S.a beyler 2-3 saat sonra motosikleti almaya gideceğim plakam yok. Polis görse sorun çıkartır mı?
S.a beyler 2-3 saat sonra motosikleti almaya gideceğim plakam yok. Polis görse sorun çıkartır mı?
normalde yasak ama yeni aldım bayiden eve götürüyorum dersen belki bişey olmaz. belkide hiç polise falan rastlamazsın. risk işte
Aman dostum eğer isimi yapacagım derse memur vay haline senin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
inatçı ceza yazma meraklısı bir tipe denk gelirsen 400 lira ceza yazar motorunuda bağlarlar.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Biz böyle düşündük ya kesin murphy yasaları gereği böyle bir şey olacak.
Benim anlamadığım sen makineyi bayiiden almayacak mısın? E o zaman satış belgesi, geçici plaka vs belgeler olmayacak mı elinde!
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
şans, ben 200km gezdim plakasız bişi olmadı. dikkatli olmak gerek.
hiç bişey olmaz merak etme.. faturanı göster, zaten bugünün tarihi vardır... yarında plaka çıkacak dersin..o da güle güle kullan der.. motorun hayırlı olsun
Gıcık bir polise denk gelirsen bağlar. Evde karısına kızar hıncını senden çıkarır hiç de bişey yapamazsın. Plaka çıkmadan alma bence.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
istanbuldan izmite (otobandan) iki defa plakasız sıfır motor getirdik ikisindede sıkıntı olmadı. Ama ben işlem yapıcam derse diyicek bir şeyin yok cezayı yazar şans işi yani.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
e hocam illede ceza yazacam derse bile sende gazla git nasıl olsa plaka yok nerden bulacak seni? o gıcıklık yapıyorsa sende yapacaksın.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
bende motoru sıfır aldım iş yerime götürüyorum ( 3 km kadar ) plaka felan hiç bişe yok,içimdede bi korku var az biraz ama bişe olmaz diyerek kendimi avutuyorum,normal seyir halindeyim,öndeki araç neden gerek duyduysa öle bi fren yaptı arkası savruluyo saga sola,ayagımı attım zerre yavaşlama yok motorda,yeni balataların azizligi önede yüklenemiyorum düşürecem diye,o kısa anda aklıma neler gelsi tahmin edemessin,hay senin kafana bilmem napıyım şimdi düşecem yada çarpacam ikiside ayrı bi dert çarpsan adama ne dicen hiç bi tutar tarafı yok,çatır çatır öde işin yoksa,o günkü korku yetti bana anlıcan,bize egitimlerde şunu sık sölerler,bütün olaylar bişey olmaz dendikten sonra yaşanan olaylardır,sen tedbiri elden bırakma
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
itekliyerek götür
Soranlara daha sıfır aldım plaka çıkartmaya uğraşıyorum dersin
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
hiç belli olmaz........
ben plakasız kamyonla konyaya hammadde götürüp getirdim kimse sormadı... pak pen pilakasız araç içeri girmez dedi onuda şirket çözdü...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şans meselsi. Ben geçe cumartesi günü Marmaristen Muğla Milasa geldim. Polisler rutin kontrolleri yapıyolardı ama beni durdurmadılar. Dediğim gibi şans. Şuan 300 km deyim perşembeye kadarda plakasız gezcem...
faturan varsa ve fatura kesim tarihinden 3 ay geçmemişse bir şey diyemiyor tabi fatura senin adına olacak.
Faturayı babam aldı plaka işlemleri için Motosikletide ben alıcam. Fatura benim adıma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Arkadaşlar dua edin bana ben gidiyorum.
yeni araçlar bildiğim kadarı ile 3 ay süren oluyor ve bu 3 içerisinde polis çevirirse evrakları gösterirsen ceza yemezsin 3 ayı doldurursa cezayı direk çakarlar
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Olmaz bişi bizim arkadas yeni aldıgı ybr yi 2500 Km kullandı birsey diyemediler
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)