Yolcudur abbas bağlasan durmaz!! UŞAK beni bekle...
Reklamlar
-
24 Haziran 2012, 02:09
Reklamlar
-
24 Haziran 2012, 02:50
Öncelikle yolunuz açık olsun , hayırlı yolculuklar dilerim . İzmir üzerinden gidecekseniz salihli tarafında yol çalışması vardı , hala devam ediyor mudur bilmem . Akhisar-gölmarmara üzerinden gidecekseniz o yollar zaten çok dar olduğu için dikkat etmenizi tavsiye ediyorum . Keşan-Gelibolu , Gelibolu-Eceabat , Tekirdağ merkez de de yol çalışmaları var idi en son . Ama daha güncel bilgiler ile daha yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır E memleketime de selam söylersiniz artık
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
-
24 Haziran 2012, 02:51
Cgty adlı üyeden alıntı
Öncelikle yolunuz açık olsun , hayırlı yolculuklar dilerim . İzmir üzerinden gidecekseniz salihli tarafında yol çalışması vardı , hala devam ediyor mudur bilmem . Akhisar-gölmarmara üzerinden gidecekseniz o yollar zaten çok dar olduğu için dikkat etmenizi tavsiye ediyorum . Keşan-Gelibolu , Gelibolu-Eceabat , Tekirdağ merkez de de yol çalışmaları var idi en son . Ama daha güncel bilgiler ile daha yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır
E memleketime de selam söylersiniz artık
Bilgiler için sağol kardeşim tabikide selam söylerim
-
24 Haziran 2012, 03:07
hayırlı yolculuklar kardeşim yolun açık olsun
-
24 Haziran 2012, 03:13
Değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum ( bu ara işler yoğun aklıma bişey gelmiyor artık bi zahmet siz hatırlatıverin )[/QUOTE]
Öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim değerli kardeşim. Motorunuz neydi? Bir de deneyiminiz nasıl uzun yollara?
Şahsen bir defa İst. / Hatay, bir defa da Hatay / İstanbul ve Bursa, Eskişehir, Bilecik vs yolculuKlarım var. 15000' den 45000' e gelmiş bulunuyorum şu an itibariyle, "HONDA CBF150" ile. Henüz ben sorun yaşamamış olsam bile hiçbir zaman ilkyardım çantamı, full korumalarımı, dubleks lastik adavatlarımı, yol istikamet harita ve hava durumunu kontrol etmeden asla yola çıkmadım. Uzun yola biraz deneyiminiz olsa iyi olur, yani arada 100 - 200 tek sefer yapmış olmanız size fayda sağlayacaktır. En sağ şeridi kendinize yasaklayınız ve benim görüşüm en sağlam şerit her zaman orta şerit ve şeritlerin tam ortası. Neden diye merak ederseniz; genelde çoklu şeritlerde orta şeritteyken ve gittiğin şeridin ortasındayken seni araba sollar gibi geçerler. Hızını yolların virajına göre ayarla ve el/ayak firenlerine değil, daha çok motor firenine güven. Araç geçeceğin zaman lastiklerden gözünü ayırma ki! önüne kırıp kırmayacağunı anlayasın. Biraz destan gibi bi tavsiye oldu ama..
Gece yolculuk zordur bu arada, hadi selametle kal ve bizleri nerelerde olduğuna dair haberdar etmekten alıkoyma.. Görüşürüz.
-
24 Haziran 2012, 05:20
doguuu adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim değerli kardeşim. Motorunuz neydi? Bir de deneyiminiz nasıl uzun yollara?
Şahsen bir defa İst. / Hatay, bir defa da Hatay / İstanbul ve Bursa, Eskişehir, Bilecik vs yolculuKlarım var. 15000' den 45000' e gelmiş bulunuyorum şu an itibariyle, "HONDA CBF150" ile. Henüz ben sorun yaşamamış olsam bile hiçbir zaman ilkyardım çantamı, full korumalarımı, dubleks lastik adavatlarımı, yol istikamet harita ve hava durumunu kontrol etmeden asla yola çıkmadım. Uzun yola biraz deneyiminiz olsa iyi olur, yani arada 100 - 200 tek sefer yapmış olmanız size fayda sağlayacaktır. En sağ şeridi kendinize yasaklayınız ve benim görüşüm en sağlam şerit her zaman orta şerit ve şeritlerin tam ortası. Neden diye merak ederseniz; genelde çoklu şeritlerde orta şeritteyken ve gittiğin şeridin ortasındayken seni araba sollar gibi geçerler. Hızını yolların virajına göre ayarla ve el/ayak firenlerine değil, daha çok motor firenine güven. Araç geçeceğin zaman lastiklerden gözünü ayırma ki! önüne kırıp kırmayacağunı anlayasın. Biraz destan gibi bi tavsiye oldu ama..
Gece yolculuk zordur bu arada, hadi selametle kal ve bizleri nerelerde olduğuna dair haberdar etmekten alıkoyma.. Görüşürüz.
Detaylar için sağol kardeşim sonuna kadar haklısın gerekli bütün tedbirleri alacam
Uzun yol tecrübem fazla uzun olmasada biraz var bu yolculugumlada iyice pekistirmek istiyorum
Bu arada motorum cbf 150
-
24 Haziran 2012, 11:18
doguuu adlı üyeden alıntı
...Araç geçeceğin zaman lastiklerden gözünü ayırma ki! önüne kırıp kırmayacağunı anlayasın....
Ben burayı anlamadım. Bir aracı geçerken aracın lastiklerine mi bakıyorsunuz? Araba belirli bir süratle ilerlerken şerit değiştirmesi için lastiğin gözle görülemeyecek kadar az bir yer değiştirmesi gerekir. Dolayısıyla lastiklere bakarsanız önünüze bakamazsınız. Önünüze bakmazsanız da Allah korusun diyorum
-
24 Haziran 2012, 11:36
Reşit adlı üyeden alıntı
Ben burayı anlamadım. Bir aracı geçerken aracın lastiklerine mi bakıyorsunuz?
Araba belirli bir süratle ilerlerken şerit değiştirmesi için lastiğin gözle görülemeyecek kadar az bir yer değiştirmesi gerekir. Dolayısıyla lastiklere bakarsanız önünüze bakamazsınız. Önünüze bakmazsanız da Allah korusun diyorum
katiliyorum viraj doner gibi donmuyor milim oynuyor direksiyonda ama arac kac cm donuyor bence direkt yola veya sofere bakalim derim
-
24 Haziran 2012, 11:48
dikkatli git gel.. ben uşak için şu güzergahı kullanırım... izmit adapazarı kütahya afyon ordan usak... adapazarına kadar otoban .. sonra eskişehir yolu ordan kütahya yoluna devam.. yol çok güzel. sıkılmazsın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Haziran 2012, 11:58
Önder abi.daha evvel motor alışını, aldığındaki ilk resimlerini hatırlıyorum. uzun yol isteğini biliyorum..Ben de cbf istiyorum ve hedefimde tekirdağ -Ankara var..demem o ki benden önce yapıyorsun istediğini ( bende ehliyet 1 ay sonraya geliyor ) ama bu sene inşallah yapıcam istediğimi.Karamürsele falan gittin az bucuk uzun yol tecruben var.bakalım ne zorluklarla karşılacaksın.neler söyleyeceksin bizlere uzun yol hakkında..Gözlemlerin ne olacak..Ama şunu unutmamanı istiyorum, Boool bol resim çek..gözlemlerini güzelce yaz..biz gibi ehliyet motor olmayanları bir nefze tatmin et
Sana güzel güzel yolculuklar.Aman dikkat et kendine ..
-
24 Haziran 2012, 12:03
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
24 Haziran 2012, 14:00
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
katiliyorum viraj doner gibi donmuyor milim oynuyor direksiyonda ama arac kac cm donuyor bence direkt yola veya sofere bakalim derim
Valla bende anlamadım ama tabiki arkadaşımın vardır bi bildiği diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
dikkatli git gel.. ben uşak için şu güzergahı kullanırım... izmit adapazarı kütahya afyon ordan usak... adapazarına kadar otoban .. sonra eskişehir yolu ordan kütahya yoluna devam.. yol çok güzel. sıkılmazsın...
Ramo dediğin yolda güzel hem daha kısa ama benim amacım yer görmek
ol yapmak belkide yola çıkınca rota değişebilir duruma göre
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Garip1701 adlı üyeden alıntı
Önder abi.daha evvel motor alışını, aldığındaki ilk resimlerini hatırlıyorum. uzun yol isteğini biliyorum..Ben de cbf istiyorum ve hedefimde tekirdağ -Ankara var..demem o ki benden önce yapıyorsun istediğini ( bende ehliyet 1 ay sonraya geliyor ) ama bu sene inşallah yapıcam istediğimi.Karamürsele falan gittin az bucuk uzun yol tecruben var.bakalım ne zorluklarla karşılacaksın.neler söyleyeceksin bizlere uzun yol hakkında..Gözlemlerin ne olacak..Ama şunu unutmamanı istiyorum, Boool bol resim çek..gözlemlerini güzelce yaz..biz gibi ehliyet motor olmayanları bir nefze tatmin et
Sana güzel güzel yolculuklar.Aman dikkat et kendine ..
Tabi kardeşim fotoğraf cekicem. Uzun yol derken yalova gittim hiçte zorluk çekmedim bu yolculugumlada zorluk çekmeyeceğimi sanıyorum allah kısmet ederse bütün tedbirleri alıp vakti geldiğinde yola koyulucam yorumların için sagol
-
24 Haziran 2012, 14:04
Tekerleklere bakarak aracin cikabilecegini hesaba katmak sadece park halindeki araclarda gecerli olabilecek bir durumdur.
Trafikteki diger arac suruculerinin hareketlerini de ongormek gerekiyor. Eger 3 arac ilerliyor siz en sondan sollamaya cikiyorsaniz onunuzdeki aracin da sollama yapabilecegini ongormek gerekiyor. Sollamaya cikmadan ÖNCE sinyal vererek, cikarkende ondeki araca selektor yaparak niyetinizi belli edip kendinizi farkettirirseniz ondeki surucu psikopat degilse sollamaya cikmaz.
-
24 Haziran 2012, 21:20
Ee başka önerisi olan yokmu?
-
24 Haziran 2012, 21:34
Hayırlı yolculuklar dilerim. Güzel şehrime şimdiden hoşgeldiniz
-
24 Haziran 2012, 21:39
Sabaha karşı 4'te çıkacakmışsınız yola ama yine de bol sıvı alımını ihmal etmeyin.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
24 Haziran 2012, 22:18
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Sabaha karşı 4'te çıkacakmışsınız yola ama yine de bol sıvı alımını ihmal etmeyin.
Evet sıvı tuketmeli zaten sıvı derken su tabiki
-
24 Haziran 2012, 22:32
hayırlı yolculuklar abii..senle yolculuk yapmak çok keyifli.
bende memlekete gidecem gitmesem eşlik edrdim sana..
tekerin düz bassın ..
-
24 Haziran 2012, 22:41
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
hayırlı yolculuklar abii..senle yolculuk yapmak çok keyifli.
bende memlekete gidecem gitmesem eşlik edrdim sana..
tekerin düz bassın ..
Sağol ganga seninlede yolculuk yapmak benim içinbbüyük zevk şu yolculuklarimiz bitsin bi edirne yapalım seninle..ok
-
24 Haziran 2012, 22:55
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Sağol ganga seninlede yolculuk yapmak benim içinbbüyük zevk şu yolculuklarimiz bitsin bi edirne yapalım seninle..ok
tamam abi nezaman istersen gideriz..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)