Selam arkadaşlar yol sakinken ve mutluyken bağırarak şarkı söylemeyi çok seviyorum motorun sesinden duyulmuyo zaten ama güzel oluyo başka var mı benim gibi arkadaş ??
Selam arkadaşlar yol sakinken ve mutluyken bağırarak şarkı söylemeyi çok seviyorum motorun sesinden duyulmuyo zaten ama güzel oluyo başka var mı benim gibi arkadaş ??
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
ben de bir benim kardeşimde var bu hastalık diyordum.Seninkiler küfürlü şarkılardan mı ?
Şarkı söylüyorum, ritim tutuyorum, headbang yapıyorum yalnız değilsin.
Hatta fazlan var
Motosikletli Kaplumbağa...
Arasıra yaparım. Hatta "niye yola çıktığımdan beri susmuşum ki" dediğim de oluyor. Keyifli olduğum zamanlar...
#sürenadam
şarkı söyleyebildiğim tek yer
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Bizim burdada bi tane Hacıabi var sabahları okula giderken parkta yolda görüyorum sesli sesli İlahiler söylüyor Maşallah nur gibide yüzü var sesinede yansımış çok hoşuma gidiyor eski kanuni cub motoru felan var Anlaşılan yalnız değilsin
Yaylalar türküsünü söylüyorum
Neşem yerine geliyor
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
oohhh bee!!! 1 manyak ben değilmişim yalnız!
konu başlığını görünce gülmeye başladım, itiraf gibi olmuş
valla ben de sık sık yapıyorum. avazım çıktığı kadar bağırabildiğim tek yer motosiklet tepesi.
Bende ara ara manasız manasız şekilde bağırıyorum... Hatta agresif bir araç solladığımda smaç vurmuş lebron James ayısı gibi anırıyorum
Ama işin kötüsü bu alışkanlık oluyo bazen rezil edebiliyor, çünkü kaskın rüzgarından sizin kulaklarınız duymazken yandaki araç sürücüleri çok rahat duyuyor, bu adam delimi veya bi tarafına krampmı girdi diye dehşete kapılabiliyor
Site üyelerinden bi arkadaş anlatmıştı kahve içerken, oda böyle manasız manasız şekilde la laa laaa diye bağırıp şarkı söylereken polislerin yanından geçmiş hepsi dönüp bakmış ters ters bu hangi hastaneden kaçmış diye
Dişarıdan acayip duyuluyosunuz arkadaşlar uyarıyım...
küfür ediyorum zannedilmişti bi kere.. şarkı söylüyodum diyince karşılıklı gülüşüp geçip gittik ;p
şarkı söylemeden yolun tadımı çıkar.malum teyp yok,canlı müzik var
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
yok artık harbiden bi ben değilmişim En mutlu hissettiğimiz an tabi ne yapacağımız belli olmaz
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
Kaskımım çenesi açıkken söyleyemiyorum ama kapalıyken her telden çalıyorum.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
ben de vizoru kapatılma ne guzel şarkı söylediğimi farkettim. aklıma estiler söylüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)