Yaw ne diyim abi sen düşün yası daha 14 düşünsene sen araba ile giderken Allah korusun carpsan vefat etse %100 o suclu fakat seni hapse atarlar tamam ehliyet kullanmıcak fakat kanunlar,kurallar geregi isteniyor benim yasım 17 bende bilirim 550 tl vermeyim motor almayı ama sonra o 2 katı olarak ödeyeceksin.. 1.50 diyor boyum benim 1.68 ile ybr ye zor yetiyorum parmak uclarımla ...Her zman motorla kaza yapmam demeyin illa olucak düşüceksiniz fakat carptıgınız kişi cakarsa işi ne kadar masraf varsa size ödetir..
İşte bizim basımıza geldi biz giderken soldan kapı actılar adam dedi sucluyuz biz gidelim yaptıralım tamam gidelim sanayiye gittik adamlar direk soruo motor sizin deyil ruhsatı yok ehliyette yok gezionnuz deme diyor arabada 600 tl masraf motorda 350 tl masraf vardı ama ehliyet oldugundan hepsini adam ödedi..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bende bu siteden yararlanabilirim sanmıştım ama yararlanamadım elveda...
Yaşım 17 ehliyet te yazıldım felan desen neyse daha 14 ündesin git bisiklete bin derim anca
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
adem80 arkadaşımızın avatarıyla cevap vereyim
facebook.com/SalcanoMotosiklet
evet oğlum bak giitt... Nasılda unutmuşum?
Sen ne konuşuyorsun lan değişik
İmza yok
Oğlum Bak Git
yaaa varlığının ne faydası var ki gidişin zarar verecek!!!
daha yaşın 14 fındık kadar boyun var kalkmışsın LAN lı lunlu konuşuyosun karşında ki insanlara!!!
haddini bil senin gibi zıpçıkların burda işi yok. Zaten sen ve senin gibi haddini bilmez dalkavuklar yüzünden forum ne hale geldi.
şimdi al kovanı küreğini git yaşıtlarınla kumdan kale yap bak yaz geldi!!! HADSİZ...
---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:54 ----------
maşallah paşam konuyu açtığında 1.45 di boyun bi günde nasıl 5 cm boy attın gübren mi kaliteliydi? toprağına suyu fazla mı verdiler? yoksa ergenlik döneminde normal mi bu 1(bir) gece de % cm boy atmak...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Kask ve ehliyet durumu sizin için yazılan seyler Çin motorlar ısınızı görür. Mobilet sen sonra bunlar moda
yaş 22 dah ben bile bi ybr ilemi başlasam diyorum hala bisikletle dolaşıyorum adam scooter cup olmasın diyo klasik türk..
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
bir itirafta bulunayım.. yaş 12-13 ve ben peugeot star 103 model kırmızı mobilet kullanıyordum. mahalle aralarında arkadaşlarım bisiklet kullanmayı beceremezken ben direkt motora yönelmiştim... ama dandikte olsa (şimdi markasını hatırlamıyorum) sürekli kullandığım bir kaskım vardı.. motorumun ruhsat plakası bile vardı tabi bende ehliyet yoktu doğal olarak
uzun lafın kısası.. istek varsa, aklına koymuşsa bir çocuk illaki alıp sürecektir bir moped yada scooter.. laf aramızda, şimdi olsa yine biner gezerdim o 49cc mobiletle)
Biri oltaya mı getirdi naptı Şaka gibi
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
bak güzel kardeşim sen burada adam gibi sordum adam gibi cevap verin diyorsun 1 senin yaşın daha kaç ki kendinden büyüklerle bu şekilde terbiyesizce konuşabiliyorsun. 2 zaten buradaki arkadaşlarımız sana adam gibi cevaplar vermişler adam gibi okumayı öğren. 3 buradaki herkes zaten sana adam gibi kullandığın taktirde başına gelecekleri güzel güzel anlatmışlar. 4 köyde tarla işlerinde kullanacam diyorsun mondial drift 125 soruyorsun o işlerde bu motoru harcayacak paran varsa eğer bari bana gönder ben alayım o motoru en azından heba olmamış olur. 5 buradaki büyüklerine de bir özür borçlusun güzel kardeşim.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
hem de kawasaki buldum:
http://tinyurl.com/dxqn8yn
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şimdi git 3 sene sonra gel
İmza yok
Oğlum Bak Git
aldırış etme anlayamayanlara,
varsa paran pw 80 3 vites senin için üretilmiş ;)
Senin yaşındayken scooter(bildiğimiz demir, motorsuz, yokuş aşağı gideninden) ile yokuş aşağı giderken yaptığım kaza aklıma geldi de... :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)