Plakasız yasal olarak süremezsin çünkü plakasız araca yapılan sigorta geçerli değildir zorunlu trafik sigortasız trafiğe çıkmak yasaktır.
Plakasız yasal olarak süremezsin çünkü plakasız araca yapılan sigorta geçerli değildir zorunlu trafik sigortasız trafiğe çıkmak yasaktır.
he he çıkta gör. döktüğüm dilin hesabı yoktu benım. o 3 ay dediğiniz süre ruhsat çıkarma süresi. geçersen cezaya düşüyosun. yok öle plakasız gezmek. adamın tefe gelmedik totosunu davula gererler valla
Sen İp Atla Bende Atlarım,Sen Saklanbac Oyna BEnde Oynarım , Sen El Salla Bende El Sallarım, Sen Gül Bende Gülerim , Sen Camdan Atla Ben Gülmeye Devam Ederim:))
Bendeki de okunmuyor biri lastik bağlamış cezadan sonra acacagımı zannetmiyorum bidaha
www.erkakurye.com
Motosikleti başarıyla aldım geldim. Hatta sıcağı sıcağına biraz benzin alıp gazladım.
Motoru aldığım yerden işyerime gitmek için E5 e çıkmam gerekiyordu oraya bile çıktım.
Dip not: İlk motosikletim.
Riskli .
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Yasak kardeşim yasak normalde ama uygulamada yırtabilirsin belki. Bence umudunu bağlama motoru eve götürdüysen bile plakasız gezme.
Türkçe giderse, Türkiye gider!
olurmu olur ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bugün bütün günüm plaka çıkartmak için evrakları toparlamayla, sigorta yaptırmayla geçti. Biri der 30 yaşından küçüksün 200 küsur lira para ister, birinin sistemi motor 2011 model olduğundan sürekli hata verir. Canım çıktı ama sigortayı sonunda yaptırabildim Axa'dan 113 liraya. Resmen insanları plakasız araç kullanmaya teşvik ediyolar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)