boyum 1.45 kilom 37-40 arası yaşım 14 bana dayanıklı bi motor önerirmisiniz
(atv-cup-scooter olmasın lütfen)
boyum 1.45 kilom 37-40 arası yaşım 14 bana dayanıklı bi motor önerirmisiniz
(atv-cup-scooter olmasın lütfen)
Cup-Scooter olmasınnn...
Buldum Hayabusaa süperdir tam senlik Dalgamı gecion ya git abicim gitt 13 yasında bisikletle kaza yaparsan bile suclu sensin bide motormu diyon... bekle 3 sene
Not:1.45 Boyla hangi motoru sürmeyi düşüyorsun ??? Ben 1.68 Boyum ile Ybr yi 2 ayagımla parmak ucumdan biraz yere deyiyor ki oda agır geliyor Kilom 50 Sen 50 Lik al veya Elektrikli
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Way Datlım hoş gelmişen tekrardan
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Aga vara yoğa konu açıyon sende dikkat et biraz
İmza yok
Oğlum Bak Git
Elektrikli bisiklet en idaeli senin için
Elektrikli ler daha iyi olur yaşına göre kaskınıda unutma
İmza yok
Oğlum Bak Git
Önerileri alayım değil, alabilir miyim yazsaydın, sana süper önerilerim olurdu.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bide bana kızıyosunuz 16 yaşındayım seneye ehliyet alıcam şimdi motor sürsem ne olur dediyimde beni içeri attırdınız cocuğa çarptırdınız bu arkadaşımıza ne olcak merak ettim söz motorumu alıyım istersen artci olarak alırım senide elimden şuan bu gelir yok ben illa motor sürcem kanımda var manyağıyım hastasıyım diyosan gel atv ler ile safari turu yapalım 6 saati 100tl sen şimdi biz desek sana cbf 125 senlik motor ne yapcan kimin adına alcan hangi para ile alcan nasıl sürücen diyelim cevirme var polis durdurdu ne yapcan merak ediyorum neyse sen honda cbr 125r al öğrenirsin ama o motoru nasıl satıcaksın allah bilir
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
dayı ben bişey demiyorum sadece hevesimi atıyım yaz geldi yerimde duramıyorum size uyarı kapımın önünden ss ile geçmeyin egzos sesine bi ton küfür sayıyorum o şekil oldum alsam bi motor trafiye kapalı alanlarda dolaşsam dur kalk yapsam hiç olmadı çallıştır sesini dinle o kadar oldum yani seneye temmuzda 17 bitiyor bakalım ehliyetimi bi alsam anlamadımki ehliyetmi motor kullnanıyo benmi bana güvenmiyolar kağıt parçasına güveniyolar nasıl iştir
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
önerilerinizi alıyım boyum 1.70 kilom 70 bana ne öneriyosunuz yeni başlıycam parası sorun deyil hayali yeter mesela kanuni 150 ronny sanıl olurdu bee
Bak kardesim Bırak Scooter'i Kanuni Breton 125 e bak cinliye 2000 den fazlası cok Benimde öyle ki benim cevre motorcu her gece cıkarım ben gezerim ederim ama ehliyetsiz olmaz haklı oldugun yerde haksız olursun...
Ehliyet 550 Tl (Hersey Dahil Cıkartma Vs.)
Motor 2000 Diyelim-250 Tl plaka ruhsat
Kask 150 Tl (Ls2)
Ceket (150-170)
Hesabını sen yap...
Para sorun deyilse Git Ybr al..Ama ilk ehliyet al
işte o zamana kadar ölüm geliyo beklemek
aslam bi ronny çıksam bu saatlerde dolaşsam sabah kalkınca çıksam mahallede 2 tur atsam yiyecek bişeyler alsam güzel olur motorum olsa bakkala bile onunla giderim
Hayallerin cok küçük...Kardesim bunların hepsi zamanla bak ilk zamanların benim kafadasınsın ama bu forumda en basta (Adem) az kahrımı cekmedi cok marka model var scooter deyil yasın daha genc al bi 5 vites gez dolas tatmin eder (Karanaj) sayısı az 2 tane hızı cok iyidir neyse bende napcam ne etcem derken böyle olmaz diyip işe girdim yarın 11.günüm Cabala birseyi scooter cok kolay ... Yazıcak ck sey var ama bu topikle alakası yok soru sormak konusmak istersen msj atarsın.. İyi geceler arkadaslar yarın iş var yatayımm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)