleri ve gitar çalma hareketleriyle eşlik ederken yanıma gelen olay yeri polisiyle göz göze gelmek paha biçilemez
Yalnız değilsiniz dostlar...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Motorumu alınca yapacagıma eminim :D
kuru fasülye yiyince bağırarak şarkı söylüyorum ama ağzımla değil
Yaylalar şarkısını söyleyin
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Kesinlikle her motora binişimde bu şarkıyı söylüyorum
http://www.youtube.com/watch?v=EzxFG_EGyWM
zaten benim söyleyebildigim tek yer motorun üstü . ses kötü olunca
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
Bende varım
Nedense kaskın içinde sesim kendime güzel geliyor
ANGARAJ
rüzgardan heralde beyne oksıjen bol gidince böyle oluyor ulen alayınız delisınız demek kı ama benim kadar değilsinızdir motoru da dans ettiriyorum
motor üstünde söylerken sesim güzelleşiyor sanırım
motor gürültüsü medeni cesaret eksikliğini kapatıyor
hocanın da hamamda sesi güzel gelmişti kendisine
ıhhh yok tek deli sensin
Sen İp Atla Bende Atlarım,Sen Saklanbac Oyna BEnde Oynarım , Sen El Salla Bende El Sallarım, Sen Gül Bende Gülerim , Sen Camdan Atla Ben Gülmeye Devam Ederim:))
Bağıra bağıra doğaçlama söylerim
Aman yandaki kamyon üstüme kırmasıııın aman aman aman aman
İlerideki gişeye girerkene üstüme kırdılar garip anaaammmm
Motorum beşinci viteste altıya atıyom aman amaaaan
Verdim gazı soldan gidiyom garib anammmmmm
genelde akşam uzun yolda söylerim bende yolun nasıl geçtiğini anlamayayım diye ... gündüzleride söyleyip elimle gidonda ritim yaparım
gurup sürüşünde alkış yapmaya kalkan olursa durum sakat yoksa şarkı söyemek güzeldir
Ben bir gün söylüyordum kendi kendime bir ara e5ten çıkıp mahalleye doğru girerken şarkıyı hâlâ söylediğimi farkettim ve bunu bizim mahalleli de farketmiş olacak ki tip tip bakıyorlar dı :D
Türkçe giderse, Türkiye gider!
Genelde Kulaklıgımı Takıp Direk Dinlerim Ama Yolda Yanlız Oldugumu Hissettigim An Kimse Tutamaz Beni :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)