Çoçuk köyde yaşıyorum demiş boyu sıkıntı sadece eminim çoğunuz yaşınız gelmeden dedenizin köydeki traktörünü cayır cayır kullanmışsınızdır. Eğer ilçe merkezine gitmeyeceksen, benzin almaya ehliyeti olan biri gidecekse, her daim korumalarını takacaksan ve kimseyi artçı olarak almayacaksan; köy yollarının durumu nedir bilmiyorum ama sana cup gider başka da cross geliyor aklıma.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Evet bu PW -80 ve ktm nin böyle çok ufak cross motorları var.Sadece ama sadece çayır çimen de kullanıcam diyorsan korumalarla , böyle bir şey bence harika olur.Ufak yaşta böyle bi motorum olsun yazlıkta bisiklet kullandığım patikalarda kullanıyım çok istedim ama olmadı.O yaşlarda başlasaydım eminim bugün çok daha iyi kullanıyor olurdum.Ama tabi bir iki kere çıkıp çayır çimen de takılıp bir kaç ay sonra köy yollarına atmayacağını bilsem kendini kesin al derim.
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
sevgili kardeşim içindeki heyecanı, isteği bir çok insan tahmin edebiliyordur seni tanımadığım için bir yorum yapmak istemiyorum ama 14 yaşında bir insanın sorumluluk duydusunu ölçüp tartmak lazım gelir önce !
sonrasında buradaki senin yaşlarında scooter, bisiklet kullanan gençleride görüyorum , şimdi diyeceksinki abi ben akıllı uslu sürerim ama olmaz işte
köy yerinde otur, dağ başında otur farketmez tabiki içindeki tutkuyu yaşamak istemen çok doğal hepimiz çocuk olduk lakin 14 yaşındayım bana (scooter olmasın, şu olmasın bu olmasın) sağlam bir motor olsun tavsiye dediğin zaman zaten bize altarnatif bırakmıyorsun gibi
ne tavsiye etmemizi bekliyorsunki devirdiğinde altından çıkamayacağın, yerinden kaldıramayacağın motorlarımı tavsiye edelim ? doğrumudur bu ?
benim 14 yaşında bir evladım olsa onu bununla avutur yeri ve zamanı geldiğinde ona uygun olanı alırdım ,
scooter olmasın , şu olmasın filan bunları bulabiliyorsan hiç sesini çıkarma
biz senin yaşlarındayken yukardaki resimlerin hayalleriyle yatardık geceleri
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
3 beş gün sonra sıkılır niye daha büyük bişey almadım diye dövünür durur sonra
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
bazılarınız pocket bike önermiş ama ufak gelir bence jet bike daha uygun
http://www.youtube.com/watch?v=ABVYd...eature=related
ama kaskını mutlaka tak
Karadeniz - Giresun.
:D yaşım 17 ehliyetim var şuan allaha şükür :D 1.5 yıldır ehliyetsiz sürüyordum kaza bela gelmedi başımıza ama :D ehliyet almaya 1 hafta kala bin tl cezayı kaktırdılar :D senin daha 3 yıl var :D illaki ceza yersin bence hiç bulaşma şimdiden
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)